Daníček vidí cestu z krize ve dvou výhrách Slovácka

19.11.2017, 17:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím že v letošní sezoně bude stačit na udržení i méně než třicet bodů

Reagovat
mayday

Vypadá to tak. Ale ono zas na jaře tolik týmů nebude mít tak hroznej půlrok. Aby 5 týmu získalo za 15 kol cca 10 bodů, to je docela výjimečný.

Reagovat
pobody's nerfect

Tým není špatný, jen by to chtělo někoho, kdo je schopný dát aspoň 10 až 15 gólů za sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by ho vzali? Takovy kanonyr se da vychovat s jejich koncepci, ale trva to a nejde to kazdy rok.

Reagovat
kecipep

Jeden nám snad roste, ale tomu je 18. Zajíc už 5 golů má, spíš se k němu musí někdo přidat

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíc má 21 let. Zas takový zajíc to není.

Reagovat
georgeo

myslí Kubalu

Reagovat
kecipep

Kubalu a především Janšu

Reagovat
AjaxFans

Takovéhoi hráče chce každý tým a trenér

Reagovat
georgeo

Jako fanoušek Slovácka jsem z průběhu letošní sezony dost rozpačitý. Kvalita kádru není bůhvíjak silná, srovnatelná s ostatními mančafty ze spodku tabulky. A to se bavím o základní sestavě. Pohled na lavičku je pak dost žalostný, tam není ani šířka ani kvalita na první ligu. Bohužel ani finanční situace klubu není taková, že by se mohl kádr posílit či rozšířit. Místo toho přichází borci typu Divíšek, Juroška, kteří ve srovnatelných týmech byli průměrnými hráči. K trenérovi se radši ani nebudu vyjadřovat. Levý věděl, proč se uklidil na pozici sportovního ředitele = věštil průšvih v dohledné době. Kordula působí jako obětní beránek, na pozici hlavního kouče první ligy ještě nemá (a kdoví zda někdy bude mít) a byl tam dosazen jako nejjednodušší a nejlevnější varianta. Nevím jak je to u ostatních týmů ligy, ale nasadit na lepší soupeře vstupné za 250 Kč při současné předváděné hře, je dost velký hazard s trpělivostí fanoušků. Pokud neporazíme Jihlavu, nemáme bohužel v první lize co dělat. A na Zlín od jeho návratu vůbec neumíme.

Reagovat
vitecek15

Já se strašně divím, že furt pouštíte Petra do základu. U nás hrá hovno, strašnej machýrek. Makal 1 zápas z 10, přitom když chtěl, udělal by každého. Ale kašle na to. Bohudík, že se rozhodl ze Sigmy odejít, my bysme mu tu smlouvu snad prodloužili.

Reagovat
kecipep

My uz se taky divime... zase jako jediny smerem dopredu ma vic jak 170 cm, jiny duvod uz me nenapada

Reagovat
AjaxFans

Při zápase s Plzní jednoznačně pro mě nejhorší hráč,neskutečně ztácí míče.Už nás to začíná mlýt,jak říkal Habanec,pokud se neposílí.Nejde tam jen cpát mladé z důvodu,že nikdo jiný v týmu není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jde taky o to, že v útoku nemáme zkušenost. A v situaci v jaké jsme už je to prostě vabank. V posledních dvou letech odešla řada hráčů (Došek, Kerbr, Civič, Divíšek, Kalouda). S jejich absencí výrazně propadla ofenzivní síla. Ti mladí kluci sice mají kvalitu, ale chybí jim odvaha a zkušenost. Proto se zkouší Petr s vírou, že mu to tam třeba začne padat. Někdy hráč k tomu, aby dal dost gólů nepotřebuje výraznou kvalitu. Musí jen být ve správný okamžik na správném místě a mančaft na něj hrát. V Sigmě byl takovým příkladem Vladislav Lauda a u nás třeba Kovalík.

Reagovat
fantomas

Lip bych to sam nerekl

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele