Dali jsme do toho všechno, ale Lipsko bylo lepší, řekl Simeone

14.08.2020, 12:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
Ranoth

Reagovat
smazaný uživatel

V atleticu má simeone nejaky vplyv na prestypy ? lebo 300 mega za Felixa, Costu, Moratu, Lemara ktorí hrajú hoko mi príde pri tom ako funguovali pred 8 rokmi totálne scifi.

Reagovat
noustres

Kdyby dali vše i v kanclu, je pořešíno.

Reagovat
rave

Atletům včera nefungovalo v podstatě nic. Přes ten jejich pressing se Lipsko dostávalo neuvěřitelně lehce a pod tlak je dokázali dostat všehovšudy asi na 5 minut. Costa nemusel být na hřišti a vyšlo by to na stejno, ten nevyhrál jediný souboj. Docela zklamání, ale všechna čest RB a Nagelsmannovi. Všichni jeho hráči mají zdravé sebevědomí a bylo to vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo z jakého důvodu si ho tam majitel Atletica stále drží? To fakt někoho baví tenhle antifotbal co Atletico hraje? Chápal bych to kdyby tam vyhrávál trofeje, ale za posledních 5 let mají dvě trofeje - Evropská liga a Superpohár... Ten tým co tam mají má dobrý potenciál, kdyby hráli pěkný útočný fotbal tak tenhle rok úplně v klidu mohli udělat titul.

Reagovat
Kantos

Splňuje cíle. Atlético nemůže mít za cíle vyhrávat ligu a LM, na to prostě nemají. A věř mi, že fanoušky Atletica to baví pod Cholem. Jasně, včera to byla bída, zápas blbec. Ale tohle není standard Atletů.

Reagovat
Remt

No neatraktivne snad hrají už dost dlouho ne?

Reagovat
Kantos

Tak Cholo jasně tvrdí, že radši bude hrát neatraktivně a bude mít výsledky než naopak a nestydí se za to.

Reagovat
Remt

Dobrá. V pořádku. Je to názor ale pak se určitě nemohou zlobit že se to zbytku světa nemusí líbit. A že nelíbí. Je to hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Ať se to někomu líbí nebo ne, tak je to Cholo, který z týmu, který byl v La Lize jedenáctý, udělal tým, který bojoval o ty nejvyšší příčky. Je to Cholo, který udělal z relativně průměrných hráčů hvězdy (nejen) La Ligy. Atd.

Reagovat
CHONG

Tak se podívej zpětně třeba od roku 2000 na umístění Atletů v lize před jeho příchodem a po jeho příchodu, k tomu připočti titul, který je v současné éře Realu a Barcelony v podstatě zázrakem, dvě finále LM (kolik týmů to v rámci 21. století má?), dvě vítězství v EL, CdR, Španělský superpohár, Evropský superpohár, sounáležitost s mužstvem, sepjatost s fanoušky...

Reagovat
kilobyte

11 týmů a celkově je to jenom 15.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musis brat, ze take hodne investovali do hracu.

A mohli davat dost mladsi hracum sanci, kdyz Simeone zacinal.

Ted nemuzou hrat zandoura. Uz nejsou ti co jsou vzadu.

Ale jak vidis, tak hrajou porad to same. A to staci na titul v EL, ale v LM tezko...

I Valencie mela 2x finale LM a take EL tituly, Super pohary atd.

A ti hrali libivejsi fotbal, nez ten hnus co predvadi Atleti dlouhodobe...

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že si toto isté netvrdil aj vtedy, keď Atletico vyradilo v osemfinále Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem to samé tvrdil už dávno před zápasem s Liverpoolem a po tom zápase jsem měl radost, že vyřadily Liverpool, ale netvrdil jsem, že hráli pěkný fotbal. Hráli hnus jako vždycky, ale podařilo se jim vyřadit Liverpool takže měli můj respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus je to umelohomotne arabske shitty, ktoremu fandis len kvoli uspechom.

Reagovat
Beči

Pokud vím, bavíme se o předváděné hře. A je třeba si přiznat, že Cholo prostě ten antifotbal hraje, o tom není pochyb.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Beči

Vyřadili nás, to ano. Ale stále svojí hnusnou hrou a díky tristnímu výkonu Adriána. A nebýt Oblaka, odjeli by z Anfieldu s výpraskem.

Reagovat
Jordi Alba

Já spíš nechápu, kde berete všichni tu jistotu, že by to tam novej trenér pozvedl. Za poslední dobu nejslabší Real i Barcelona a Atlético má stejně bodů, jako Sevilla. Nemluvím o tom, že až se jim na to Oblak a Partey vykašlou, tak bude ještě hůř. Novej trenér by mohl přinést koukatelnější hru, ale to je imo všechno, pokud neprodaj půlku týmu jako Valencie a nekoupí nový.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že by s jiným stylem a trenérem přišel právě i nový úspěch. Můžeš mít sebevíc kvalitní hráče, ale tímhle stylem zabijíš jejich potenciál, viz Felix. Třeba takový Saúl by mohl patřit do TOP 3 na své pozici, ale pod Cholem nemá šanci rozvinout svůj talent naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o promarnene utocne potencial co maji v sestavea hraci.

Koukni co maji za hrace v utoku a hrajou jak zebraci.

Letos v lize asi vis, jak hrali. Je to porad na stylu 1 - 0.

Jinak uspechy na teto taktice ma, protoze tam ma paradni hraci, ale na nejvyssi metu jako je LM tezko bude mit na dosahu.

Proste Simeone musi prejit na utocnejsi vlnu nebo aspon zmenit castecne taktiku, jinak to nepujde...

Defenzivu super, ale musi zatapet i souperem i s utokem.

Reagovat
Atlético de Madrid

No ten hlavni problem je, ze v Lize a Copa del Rey souperime s Realem a Barcou a ti jsou proste dlouhodobe silnejsi. Ze zakladni jedenactky Atletica by se do tehle dvou tymu dlouhodobe veslo jen par hracu, ten rozdil tam proste je. Stejne tak v LM, to je soutez, kterou za tech poslednich 5 let vyhral Real, Barca a Liverpool a na te urovni proste Atletico bohuzel neni. Tehdy ve finale LM to dvakrat bylo blizko a dalo by se rict, ze to byla celkem i smula, ale v dlouhodobym meritku se z toho tymu neda o moc vic vymackat.

Mimochodem, Real letos ziskal titul s vysledkem 87 bodu (8. nejlepsi bodovy vykon v jeho historii), coz je pocet bodu, pres ktery Atletico prelezlo pouze dvakrat ve svych dejinach (kdyz ziskalo titul v sezone 13-14 a kdyz se o nej rvalo do posledniho kola v sezone 15-16), takze je samozrejme uplna blbost tvrdit, ze mohlo mit v pohode titul i letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně letos byla znatelná obměna obrany, vedle toho potřeba nahradit Griezmanna byla a ještě bude. Za mě letos na ty možnosti a cíle velmi povedená sezóna. Škoda toho nepostoupení, ale Lipsko šlo zaslouženě dál. Na druhou stranu "usmolit" postup s Lipskem, tak PSG by pak s Neymarem a Mbappem už bylo větší sousto a tam by asi přišla konečná.

Reagovat
Seydou Doumbia

Konečná pro PSG. Atléticu by takový soupeř hodně sedl si myslím.

Reagovat
Atlético de Madrid

Prave, hodne se menil kadr a stejne z toho nakonec bylo to treti misto. Je potreba divat se na to v dlouhodobe perspektive.. Simeone vybojoval titul pouze v nejlepsi sezone v historii klubu, tehdy padly uplne vsechny rekordy - nejvic vyher, nejvic bodu, nejvic vstrelenych golu, nejmene obdrzenych golu, nejdelsi vitezna serie. Tehdy mela zivotni formu vetsina kadru, hraci byli v nejlepsich letech, tym byl skvele poskladany a vyvazeny. Zkratka vsechno si sedlo - a stejne se o ten titul bojovalo az do posledniho kola. V La Lize je totiz obvykle potreba udelat na titul 85-90 bodu, coz je pri stale rostouci vyrovnanosti ligy neskutecne tezky a Atletico proste nema v kadru hrace formatu Messi, Ronaldo, Modric, Kroos apod. Samozrejme vnimam, ze by se dal hrat hezci a odvaznejsi fotbal, ale z hlediska trofeji je fakt nesmyslu cokoliv mu vycitat...

Reagovat
stiflerovamama

Aspoň, že po zápase je férový keď už cez zápas sa správa ako čurák

Ale inak som rád, že vypadli, to chovanie ich hráčov je proste otrasne teatrálne, Lodi mi začína pripomínať Albu, v každom súboji si pýta faul a plače... A vidieť ten Gimenezov ksicht keď si tam hráč Lipska v nadstavenom čase ľahol bol na nezaplatenie, vlastná medicínka chutí naj.

Reagovat
Elliasson

Férový po zápase je vždy.

Reagovat
CHONG

Vždyť to jeho chování je v podstatě příkladné, během zápasu je prostě emotivní, v tranzu a stoprocentně pohroužený do zápasu, po zápase je férový, dokáže to střízlivě zhodnotit a v porovnání s jinými top trenéry téměř vůbec nefňuká.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Keboto

Reagovat
mojmira

Gimenez měl včera za to brečení u sudího dostat žlutou už tak po čtvrt hodině, nechápu, že jí dostal až na konci zápasu. Strašná mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Isto lepsi Cholo, nez ten plesaty curak v Shitty, ktory sa sprava ako kokot v zapasoch stale.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool padol, tak neplačkaj toľko. Skús sa zamyslieť nad chovaním Kloppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe placený trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo mi ho líto, zasloužil by si vyhrát. Začínám ho mít i docela rád

Reagovat
FC Porto FC

A já vsadil 4k na Atletico, supr :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se mohou Atleti citit na celkovou vyhru ???

Autobus maji nekolik let jako hlavni taktiku. Vzdyt to je az hruza.

A Simeone nema ani utocnou variantu v jakekoliv situaci na hriste nebo pred zapsem a cekaji na soupere a urvany nahodny gol.

Pak zavrou vzadu a chodi se na breaky.

To je snad horsi, nez portugalsky autobus.

Reagovat
Beči

Reagovat
Pharrell

Diego Costa? Proč hraje přednostně před Álvaro Morata.

Reagovat
Phillipinho

Costa je strasnej exfotbalista no. Bohuzel Cholo mu bezmezne veri, ze jeste z nej vytahne nexo jako v roce 2013

Reagovat
Beči

Fotbal zase jednou vyhrál na antifotbalem Lipsku to letos moc přeji.

Reagovat
Seydou Doumbia

Umíte si Chola představit někde jinde než u Atletů?

Reagovat
stas87

V Tottenhame, ti maju tiez niekolko kopacov a mohlo by mu to tam sediet.

Reagovat
Seydou Doumbia

Že by Spurs dokázali hrát perfektně organizovaně a většinu výsledku na nulu vzadu? No....těžko říct

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele