Cvitanichovi dobíhá smlouva, s podpisem nové nepočítá

21.11.2014, 12:58
Aktuality
Poslední měsíce v kádru OGC Nice před sebou zřejmě má Darío Cvitanich. Argentinskému útočníkovi běží ve francouzském celku smlouva pouze do konce letošní sezony a fakt, že mu vedení do této chvíle nepředložilo nabídku nového kontraktu, bere jako znamení k odchodu...

"Těžím z posledních měsíců v OGC Nice, které v mém srdci představuje velmi důležitý klub. Fakt, že jsem do této chvíle nedostal nabídku na prodloužení, znamená, že se něco takového nestane ani v budoucnosti. Situace mě neznepokojuje, i když v hlavě to nyní mám," prohlásil na tiskové konferenci.

Nice získalo třicetiletého fotbalistu v srpnu roku 2012 za 400 tisíc eur z Ajaxu a hráči se povedla hned první sezona ve Francii, v níž nastřílel devatenáct ligových branek.

Loni přidal dalších osm zásahů, k nimž letos připojil zatím pouze dva. Pod to se výraznou měrou podepsalo zranění lýtka, které ho ze hy vyřadilo na téměř dva měsíce.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

z Ajaxu jenom za 400 000 ?....za tolik snad odtamtud nechodi ani ti nejhorsi dorostenci ne ?

Reagovat
Ferguson6

Keď si k tomu vezmeš, že Ajax za neho zaplatil o 6 mega viac.

Reagovat
AjaxFans

Měl ke konci smlouvy a byl solidní dřevo,teda pokud hrál.Jeho goly ve francii byly pro mě velké překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

taky stál za uplný hovno

Reagovat
smazaný uživatel

do zbrojovky!!!

Reagovat
HullCity

My jsme o něj měli zájem,takže pokud v zimě se nám naskytne šance,tak ho asi bereme,protože když se nám zraní někdo z dvojice Jelavič-Hernandez tak jsme jaloví a nejsme schopni dát gola ani slaboučkému Burnley...

Reagovat
Langi

nevím, jestli Vám zrovna Cvitanich pomůže...navzdory statistikám, které mě u něj nepřestávají udivovat, on je strašné dřevo

Reagovat
smazaný uživatel

Zady k brance nezahraje nic. Ma jedinou vyhodu, ze si dokaze pokryt mic u nohy diky nizkemu těžišti. Myslím si, že Hull uz ted muže pomyslet daleko vyše. Ale těžko rict koho by jste meli koupit. Laca z Lyonu, Asambalonga z Champu...

Reagovat
HullCity

Myslíš Lacazetta?? Nebuď blázen tihle hráči jsou mimo náš radar...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me jste minuly rok zacali pekne stavet tym..tak alespon Rolan nebo Diabate z Bordeaux by urcite stali za to.

Reagovat
HullCity

Trošku se bojím hráčů mimo PL...Sagbo je k ničemu,Proschwitz také nestál za ty 2,6 mil. a Hernandez je bez Jelaviče poloviční,takže spíš bych bral někoho z PL.Třeba i Altidora než někoho,kdo by si musel zvykat na jinou soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna by sa tam hodil Modeste z Hoffeinhemu

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli nenapíšu kravinu ale ono by to nemuselo bejt špatný.. on není extra fotbalista.. ale má jednu věc, kterou mu může zavidět celkem dost fotbalistů.. a to nebojácnost a bojovnost v zakončení.. a to není nic samozřejmého zvlašť v dnešní době..

Reagovat
smazaný uživatel

Prej novej Messi, ale má štěstí celkem, v Ajaxu byl fakt špatnej ( teda podle toho, co se o nem psalo). At zustane ve Francii nebo muze zkusit Itálii..v BL a PL by shořel

Reagovat
jany kozak

ako moze byt novy messi ked je od neho o tri roky starsi

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz prichazel do Evropy psalo se to o nem

Reagovat
Israha

Tohle by mohla být poměrně výhodná alternativa pro Lille. Sice pařez, ale ten balon do sítě umí dostávat vcelku pravidelně - a to právě v Lille teď dost postrádají. Navíc by určitě nebyl drahý.

Ale spíš to vidím na nějaké Araby, trochu si po třicítce nahrabat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele