Čvančara pomohl dvěma góly Mönchengladbachu do 2. kola Německého poháru

12.08.2023, 09:21
Aktuality

Útočník Tomáš Čvančara má za sebou úspěšnou soutěžní premiéru v dresu Mönchengladbachu. K vítězství 7:0 v prvním kole Německého poháru na hřišti účastníka páté nejvyšší soutěže Bersenbrücku přispěl dvěma góly.

Čvančara, který přestoupil do Borussie v červenci z pražské Sparty za osm milionů eur (192 milionů korun), skóroval v 32. a 35. minutě. Vedení hostů zvýšil už na 4:0. Hřiště opustil v 72. minutě.

Dvaadvacetiletý útočník byl vyhlášen Hráčem zápasu. "Pro tým je to dobrý výsledek, když dáme sedm gólů a máme čisté konto. Abych byl upřímný, se svým výkonem nejsem úplně spokojený. Měl jsem další tři šance, které mi kluci připravili, ale nevyužil jsem je. Vždy to může být lepší, ale na začátek to bylo dobré," uvedl Čvančara na klubovém webu.

Německou ligu zahájí svěřenci nového kouče Gerarda Seoaneho za týden na hřišti Augsburgu.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Filip12
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele