Cuper zatím může zůstat klidný

01.11.2007, 18:00
Aktuality
Trenér Hector Raul Cuper rozhodně nemá lehké spaní. Jeho Betisu Sevilla se letos příliš nedaří, včera doma ostudně podlehl Osasuně a v tabulce Primera Division mu patří až sedmnáctá příčka. Španělská média již spekulují o Argentincově odvolání, prezident klubu Pepe Leon však Cupera uklidnil, že se o svou práci bát nemusí...

"Nejsou žádné problémy. Jdeme dopředu a každý pracuje dobře," prohlásil Leon, který byl přítomen na dnešním dopoledním tréninku a hráčům promluvil do duše.

Osasuna si ze Sevilly odvezla hladkou výhru 3:0. Betis se na chvostu tabulky potácel již v loňské sezoně a na boj o záchranu to zatím vypadá i letos. Hlavním problémem je neplodný útok - Betis v deseti zápasech dal jenom osm branek a získal stejný počet bodů. Dnes večer se dokonce může propadnout na sestupovou osmnáctou pozici. Stalo by se tak v případě, že by nováček z Valladolidu doma porazil Barcelonu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
-Kopy-

Vázne útočná fáze, v útočníkách bych problém neviděl, spíše v záloze, chtělo by to playmakera - Sobis s křídla na všechno sám nestačí. Obrana až do zápasu s Osasunou fungovala skvěle.

Reagovat
HOST*

Cuper by mel byt u lepsiho tymu, zkusenosti ma na rozdavani, s prumernou Balompii vsyk nikdy nic zavratneho nedokaze.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele