Culio bude hrát v Rubinu Kazaň

18.01.2009, 22:28
Aktuality
Záložník CFR Kluž Emannuel Culio míří do Ruska. Rumunský klub se dohodl s Rubinem Kazaň na výši přestupní částky, a protože je pro Argentince přichystána lukrativní smlouva, přestup může zhatit jen zázrak.

Kormidelníkovi Kazaně Kurbanu Berdijevovi nevyšlo několik pokusů přitáhnout zvučná jména z předních evropských lig, zaměřil se tak na kvalitní zboží z Východu. 25letý Emannuel Culio o svých kvalitách přesvědčil i v Lize mistrů, kde na sebe upozornil především v úvodním duelu na hřišti AS Řím, který dvěma krásnými góly rozhodl o vítězství outsidera 2:1.

Klub z hlavního města Tatarstánu je ochoten za Culia zaplatit 4 miliony eur a dá se očekávat, že Kluž nabízenou částkou nepohrdne. Pro samotného hráče je připravena tříletá smlouva s platem 1.8 milionu eur.

Autor: David Kubáň / sovsport.ru

Komentáře (11)

Přidat komentář
Lorcan

Rebrov a Miloševič už stárnou, Culio je kvalitní náhrada, ale na Rebrova v LM sem se těšil, tak snad ho Culio nevytlačí a uvidím oba

Reagovat
Tomanatura

Proti ASR odehrál kvalitní zápas. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

pro kluž určitě velké oslabení. a prodávaj ho nějak levno

Reagovat
milan78

taky si říkám

Reagovat
milan78

ale třeba uhrin plánuje československou kolonii a za ty 4 mega přivede 4 hráče

Reagovat
smazaný uživatel

nechci říct že je Rubin špatný klub.. to vůbec ne..ale Culia jsem viděl 2 krát live v LM a rozhodně má na renomovanější klub než je Kazaň..

Reagovat
Lorcan

tak ale maj jistou LM, celá Ruská Premier liga se zlepšuje, já bych to tak špatně neviděl, spíš mě zarazila ta nízká cena za přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Sel do lepsiho klubu i do lepsi ligy... mne se to naopak nelibi z pohledu Kazane, slibovali a potrebovali by renomovanejsi nakupy nez Culia. Jsem na ne v LM a v pristi sezone hodne zvedavej...

Reagovat
smazaný uživatel

Culio sice nemá takové jméno, ale pro Kazaň je to posila jako hrom. Ale souhlasím, že úspěch nezopakují, vidím to tak na páté místo, i když s tou jejich taktikou člověk nikdy neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Zacinam mit dojem, ze Rubin pristi rok uspech nezopakuje

Reagovat
smazaný uživatel

To je na pytel, koho budu kupovat do Sparty v CSMku?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele