Cuisance nikdy neměl odcházet, domnívá se Eberl

21.11.2019, 15:35
Aktuality
Michaël Cuisance si v polovině srpna ke svým dvacátým narozeninám nadělil dárek v podobě velkého přestupu a tento tah se mu zatím nevyplácí. Mladý francouzský záložník po odchodu z Gladbachu do Bayernu Mnichov strádá a vysedává na lavičce, před tímto krokem ho přitom vedení Hříbat varovalo, sdělil to sportovní ředitel Max Eberl...

Cuisance byl součástí prvního týmu Borussie od sezony 2017/2018 a v německé nejvyšší soutěži tento celek nastoupil k 35 zápasům.

V Bavorsku je jeho bilance podstatně chudší, i vinou drobných svalových problémů naskočil na závěry dvou bundesligových zápasů. Jinak vysedává mezi náhradníky a Bayernu se tak zatím nevyplácí investice deseti milionů eur.

"Tři měsíce jsme mu říkali, že by pro něho bylo lepší zůstat, jelikož v Gladbachu našel klub, ve kterém může dále růst," řekl Eberl.

"V loňské sezoně udělal velký skok. Nechtěl v tom pokračovat a místo toho myslel na jiné cíle, které se nyní snaží naplnit. Měl velký potenciál a nikdy neměl odcházet. My se ale dostali do situace, kdy jsme si řekli, že bude lepší ho prodat a mít klid v kabině, proto jsme dospěli k rozhodnutí o prodeji," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ti mladí kopáči se nikdy nepoučí

Reagovat
Rudnevs

Jasne, že nemal... Prestup do Bayernu bola strašná blbosť a obávam sa, že na to on i Arp doplatia kariérou.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cologneFC

Toto tu omielam pri každom takomto prestupe. A väčšinou sa spustí vlna hejtu na mňa.

Reagovat
Werkrider

On určite ale Arp je IP jak sviňa, veď je zase zranený tvl...

Reagovat
Rudnevs

Bohužial, to ma mrzí, bez ohľadu na zranenia bol ale prestup do Bayernu chybou. Mám ho dosť rád a prajem mu, aby sa tam presadil, ale nevidím to reálne. V útoku si tak či tak skrz Lewu nikto moc nezahrá a on navyše ešte ani nebol dostatočne vyvinutý. Pre takýchto hráčov je najlepší prestup do nejakeho klubu, kde sú dobré podmienky na rozvoj mládeže, trebárs silné kluby v tých slabších ligách (Salzburg, Basel, København...).

Reagovat
vladino10

Arpa by som zatiaľ nechal tak, túto sezónu ešte nebol zdravý.. Jasné, 99% z mladých hráčov podobný prestup príliš skoro uškodí, ale ak to 1% vyjde, tak letis neskutočne vysoko (kimmich, davies)

Reagovat
Jardman

Tak Kimmich je kapitola sama o sobě. To je neskutečnej hráč, i když to není útočník, tak má potenciál být nejlepší fotbalistou na světě. Vyveďte mě z omylu, pokud se pletu.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
vladino10

..a podľa mňa by ako dvojka za lewom šance dostať mohol

Reagovat
Giginek

hlavně Lewa se taky může zranit a jiná alternativa než Arp tam v podstatě není, problém je, že Arp ještě v pořádku celou sezonu nebyl

Reagovat
Bayern +

Gnabry hráva v repre na hrote. V tých pár zápasoch, v ktorých by Lewa dostal voľno (a to ich je fakt minimum) by sa to mohlo skúsiť aj takto.

Reagovat
db18

Hrál tam v poháru a bylo to něco otřesnýho...

Reagovat
Bayern +

To viem, ale z toho zápasu, resp. týždňa ťažko vyvodzovať závery

Reagovat
REPLIKATOR

Za blbost se platí.

Reagovat
RadekVonCZE

Ať jde ven v zimě na hostování

Reagovat
REPLIKATOR

A umrzne...

Reagovat
smazaný uživatel

Do Liverpoolu

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Werkrider

Reagovat
Mönchengladbach

Z prodejů posledních let bral bych dnes zpět do týmu akorát MAtSe, naopak takový Xhaka byl bargain jak sviň i z pohledu dnešních cen, natož v době předneymarovské...

Reagovat
Rudnevs

Ešte ma napadá Reus, to je taktiež hráč svetových kvalít. Inak Gladbach privádza za všetkých hráčov parádne náhrady a robí to velmi rozumne, čiže žiaden odchod ich nemusí zas až tak mrzieť. Napríklad za ter Stegena prišiel Sommer, ktorý patrí taktiež medzi špičku bundesligy.

Reagovat
Mönchengladbach

Reus je bohužel věčně zraněnej.

Reagovat
db18

Nico Schulz?

Reagovat
smazaný uživatel

Brazzo no...

Reagovat
adoxx

Času má dost, s tímhle bych ještě počkal...

Reagovat
JozkokozleJ

Bayern ho mal nechat este dva roky na hostovacke v Gladbachu v rezime ala Kroos. Dost mozno by v nom potom mali hotoveho hraca do zakladu. Takto, v obodbi, ked Cuisance potrebuje najviac hravat a zlepsovat sa, vysedava.

Na druhu stranu, aspon viac priestoru pre Laszla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele