Cruz: Nenazývejte mě náhradníkem

15.11.2007, 08:43
Aktuality
Obrovská konkurence je v útoku Interu Milán, o dvě místa v základní sestavě se perou Zlatan Ibrahimovič, Hernan Crespo, David Suazo, Adriano a Julio Ricardo Cruz. Na posledně jmenovaného Argentince často zbývá místo pouze na lavičce, on sám se však za náhradníka rozhodně nepovažuje...

"Trápí mě, když mě někdo nazývá náhradním útočníkem. Myslím si, že jsem udělal dost proto, abych tímto souslovím nebyl označován. Síla našeho týmu je v tom, že povyšujeme týmové zájmy nad všechno ostatní," prohlásil Cruz.

Trenér Roberto Mancini dává v základní sestavě nejčastěji důvěru Zlatanu Ibrahimovičovi a Hernanu Crespovi. Společně s Cruzem často sedí pouze na lavičce letní posila z Cagliari David Suazo, Brazilec Adriano není poslední dobou k zápasům nominován vůbec a snažení svých spoluhráčů sleduje z tribuny, či v televizi. Adriano by měl v zimě ze San Sira odejít, hodně se spekuluje o jeho výměně za Rolanda Bianchiho z Manchesteru City.

"Adriano musí znovu najít sám sebe a může se mu to podařit, pokud si uvědomí, že proti němu nikdo necítí nenávist. Suazo už dal branku a ukázal své kvality. Také já jsem si prošel podobnou situací, jako on," řekl dále Cruz.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
-PeCa_08-

je to dobrý střelec,ikdyž toik nehraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní hráč, téměř vždy když nastoupí je na něj spolehnutí.

Reagovat
Antijuve

Skvělí hráč a profesionál.Neremcá když nehraje a jak nastoupí je skoro jasný, že dá gol.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tazko by nasli lepsieho nahradnika

Reagovat
smazaný uživatel

Tohohle hráče mam strašně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Cruz je výbornej forvard, doufám že neodejde, navíc teď dostává víc příležitostí než Crespo a zhošťuje se jich docela dobře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele