Coutinho na přestup nemyslí, cítí důvěru v Interu Milán

22.01.2013, 19:51
Aktuality
V podobné situaci jako před rokem je Philippe Coutinho. Brazilský záložník si stále nenašel cestičku do základní sestavy milánského Interu a znovu je spojován s možným odchodem od Nerazzurri. Zájem má mít Liverpool, sám hráč ovšem tento zájem anglického klubu neopětoval...

"Nabídka z Liverpoolu? Jsem rád, pokud je o mě zájem. Znamená to, že se lidem líbí moje práce. Já ale jsem přesvědčen o tom, že mi Inter věří, a chci klubu pomoci k úspěchům," prohlásil v rozhovoru pro Sky Sport Italia.

Stále teprve dvacetiletý Coutinho před rokem odešel na šestiměsíční hostování do Espanyolu a v barcelonském klubu se mu dařilo. V létě se následně vrátil do Itálie a na své konto si zatím připsal deset startů v Serii A, pravidelně pak nastupoval v Evropské lize.

"Mladí hráči, tedy já, Juan Jesus, Marco Benassi, Daniel Bessa a další, dovedeme pochopit důvěru, kterou v nás mají trenér a klub. Moje myšlenky se v současné době upínají výhradně k tomu se co nejrychleji uzdravit a vrátit se," dodal Coutinho.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (348)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele