CORVINO: O TONIM AŽ V ČERVNU

03.05.2007, 15:19
Aktuality
Luca Toni se z Fiorentiny do Bayernu Mnichov, alespoň zatím, nestěhuje. Italská a německá média minulý týden přinesla informace o hráčově rozhodnutí přestoupit do Bavorska, podle sportovního ředitele Fiorentiny Pantalea Corvina však k ničemu podobnému nedošlo...

"Toniho případ objasníme až na konci sezóny. Pokud by hráč potvrdil, že chce odejít z Fiorentiny, potom bychom po dohodě s Prandellim (Cesare Prandelli - trenér Fiorentiny) vsadili všechno na Pazziniho," důvěřuje Corvino mladému útočníkovi, který se nedávno blýskl hattrickem do sítě anglické reprezentace do 21 let.

Na Apeninském poloostrově se již začalo spekulovat o Toniho náhradě a média přinesla dvě jména - Alberto Gilardino z AC Milán a kapitán Livorna Cristiano Lucarelli.

"Na zvěstech o Gilardinovi a Lucarellim není nic pravdivého. O Toniho se zajímají ještě Inter a Bayern Mnichov, ani jeden z těchto klubů však zatím ještě nepřišel a nezaklepal na naše dveře, řekl dále Corvino.

O Toniho služby se mezitím začal zajímat další velkoklub, do svých řad by ho rádi získali v Chelsea, kde údajně začali s přípravami nabídky na přestup, jejíž výše by měla činit 14 milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele