Corluka: V zákroku na Eduarda nebyl úmysl

24.02.2008, 22:06
Aktuality
Vlnu smutku a zděšení vyvolalo zranění útočníka Eduarda mezi jeho spoluhráči v chorvatské reprezentaci. Obránce Vedran Corluka dokonce přiznal, že se mu při záběrech televize draly slzy do očí.

"Byl jsem z toho velmi rozhozený a hlavně smutný, protože Eduardo je můj přítel," popisoval své dojmy obránce Manchesteru City. "Chtělo se mi brečet, jak jsem to uviděl, je to skvělý chlapík a tohle si vůbec nezaslouží."

"Nechci o tom zákroku mluvit. Ale myslím si, že Taylor to udělat nechtěl, měl prostě smůlu, že se to stalo," zastal se Korluka obránce Birminghamu.

Eduardo s jistotou zmešká EURO 2008 a další z jeho spoluhráčů – kapitán reprezentace Niko Kovač – má na celou věc o něco radikálnější názor: "Nemůžu tomu uvěřit. Nechápu, že je stále ve fotbale tolik brutality. Nechci ani pomyslet na to, jak dlouho bude Eduardo chybět, počkejme si na radši odhady lékařů," hovořil zklamaně Kovač.

Chorvatský reprezentační trenér Slaven Bilic bral účast na Euro jako vedlejší věc, přednější je podle něj hráčovo zdraví: "Mnohem důležitější a podstatnější než EURO je to, aby se co nedjříve kompletně uzdravil a mohl znovu nastartovat svou kariéru. Určitě ho co nejdříve navštívím a pokusím se ho trochu rozveselit," ujistil Bilic.

Autor: Petr Kilian / skysports.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
alegre

"Nechci o tom zákroku mluvit. Ale myslím si, že Taylor to udělat nechtěl, měl prostě smůlu, že se to stalo," zastal se Korluka obránce Birminghamu." Ano, ta kto bylo a je velice rozumný a v klidu vyslovený názor.

Reagovat
Xavi

Byl to zcela jistě úmyslný faul. Kdo hraje takovým způsobem, nemá na hřišti co dělat. Nechápu jak se takových hráčů můžete zastávat. Tak možná kdyby se to stalo vám nebo někomu blízkému tak by jste se na to podívali trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

dyztak Corluka to je jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ňákej chytrej né ten Corluka

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeho spoluhráč z repre.

Reagovat
smazaný uživatel

ooooooooooo zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

před 2 roky,Eduardo pří tréninku v Dynamu Zagreb způsobil svému spoluhráči Marian Buljatu zlomeninu levé nohy,přesně jak ji má zlomenou on teď.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

boží mlýny...

Reagovat
smazaný uživatel

melou...

Reagovat
smazaný uživatel

pomalu

Reagovat
smazaný uživatel

ale jistě...

Reagovat
M11

ale jiste

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hodne zajimave..!!!..ale stejne je mi ho lito!

Reagovat
havrys99

No jo zase Corluka......tenhle teplej buzík na pravym kraji obrany mě docela štve.......nejen tim že se na hřišti válí jak buzík, ale taky tim že si neváží svýho kámoše z repre........můj názor je že se do toho nemá co pléct

Reagovat
smazaný uživatel

Bud ses blbej, nebo neumis cist Byl jsem z toho velmi rozhozený a hlavně smutný, protože Eduardo je můj přítel," popisoval své dojmy obránce Manchesteru City. "Chtělo se mi brečet, jak jsem to uviděl, je to skvělý chlapík a tohle si vůbec nezaslouží."

Reagovat
smazaný uživatel

no nedivím se... taky bych z toho nebyl nějak nadšenej, kdyby se to stalo mému příteli či dokonce sobě, kdyby se to stalo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele