Ćorluka prodloužil smlouvu, v Lokomotivu by rád dohrál kariéru

25.02.2020, 14:00
Aktuality
Vedran Ćorluka hraje svou osmou a určitě ne poslední sezonu v Lokomotivu Moskva. 34letý chorvatský obránce měl kontrakt jen do konce června, obě strany ale měly velký zájem na prodloužení spolupráce a dnes byla podepsána nová smlouva platná do června 2021...

"Jsem velmi šťastný, že budu i nadále hájit barvy Lokomotivu. Jednání zabrala jenom několik minut a chci poděkovat vedení klubu, které stálo o mé setrvání, to pro mě bylo nejdůležitější," sdělil Ćorluka.

"Lokomotiv mám rád od prvního roku, miluji klub, město i fanoušky. Když všechno vychází, není důvod něco měnit. Nedovedu si sám sebe představit v jiném klubu, v Lokomotivu bych rád ukončil svojí kariéru," prozradil.

Ćorluka dříve hrával za Dinamo Záhřeb, Manchester City, Tottenham a Leverkusen a v hlavním městě Ruska zakotvil v létě 2012. Za klub sehrál 201 zápasů a dal osm branek a se spoluhráči triumfoval v lize, poháru i Superpoháru.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vrať se domů do Příbrami.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele