Corini by se jednou rád vrátil do Palerma jako trenér

07.04.2009, 10:56
Aktuality
Eugenio Corini se blíží ke konci kariéry a sám to moc dobře ví. Již 38letý záložník Turína po letošní sezoně pověsí kopačky na hřebík a o víkendu si naposledy zahrál soutěžní zápas v Palermu, kde strávil velkou část své kariéry. Na Sicílii by se ale jednou rád vrátil...

"Nedělní zápas byl mým posledním profesionálním v Palermu. Moje představa je stát se trenérem a budu studovat, aby se mi to podařilo. Jednoho dne se sem mohu vrátit, samozřejmě ne jako hráč. Každopádně i kdyby zde nakonec nebylo místo, čtyři nezapomenutelné roky v Palermu zůstanou v mém srdci," prohlásil Corini.

Corini na svůj poslední zápas v Palermu nebude vzpomínat v dobrém, jeho Turín totiž bojuje o záchranu a porážka 0:1 mu ještě více zkomplikovala situaci.

Corini strávil v Palermu čtyři sezony a nastoupil k 129 zápasům, během nichž dal 25 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

z Eugenia by mohl být solidní kouč..., taktik

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo... ta podoba s panem Ballardinim je opravdu zajímavá. Mohl by u něho zkusit začít jako asistent, to by byla dvojka .

http://www.cagliaricalcio.net/public/gallery/big29032008222217.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

za 4 sezony 25 branek to je slusny

Reagovat
smazaný uživatel

hmm.vic se mi libil v chievu.tehdy jak drtili celou italii se mi zamlouvali.a hlavne samozrejme corini

Reagovat
smazaný uživatel

Lupatelli - Moro, D'Angelo, D'Anna, Lanna - Luciano, Corini, Perrotta, Manfredini - Corradi, Marazzina

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

EU génio

Reagovat
smazaný uživatel

Borec

Reagovat
smazaný uživatel

robertocarlos: jj borec, ale proč vlastně nezůstal v palermu... Hey, ale kdyby se udělal seznam všech hráčů v palermu co kdy hráli to by byla sestava. Branka Amelia- z leva Grosso. střed barzagli, bovo, prava- zacardo, střed zálohy Corini, Barone, prava záloha bresciano, levá simplicio nebo brienza. dva střední útočníci - Amauri, Toni.

Reagovat
smazaný uživatel

přiznám se, že už si nevzpomínám proč v Palermu nezůstal, možná věk? Jinak je fakt, že Palermo v posledních letech disponovalo opravdu kvalitními hráči, viz. obránci jako Grosso, Barzagli, Zaccardo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele