Coquelin musí znovu na operaci, tentokráte s kolenem

13.02.2023, 17:05
Aktuality
Francis Coquelin (© AFP)

Francis Coquelin během kariéry prodělal několik vážných zranění a s dalším bude hodně dlouho marodit v nadcházejících měsících. Pro záložníka Villarrealu předčasně skončila letošní sezona, ze včerejšího souboje s Barcelonou si odnesl vážně zraněné koleno...

Coquelin se zranil po půlhodině hry, trávník opouštěl na nosítkách a hned bylo jasné, že se jedná o vážnější problém. To potvrdila i následná vyšetření, jednatřicetiletý fotbalista má přetržený přední zkřížený vaz a bude muset na operaci, po níž vynechá rovněž přípravu na ligový ročník 2023/2024.

Bývalý hráč Arsenalu nebo Valencie má s dlouhodobými absencemi své zkušenosti a v minulosti se dvakrát podrobil operaci achilovky. Letos nastoupil celkem k 25 soutěžním utkáním, v nichž zaznamenal tři branky.

Villarrealu se v uplynulých týdnech přestalo dařit, ve španělské nejvyšší soutěži prohrál třikrát za sebou a propadl se na osmé místo tabulky. Coquelin nebude k dispozici ani na zápasy Konferenční ligy, Žlutá ponorka na podzim opanovala svou skupinu a čeká na jméno osmifinálového soupeře.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
VojtovaChelsea

proč nám rušíte livescore chat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele