Conti absolvoval další operaci, na hřiště se vrátí až na podzim

05.04.2018, 17:58
Aktuality
Jenom dva ligové starty si v dresu AC Milán letos připíše Andrea Conti. Čtyřiadvacetiletý obránce si nedávno podruhé v průběhu probíhajícího ligového ročníku vážně poškodil kolenní vazy a musel na druhou operaci, rovněž po ní bude následovat zhruba půlroční pauza...

Milán koupil Contiho v létě z Atalanty a fotbalista si hned zkraje sezony přetrhl přední zkřížený vaz. Stejný scénář se opakoval i koncem března poté, co se hráč v polovině minulého měsíce zapojil do přípravy.

Conti následně odcestoval na vyšetření do Spojených států amerických a některá média ihned přinesla informace o dalším vážném problému. Spekulace se následně potvrdily a Conti dnes odpoledne musel podruhé pod kudlu.

"AC Milán oznamuje, že Andrea Conti se dnes podrobil operaci, která měla za cíl stabilizovat již jednou operované koleno. Operace, jíž za přítomnosti týmového doktora Maria Brozziho provedl profesor Pier Paolo Mariani, byla zcela úspěšná," oznámili Rossoneri odpoledne formou oficiálního vyjádření.

"Doba rekonvalescence byla stanovena na pět až šest měsíců," sdělil dále italský klub.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
Beči

S tím už se to bude vézt do konce kariéry

Reagovat
Rox

"Doba rekonvalescence byla stanovena na pět až šest měsíců," Ano a právě díky tomu, že jsou hráči nuceni hrát již po 6 měsících, když tento vaz po operaci potřebuje minimálně měsíců 9. Prodělal jsem v Praze stejnou operaci a přesně kladl stejnou otázku, všude četl o tom, že se fotbalisti vracejí už po 6 měsících, tak proč bych při poctivé práci nemohl já. Odpověď byla jasná, křížák potřebuje minimálně těch měsíců 9 a v tomto období opravdu max běhat a posilovat sval. Dodržel jsem 9 a problémy s kolenem jsem již nikdy neměl. Samozřejmě se tu všichni budou smát a řikat, že v Miláně asi ví co dělají, ale každý si o tom může udělat obrázek asi sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzi o to viacej ze bol konecne poriadne RB ktore AC nemalo od cias Zambrotu a hlavne Ita repre kde doteraz traposi De Sciglio...

Reagovat
Yzemi

To je jako s tebou, ty trapošíš tady, ale neboj stále máš mou plnou podporu.

Reagovat
smazaný uživatel

podle EF má odehraných 333 minut, což je polovina 666...Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
Houska

a tretina z 999

Reagovat
smazaný uživatel

999-666=333 Zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě v prdeli!

Reagovat
Kluivert9

Ten už je hotovej

Reagovat
GEGE

nechapu jak se tohle muze u profiku stavat tak casto...to ho jako operoval nejaky nouma nebo co?meli ho poslat k Holibkovi a byl by klid...

Reagovat
Seydou Doumbia

lidské tělo je nevyspitatelné ne každému zdraví slouží jak má a ne každý se zrovna hodí na fotbal...u některých to příjde dříve o někoho později...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele