Conti by se mohl vrátit v milánském derby

24.03.2018, 18:49
Aktuality
Už jen krůček k definitivnímu návratu do sestavy AC Milán má Andrea Conti. Milionová letní posila už je po zranění kolena fit a v milánském derby proti Interu, které je na programu krátce po reprezentační pauze, by se ráda vrátila do sestavy rossoneri.

Obránce Andrea Conti patřil v létě k nejdražším nákupům AC Milán. Atalanta za pravého beka dostala údajně 24 milionů eur. On pak ale stihl v černočerveném dresu odehrát jen pouhopouhé dva ligové zápasy. V tréninku vážně poranil koleno a zůstal nadlouho mimo.

Léčení přetržených vazů si vyžádalo šest měsíců. Nyní už je ale Conti zase zdráv a rád by se vrátil i do milánské sestavy, kterou už nesestavuje Vincenzo Montella, ale Gennaro Gattuso.

Čtyřiadvacetiletý Conti, který se v polovině března už objevil v nominaci pro ligové utkání s Chievem Verona, si pro návrat vyhlédl dubnové Derby della Madonnina proti Interu.

Bezprostředně po reprezentační přestávce Milán čeká utkání na půdě Juventusu a pak už 4. dubna duel s Interem. Conti, jenž o víkendu odehrál 60 minut v tréninkovém utkání mezi áčkem AC a juniorským týmem, věří, že by na derby už mohl být stoprocentně připraven.

"Jsem v dobré formě. Bylo pro mě důležité, abych nabral nějaké zápasové minuty, přestože tempo samozřejmě nebylo takové jako v Serii A. Ale vím, co po nás kouč chce, to je pro mě dobré vědět," řekl Conti.

"Nastoupit teď od začátku do ligového zápasu by pro mě bylo teď ještě těžké, ale už bych mohl zvládnout několik minut. Kouč určitě bude vědět, jak nejlépe mě dostat zpátky do hry. Čeká mě ještě dost práce, ale definitivní návrat v zápase s Interem byl moc fajn," dodal.

Autor: Jiří Fišara / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Milan.B

uz aby bol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LeonardoUžoa

Chalani, jak je to s gatussem? Resp. chteli byste mu dat sanci na pristi sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já by jsem mu šanci asi dal. V příštím týdnu by měl podepsat vylepšenou smlouvu tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej podepíše ve středu novou smlouvu na 3 roky

Reagovat
GEGE

Hlavně to neuspěchejte...Těch rozjebanych kolen bylo poslední dobou tolik...Jestli si to dojebe znovu tak je to konec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andrea Conti je na cestě do Spojených států amerických, kde ho čeká návštěva u specialisty. Obránce AC Milán si na podzim vážně poškodil kolenní vazy a nyní se chystal k návratu, během jednoho z tréninků si ovšem koleno poranil znovu. (football-italia.net)

Reagovat
Squinty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele