Conte se zastal Eriksena. Očekávání v Itálii jsou vysoká, říká

14.07.2020, 09:41
Aktuality
Na nové prostředí si stále zvyká Christian Eriksen. Dánský záložník býval klíčovou postavou Tottenhamu a v zimě přestoupil do Interu Milán, kde si zatím nevybojoval místo v základní sestavě. V té nefiguroval ani ve včerejším souboji s Turínem, který svěřenci Antonia Conteho zvládli a po výhře 3:1 poskočili na druhé místo tabulky...

Inter za dánského reprezentanta zaplatil dvacet milionů eur a tato investice se mu zatím nevrací. Eriksen nastoupil do šestnácti soutěžních zápasů a dal tři branky, celých devadesát minut přitom strávil na trávníku jenom ve dvou duelech Evropské ligy.

Včera se Eriksen na hřiště dostal až v 84. minutě, před pěti dny proti Hellasu Verona naskočil na poslední tři minuty.

"Musí stabilizovat výkony, vyrovnanost je nutná. Zlepšuje se a uvědomuje si, že přišel do ambiciózního klubu a ten po něm žádá hodně. Očekávání v Itálii jsou vysoká. Čím větší jméno máte, tím více toho od vás lidé čekají," upozorňuje Conte.

"Pracoval jsem v Anglii a situace tam je příjemnější, taková klidnější. Je oddaný Interu a vede si dobře, já ale musím dělat rozhodnutí na základě toho, co je nejlepší pro Inter. Při volbě sestavy se nedívám na jmenovky hráčů. Tým má skvělého ducha, někdy jen hráči potřebují věřit ve své kvality," dodal někdejší kouč Chelsea nebo Juventusu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (87)

Přidat komentář
Alf14

už poslední rok v tottenhamu to od něj nebylo ono, snad se zase zvedne

Reagovat
janinho

to dojebal v prvom rade Levy. keby jeho zmluvu poriesil tak ako mal 2 roky pred koncom tak verim tomu ze eriksen by bol spokojny v thame, pocchetino by bol stale trenerom spurs a zoze by robil spolukomentatora niekde v ruskej lige...

ten posledny polrok mal Eriksen hlavu uz uplne dojebanu a na tych vykonoch to bolo citelne poznat.

Reagovat
cink

*José by robil komentátora na Sky Sport, kde když promluvil každý držel hubu a poslouchal co říká jeden z největších odborníků na fotbal.

Reagovat
janinho

to je to, ze on moze uz len hovorit, lebo pri cinoch to v jeho podani vyznieva na <>. Vyhodili ho z ManU a ak to takto pojde dalej tak sa bude pakovat aj z Thamu.

on bol trener c.1 pred 10 rokmi, ale dnes uz urcite nie. to co fungovalo pred 10 rokmi dneska nefunguje a Zoze na sebe prestal pracovat.

Reagovat
kattos

Zase Jose přebral tým který byl v hrozných sračkách, na cestě kterou se ted vydává Arsenal, a na minimálne jednu sezonu z toho udělal skvělý tým (vítězství EL a 2 místo v lize)

Reagovat
janinho

jj a stalo to tusim len asi 400 mil. eur. a napr. Martial by odisiel z ManU zadarmo keby Zozeho nevyhodili, lebo mu koncila zmluva a pod nim ju predlzit nechcel.

co Zoze ukazal v ManU nie je uplna tragedia ale povazovat to za uspech je pre mna silne kafe. ale nechcem sa do tej debaty pustat znovu s Busbym tak verim ze si to nevsimne

Reagovat
kattos

Nikdo nemluvil o úspěchu. Ale vyloženě vyhoření to taky nebylo.

Reagovat
janinho

"na minimálne jednu sezonu z toho udělal skvělý tým "... no za tie prachy by to dokazalo asi viac ludi, ktori nie su "jeden z největších odborníků na fotbal".

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.football-italia.net/155819/lequipe-osimhen-now-ready-napoli

'L’Equipe even claim Gattuso is prepared to cut his own salary in order to raise funds for Osimhen’s arrival.'

Seriozne co sa sakra deje, ja som o tom typkovi v zivote ani nepocul :DDD

Reagovat
John Obi Mikel

Osimhen je dobrej hráč.

Reagovat
Panděvova ofina

Dobrý je za 3

Reagovat
Kiwi-21

Ve Fifě 1,5-2 góly na zápas

Jak jsem ho neznal tak jsem ho začal sledovat více a přijde mi opravdu dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraješ na obtížnost kde vyhrajes všechno tak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

Online FUT

Reagovat
Kiwi-21

Tu nejtěžší

Tedy teď tu 2 poté co byl jeden z upgradu tak ta úplně nejvyšší byla nehratelná.

Nějak nemůžu že FIFA je spíše arkáda a z fotbalem má pramálo společného

Reagovat
Front hell

Hrej psa

Reagovat
Kiwi-21

Budu až si koupím PS5 ale teď mám bohužel Xbox a tam nejdou stáhnout a vložit licence atd

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nihilister

Poslední dobrej díl PES 17

Reagovat
Front hell

Ten mám doma

Reagovat
Zark

mistr sveta z roku 2006, byvaly hrac ac milan

Reagovat
Largo

Reagovat
Kucka

Reagovat
adoxx

To fakt? Hodně velkej talent, v Lille se mu letos hodně dařilo, dlouho se mluvilo i o přestupu do Anglie (myslím že United a Chelsea nejvíc)..myslím že byl i vyhlášenej i jako nejlepší hráč (nebo nejlepší střelec teď nevím) na MS do 20 let

Reagovat
10

pokud v tom dealu počítají Ounase za 31m, tak 50 za Osimhena je dobrej deal

Reagovat
Stannis Baratheon

Což mimochodem neukazuje to, jak on je neznámý, ale to, že ty se moc neorientuješ ve fotbale.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
PH8

Není to špatný hráč, ale osobně neberu League 1 jako měřítko, podle kterého by se dalo poznat, jak kvalitní bude v opravdu dobrých ligách. Pepé a další tomu také moc nepomohli.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Muffi

Reagovat
raduinho

Ligue 1.

Reagovat
PH8

Líg jeden

Reagovat
Godwinson

To se mas cim chlubit

Reagovat
PH8

Nevím nevím, podle mě Inter koupil hráče, který se už rok trápil, vůbec jim nesedí do současného konceptu. Aby byl opravdu platný, tak by se mu musela hra hodně přizpůsobit. Bohužel asi nebudou ochotní okolo něj postavit tým, protože je mu 28 a má tak 3 roky před sebou... Víc by mi subjektivně seděl do AC nebo třeba do Villarealu.

Reagovat
Panděvova ofina

Conte po něm chce, aby akorát trochu zamakal. Říkal, že zápasy hraje jako předkrm.

Reagovat
PH8

No to je sice fajn, ale on zrovna není typ, který když se mu nedaří, tak může začít "žrát trávu" a chytne se. Když ztratí míč a okamžitě zajede dozadu, tak to pro obranu úplně velká pomoc není a jemu naopak chybí síly dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale on je znacka a Beppe ho pri najhorsiom bud preda za viac alebo vyuzije v nejakom deale... Ked mu bude okolo 30 ho supne Barce za 70 mega ;)

Reagovat
PH8

To jedině, že by ho za 2 roky vyměnil za Pjaniče a do médií řekli, že cena každého z nich byla 70M

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tipujem, ze nove vedenie Barcelony budu rovnaki zberaci pokemonov ako toto takze by som to az tak nerealne nebral

Reagovat
Agent z Melmacu

"Zlepšuje se a uvědomuje si, že přišel do ambiciózního klubu a ten po něm žádá hodně"

To si rýpol do Mourinha a Tottenhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Tak s Mourkem se nesnáší, takže by mě to nepřekvapilo

Reagovat
mul

Interisti, ako to bude so Škriniarom ? Pôjde preč ? Tá cena 60 M mi príde aj vysoká na neho, kto by to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

City alebo PSG

Reagovat
PH8

60 mil by podle mě bylo adekvátní a reálné, než přišel Conte, i když se tenkrát mluvilo i o 100. Teď se mu moc nedaří a má cenu tak 50 (imho). Ale je to výborný hráč, třeba někdo pochopí, že mu ubližuje styl hry a ne nekvalita. Bohužel mu bude ubližovat to, že je extrémně nesympatický no.

Reagovat
pistacik11

Ne sympatický? to ako kvôli tomu, že ho tu nejaký dementný Slovák pasoval do 2. najlepšej repre stoperskej dvojice v Európe?

Reagovat
PH8

To ani nevím, že se stalo Já osobně ho vůbec nemám nasledovaného. Od pohledu mi je sice taky velmi nesympatický, ale podle toho to nesoudím. Ale vždy jsem o něm četl jenom urážky a velmi sprosté připomínky k jeho povaze na hřišti, které byly až nečekaně často často paušalizované na všechny slovany. A myslím, že Kozák o něm taky nemluvil povahově moc hezky.

Reagovat
janinho

stary kozak? ten by o povahe nemal vobec hovorit...

akoze jedine co mam skriniarovi za zle je to ze bol tusim medzi hracmi, ktori vtedy na reprez. zraze potopili kozaka, ked si urobili vecierku podla seba. a este potom kokoti natocili reklamu kde si z toho robili <>... to bolo na moj vkus teda za ciaru.

Reagovat
cink
Reagovat
Panděvova ofina

On mu opravdu nesedí styl bránění pod Contem.

Reagovat
mul

Videl som pár zápasov a hej, celkom horel

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Contem a proti ceske repre.. A Slavii.

Reagovat
cink

Celý conte juventusak ať jde do hajzlu. Nesplnil vůbec očekávání. Zbavil se Naingolana Perisice Maria. Měl skoro neomezené prostředky od vedení a vysypal to celé na Lukakaua. Úplný flop byl Biraghi, Asamoah a jen trochu se povedl Young. #Konteven

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nesplnil očekávání? Hraje o druhé místo. Zbavil se nepotřebných hráčů, kterými Radja, Ivan i Joao byli. Radja je svéráz a nesnese autoritu. Ivan se do jeho systému absolutně nehodil a jeho forma byla dost nahoru dolů. Joao nejevil žádný zájem přizpůsobit se prostředí. Neomezené prostředky neměl, protože rozpočet se musí držet v určitých mezích. Lukaku? 42 zápasů, 26 gólů, v lize to má 31 zápasů, 20 gólů a 2 asistence. Nasypat takřka třetinu všech gólů svého klubu je málo? Takových útočníků jako je on dneska moc není. Asamoah flop na celé čáře, ale to se vědělo dlouho dopředu, ten je odepsaný už 4 roky. Biraghi neunesl přesun o stupínek výš, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš ale, že problém je v tom, že Conte se chce vykašlat na Inter kvůli tomu, že mu nejdou na ruku a ne Inter na Conteho? Conte s tím týmem předvedl velice dobrou práci, byť jeho přerostlé ego chtělo hned první rok titul.

A se vší úctou, ten článek je sračka. Conte si nepřivedl Sáncheze, Lukaka a Eriksena. Jediný, o koho z nich si řekl, byl Lukaku. Eriksen a Sánchez byly hlavně tahy vedení. A Eriksen je uplakanej flákač. Taky bych mu nedal prostor a v tomhle jsem za jedno s Contem, co se týče Eriksenova vytížení. V týmu bych ho nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

A vidíš....mě je úplně jedno, že nehraje o titul a jsem právě nadšený že se zbavil Nainggolana, Perišiče a zejména Icardiho. Ten tým je mi letos asi nejsympatičtější za poslední dobu. Ještě bych rychle prodal Lautara za 100 do Barcelony a super. Lukaku možná je extrémní kopyto, ale je to děsnej sympaťák, který vše odmaká. Nebýt těch poklekání na počest všeho černého, nemá chybu, a to mu prostě nelze zazlévat.

Sensiho s Barellou si člověk zamiloval. Godínovi fandím, aby se do toho dostal. De Vrij je nepopsatelně skvelěj. A naprosto nejvíc zírám jak se hecnul Ashley Young. Aktuálně možná nejlepší hráč týmu, což mi vyrazilo dech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Proč Lautrata prodat do Barcelony?

Reagovat
Jajinek

Protože jeho hodnota Podle mě není 100 milionů, protože je to ubrečený spratek, protože padá teátr alne po jakémkoli závanu větru a a hlavně potom jsem zjistil že je o něho zájem to má celé neskutečně v paži.

Reagovat
sinter

, po tom čo predvádzal na jeseň u mňa najnesympatickejší hráč v zostave.

Reagovat
Deki

souhlas se vším, co píšeš. Hlavně z Younga mám opravdu vyřazeny dech... Problém u dealu s Barcou ohledně Lautara je v tom, že chtějí cenu snižovat jinými hráči. Jenže nám se nikdo z jejich kádru kromě Vidala, kterého Conte implicitně chce od začátku, moc nehodí...

Reagovat
cink

Jasně, Vidal co mu je 35

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
raduinho

Reagovat
I*M

Reagovat
cresposuper

Tebe nevadi, ze vzdy ked islo do tuheho sme to vo vsetkych sutaziach zase nezvladli?

Nainggolana a Perisica sme sa nijako nezbavili, cez leto su u nas naspat.

S Barellom, De Vrijom a Lautarom suhlasim - ten urobil velky progres, ale 100 M je uplne mimo realitu. A Sensi po tych cca 10 skvelych zapasoch uplne vysumel.

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Chtít, aby Conte skončil, může jen naprostej blb :D

Reagovat
sinter

dodatok: po 1. sezone

Reagovat
Deki

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele