Coleman nad dobrou nabídkou nebude váhat

20.01.2008, 15:37
Aktuality
Anglická média spekulují o tom, že by se Chris Coleman, který naposledy vedl španělský Real Sociedad, mohl stát asistentem nově jmenováného manažera Newcastlu Kevina Keegana.

Keegan se s Colemanem velmi dobře zná z dob svého působení ve Fulhamu, kdy velšského manažera ještě coby aktivního fotbalistu trénoval. Nyní by se tato dvojice mohla setkat znovu, avšak již v postavení jiném, než trenér – fotbalista. Coleman připustil, že by se případnou nabídkou rád zaobíral.

"Dělal jsem tuto práci pět let a rád bych si trochu odpočinul, ale pokud něco přijde a bude to dobrá nabídka, poté jí přijmu," přiznal Coleman.

Bývalý manažer Fulhamu se v létě ujal kormidla Realu Sociedad s cílem vrátit klub mezi španělskou elitu. Původně v Baskicku chtěl zůstat, čáru přes rozpočet mu ale udělaly prezidentské volby a jejich vítěz Inaki Badilona.

"V mé smlouvě byla dohoda, že mohu nakupovat a prodávat své vlastní hráče a on s tím souhlasil, ale vím, že to nerespektoval, protože prvního hráče, který prošel dveřmi, jsem nepřivedl já," řekl Coleman.

Vedle Colemana se v souvislosti s Keeganovým asistentem mluví především o Alanu Shearerovi. Ten je nejžhavějším kandidátem na tuto funkce a během příštího týdne by se s Keeganem měl sejít a tuto možnost probrat.

Autor: Michal Havlický / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele