COCUHO ČEKÁ DLOUHÁ PAUZA

27.02.2003, 16:57
Aktuality
FC Barcelona sice na milánském San Siru vybojovala proti Interu bod a prakticky si tak zajistila postup do čtvrtfinále Ligy Mistrů, přišla však o svého kapitána. Záložník Philip Cocu si při kolizi s obráncem Interu Javierem Zanettim poranil koleno a hřiště opustil na nosítkách. Po prvním vyšetření to vypadá na dva až tři měsíce odpočinku.

Cocu si ze střetu se Zanettim odnesl natržený vnitřní postranní vaz, očekávanou dobu léčení určil klubový lékař Ricard Prunea. Cocuho dnes čeká rentgen a podrobnější vyšetření, které odhalí přesný rozsah zranění a určí přesnější odhad doby léčení.

Trenér katalánského týmu Radomir Antič je z Cocuho zranění pochopitelně zklamaný. "Cocu je pro nás velice důležitý, jako hráč i jako kapitán. Vše, co nyní můžeme dělat, je modlit se za jeho brzké uzdravení," řekl Antič.

Cocu tak kromě řady ligových utkání vynechá i zbývající dva duely druhé fáze Ligy Mistrů a pokud Barca získá potřebný jeden bod a kvalifikuje se do vyřazovacích bojů, pak nizozemský reprezentant přijde patrně i o oba čtvrtfinálové duely. V tabulce skupiny A je Barcelona první a k jistotě postupu jí stačí získat ještě jeden bod. A vzhledem k tomu, že v příštím kole přivítá tápající Bayer Leverkusen, o jejím postupu mezi nejlepší osmičku už asi nikdo nepochybuje.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No a je to tady. Antič se hnal za rekordem a nenechal některé (zjevně unavené) opory odpočívat. Jsem hrozně zvědavý, jak Barca nahradí svého nejlepšího hráče!

Reagovat
antimadrista

Gaizka dostane šanci se kterou se musí poprat!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele