Clyne: Věřím, že mohu reprezentovat Anglii

05.11.2014, 09:02
Aktuality
Southampton prožívá skvělý vstup do letošní sezóny, když po deseti ligových zápasech sídlí na průběžné druhé příčce. Nemalý podíl na tom má Nathaniel Clyne, jenž se dočkal i reprezentační nominace...

Nadějný obránce je odchovancem Crystalu Palace, kde mu před dvěma roky skončila smlouva, následně o něho byl mezi anglickou smetánkou velký zájem, Clyne si však vybral Southampton. To však ještě netušil, jaký s tehdejším nováčkem během dvou let udělá pokrok.

Za dlouhodobě spolehlivé výkony se pak bývalému mládežnickému reprezentantovi dostalo odměny v podobě první nominace do seniorské reprezentace Albionu pro říjnové kvalifikační zápasy o postup na mistrovství Evropy 2016. "Je skvělé reprezentovat svoji zemi," řekl Clyne.

Sám Clyne nyní doufá, že si přesvědčivými výkony v Southamptonu řekne o trvalé místo v anglické reprezentaci. "Pokud hrajete dobře, měli byste být povoláni," myslí si 23letý krajní bek. "Doufám, že se v reprezentaci udržím a připíšu si i první start," dodal Clyne, jenž momentálně ani nemusí litovat, že před dvěma roky upřednostnil "Svaté" před Manchesterem United.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
kiwwi

Uz davno si mal!

Reagovat
fff

Zasluzi si poriadnu sancu.

Ako fakt ked si predstavim ako dlho je/bol Glen anglickou jednotou na RB, tak Clyne musi dostta prilezitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

sympaťák a výborný bojovník na ihrisku...

Reagovat
prevadec spojitosti

každopádně až se vrátí walker tak bude dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

to walker časom rozhodne bude

Reagovat
SunFells

Je to lepší takhle Royovi prostě naznačit přes média, protože ten člověk jinak musí být rád, když najde cestu z domu.

Reagovat
smazaný uživatel

aj mne prída ako taký tatko šmolko a nie hlavný trenér Anglicka.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Je to rozhodne lepsi reseni, nez tam nechat startovat Chamberse, Stonese, Jagielku, Jonese, Smalliga nebo Milnera. Hraje lepe nez Johnson, predvadi lepsi vykony i nez Jenkinson, Naughton, Wisdom, Dier nebo Flanagan, i zdravy Walker nebo Richards uz dlouho nebyli lepsi. Jestli predvede to, na co ma, a jeho aktualni forma z klubu mu vydrzi dlouhodobe, ma na to byt nejen soucasti repre, ale na delsi dobu i jednickou na postu praveho beka. Snad ho ceka minimalne zaslouzeny prvni start.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smetos

Presne. Je momentalne nejlepsi na svem postu. Ale nijak vyrazne je neprevysuje a ani v celosvetovym metitku to stale neni top hrac.

Reagovat
Zaschrona

To neni, ale mohl by na to mit, jestli bude dal makat.

Reagovat
smetos

mel jsem na mysli RB anglie, špatně jsem to napsal

Reagovat
icka

Reagovat
Arsenalista

Ohledně budoucnosti je to složité. Má smůlu, že mu Southampton vychoval soupeře jako Chambers. Aktuálně sice lepší je, ale pokud Calum bude pravidelně hrát RB, tak to bude mít v budoucnu složité.

Reagovat
vicinda07

Walker cislo 1 ak je zdravy

Reagovat
icka

No u neho je velky problem s udrzenim formy .

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky má rakety v prdeli, což se hodí

Reagovat
Zaschrona

Co jsem Chamberse videl hrat na stoperu, tak neni RB, ale je o dost lepsi stoper, jestli se tim smerem bude dal vyvijet, tak mu moc velkou konkurenci nebude. Bylo by fajn, aby konecne Anglie prestala stavet v repre hrace mimo svoje nej pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

No momentálně je z anglických pravých beků určitě v nejlepší formě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele