Clásico bych měl stihnout, hlásí Van Nistelrooy

10.04.2008, 13:43
Aktuality
Když se před necelým měsícem podrobil Ruud Van Nistelrooy operaci kotníku, podle horší předpovědi pro něj sezóna skončila. Kanonýr Realu Madrid se však už znovu zapojil do tréninku a měl by stihnout poslední čtyři ligové zápasy. Mezi nimi i souboj s Barcelonou.

Nizozemského útočníka trápil zánět synoviální blány v kotníku, který lékaři přirovnávají k "tenisovému lokti". Van Nistelrooy se rozhodl problém vyřešit operací, které se podrobil 19. března. Lékaři si netroufali odhadnout přesný termín jeho návratu, hovořili i o konci sezóny.

Van Nistelrooy se však už včera vrátil do tréninku Bílého baletu a zářil spokojeností. "Na operaci jsem šel i proto, že jsem byl ujištěn, že stihnu zápas s Barcelonou," prohlásil bývalý hráč Manchesteru United.

El Clásico se hraje 7. května na Santiago Bernabeu a útočné eso Realu by nemělo chybět. Podle posledních zpráv by se Van Nistelrooy měl objevit na hřišti už proti Osasuně, čtyři dny před Clásicem. Po něm zbývají Realu poslední dvě utkání sezóny se Zaragozou a Levante.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Tomik111

super ale škoda že asi odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Sport?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsou k mani vynikajici mladi hraci jako Benzema, Ben Arfa,Modric,Diego,Huntelaar,D.Capel, a dalsi. Kdo nekoupi tyto hrace letos i za velke fin.castky prodela min. na dalsi dva roky.

Reagovat
RMCF

Hlavně Benzema, ale myslím si že pokud nebude chtít za každou cenu odejít jako třeba Diarra tak ještě zůstane, protože jeho cena bude hooodně velká...

Reagovat
Radin

Viděl bych aji jiné možnosti,co tak třeba návrat odchovanců?Granero,odkup De La Reda zpět.Jinak nevím proč se prodal Mata .A časem je varianta místo Capela třeba Guardado z Mexika.Capel bude určitě víc drahej

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud ma odejit ??????

Reagovat
smazaný uživatel

do AC Milan,ale never tomu-spekulace

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to jsem klidny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele