Van Nistelrooy se prý dnes podrobí operaci kotníku

19.03.2008, 12:06
Aktuality
Realu Madrid se dost možná zkomplikuje cesta za obhajobou španělského mistrovského titulu. V sestavě Bílého baletu v posledních zápasech chyběl Ruud van Nistelrooy a jeho absence se patrně ještě protáhne. Podle španělských médií má nizozemský kanonýr na dnešek naplánovanou operaci kotníku, po níž by měla následovat dlouhá přestávka...

Van Nistelrooy si kotník poranil na začátku února během zápasu na půdě nováčka z Almerie. Poté sice nastoupil k duelům proti Betisu, Getafe a úvodnímu utkání osmifinále Ligy mistrů proti AS Řím, následně ovšem svému zranění definitivně podlehl.

Podle lékařů jde o zánět synoviální blány a ani oni v tuto chvíli nevědí, jak dlouho bude Van Nistelrooy ještě mimo hru. Podle nejlepšího scénáře by mohl nastoupit k závěrečným čtyřem zápasům letošní sezony (Osasuna, Barcelona, Zaragoza a Levante), horší variantou pak je konec ligového ročníku.

Van Nistelrooy přišel na Santiago Bernabeu před začátkem loňské sezony a bílý dres Realu Madrid zatím oblékl v 75 zápasech. Podobně jako v PSV Eindhoven nebo v Manchesteru United se i ve španělském hlavním městě pyšní skvělou gólovou bilancí, když dal již 49 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Talker

Přeju mu brzkej návrat a realu titul

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

"následně ovšem svému zranění definitivně podlehl" ježiš, jak kdyby umřel

Reagovat
fantomas

to jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele