CISSE SA VRACIA

07.11.2006, 16:15
Aktuality
Francúzsky útočník Djibril Cisse by sa mal vrátiť na futbalové trávniky po nepríjemnej zlomenine nohy, už v najbližšom čase za svoj nový klub Olympique Marseille.

25ročný útočník je vo francúzskom klube Olympique Marseille na hosťovaní z anglického prvoligového tímu FC Liverpool. Sám Cisse verí, že se brzy oblečie dres svojho nového zamestnávateľa a začne strieľať góly, pretože táto neľahká úloha ho v Marseille určite čaká.

"Súťažne by som mohol po zranení opäť začať hrávať v polovici novembra," vyhlásil sebavedomý útočník čiernej pleti pre francúzsky futbalový magazín.

"Chcem pomôcť tomuto klubu dostať sa vyššie v tabuľke francúzskej ligy," povedal Cisse. Marseille momentálne patrí v tabuľke francúzskej prvej ligy šiesta priečka.

Cisse utrpel zlomeninu nohy v priateľskom zápase proti Číne 7. júna na štadióne St.Etienne pred Majstrovstvami sveta vo futbale v Nemecku.

"Nikdy som nepochyboval, že sa vrátim," povedal Cisse a odvolával sa na rovnaké zranenie, ktoré utrpel pred dvoma rokmi v drese Liverpoolu proti Blackburnu.

"Pri mojom prvom zranení som sa vrátil do skvelej formy za mesiac, pevne verím a dúfam, že teraz sa mi to podarí za rovnaký alebo ešte kratší čas," dodal bývalý útočník "The Reds".

Cisse skóroval za francúzsky národný tím 9krát v 30 zápasoch. Taktiež sa stal najlepším strelcom francúzskej Ligue 1, a to dokonca dvakrát v roku 2002 a 2004 s 22 respektíve s 26 strelenými gólmi. V minulosti hrával francúzsku ligu za AJ Auxxere.

Autor: Tomáš Lederer

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Rebel

Dobře tomu tak, po ty nehorazny smule mu preju GL az do konce kariery.

Jen tak btw - nemuzu si pomoct ale jak je odbarvenej tak to vypada jak kdyby mel nejakou prisernou kozni nemoc, nemyslite?

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse je skvělý hráč doufam, že bude dávat góly

Reagovat
HOST*

Konečně je zpět Djibrilek!!!!!!!

Reagovat
HOST*marv

Mohl by jít do Arsenalu,místo té lemri van Persieho.

Henry a Cisse-to by byla dvojka

Reagovat
HOST*ROMANISTA

Eurofotbal muze zacit prijimat sazky, kdy si Cisse zasel zlomi čapu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele