Cílem je umístění v první šestce, hlásí Júnior Firpo z Betisu

24.04.2018, 17:54
Aktuality
Ve španělské lize je již několik týdnů prakticky rozhodnuto o tom, kdo získá mistrovský titul a kdo si v příští sezoně zahraje Ligu mistrů, o to větší pozornost poutá boj o Evropskou ligu a na tu může stále myslet několik klubů. Skvěle má vše rozehráno Betis, sevillský celek v závěru disponuje vynikající formou...

Betis v průběhu ligového ročníku zažil několik vzestupů a pádů a aktuálně se veze na vítězné vlně. Od 12. března až do uplynulého víkendu vyhrál šest utkání v řadě a ztrátou není ani nedělní remíza 0:0 na půdě Atlética Madrid. Andaluský celek se může opřít o vynikající defenzívu, v průběhu těchto duelů totiž inkasoval jen jednou.

Výborné výsledky vynesly Betisu posun až na pátou příčku tabulky. Tým má na svém kontě 56 bodů a za sebou Villarreal (51), Getafe (48), Sevillu (48) a Gironu (47), Villarreal a Sevilla přitom mají jedno utkání k dobru.

"Nechceme skončit sedmí, cílem je minimálně umístění v první šestce," říká před posledními koly krajní obránce Júnior Firpo. Ten ve svých 21 letech v polovině února naskočil do základní sestavy, ve dvanácti zápasech odehrál kompletní porci minut a dal i dvě branky, naposledy před pěti dny v nastavení rozhodl o triumfu nad Las Palmas.

"Dříve jsme se o pohárech otevřeně nebavili, tématem se to stalo až nyní, nechceme si nechat tuto příležitost uniknout. Pro mě osobně jsou tyto momenty zajímavější i díky gólu proti Las Palmas, na tribuně jsem poté viděl nadšené rodiče, to je na fotbale to nejkrásnější," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barcelona vyhrala dorastenecku Ligu Majstrov. Neviete, ako hral Real Madrid ?

Reagovat
kilobyte

Prý jim stačí seniorská.

Reagovat
smazaný uživatel

Pry nasi zacci vyhrali 2:1 pripravne utkani proti vyberu tamni skoly. Nevis, jak si vedla Barcelona?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je přípravné utkání, ne juniorská LM

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ani vtipne to nie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele