CICINHO: ROBERTO CARLOS CHCE ZŮSTAT

23.05.2007, 18:09
Aktuality
Ještě před několika týdny se zdálo být nad slunce jasnější, že Roberto Carlos opustí Real Madrid. Brazilský krajní obránce byl nespokojen s reakcemi fanoušků na jeho výkony a chtěl odejít, nyní je všechno jinak a jeho krajan Cicinho věří, že dojde k prodloužení spolupráce...

"Roberto je skvělý fotbalista, na svém postu je nejlepší na světě a jeho obrovským přáním je zůstat," nechal se slyšet Cicinho.

"Vyjednává s Realem Madrid a uvidíme, co bude pro obě strany nejlepší," dodal Cicinho v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Punte Radio.

34letý obránce neměl v průběhu letošní sezóny nejlepší formu a fanoušci mu to několikrát dali najevo, když na něho pískali. Roberto Carlos se proto rozhodl odejít a zájem o jeho služby mělo turecké Fenerbahce. Poslední týdny však jeho názor změnily, Realu se začalo dařit, Brazilec se oklepal ze zdravotních problémů a na změně názoru se podepsalo i víkenduvé utkání v Huelvě, v němž v samotném závěru strhl vítězství na stranu svého zaměstnavatele.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*R9

Tak to by jsme měli jednu díru zalepenou...

Reagovat
smazaný uživatel

neblbni

Reagovat
HOST*R9

Proč?Chtěl bych ho na beka...je sice poslední dobou náchylnej na zranění a už to taky není to co to bývalo, ale náhradu máme za něj dostačující za předpokladu že se rozehraje Marcelo, může tam zaskočit Cicinho, Torres...k tomu přibude Metzelder, jestli se ještě někdo koupí, těch variant by mohlo být dost...já bych ho chtěl mít pořád v Realu, možná je to srdcařská záležitost a ne zrovna ku prospěchu týmu ale prostě ho chci mít pro příští sezónu...

Reagovat
HOST*

Cicinho(Torres,Ramos)-Ramos(Metzelder)-Cannavaro(Helguera)-Carlos(Marcelo)

To by mohlo fungovat, ale v poslední době dostáváme hodně golů a obzvláště v Zaragoze to bude chtít hrát vzadu na nulu.

Reagovat
HOST*madridcan

ale z metzelderom este ratat nemozme

Reagovat
smazaný uživatel

Robertovo jaro: 7x nehrál, 1x nehrál, 2x hrál, 3x nehrál, 1x hrál, 4x nehrál, 2x hrál - a všechno kvůli zranění, což se negativně projevilo na jeho formě, hrál zkrátka moc dlouho na nejvyšší úrovni a tělo už nestíhá, měli bychom koupit náhradu, stejně už se tomu pěkně dlouho vyhýbáme...

P.S. Marcelo pro mě není náhrada

Reagovat
HOST*R9

S Marcelem zatím souhlasím...

Reagovat
HOST*

to je super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele