Chytili jsme správný rytmus, reaguje na pochybovače Ancelotti

17.08.2017, 11:47
Aktuality
Hodně rozpačitě působil v průběhu přípravy na novou sezonu mnichovský Bayern. Vládce německé klubové scény nebyl v nejlepším rozpoložení a prohrál spoustu přátelských zápasů, nyní je ovšem dle trenéra Carla Ancelottiho vše v pořádku a tým je nachystán na další obhajobu domácího titulu...

Bayern sehrál v uplynulých týdnech utkání proti řadě kvalitních soupeřů a ve většině případů odcházel poražen. Nestačil na Arsenal, AC Milán, Inter Milán, Liverpool a Neapol, po návratu do Německa ale přišlo zlepšení, triumf v Superpoháru nad Dortmundem a následně snadný postup do druhého kola domácího poháru přes Chemnitz (5:0).

"Naše příprava nebyla snadná. V době jejího začátku byla řada hráčů ještě na dovolené, připravit se na asijské turné tak bylo složité. Prohráli jsme přátelské zápasy, po výhrách v poháru a Superpoháru je ale nyní vše pod kontrolou. Chytili jsme správný rytmus," uklidňuje Ancelotti fanoušky.

Bayern loni znovu obhájil mistrovský titul a letos se pokusí vyhrát 1. Bundesligu již pošesté v řadě. Na úvodu ho nečeká snadný soupeř, již zítra večer se v Mnichově představí Leverkusen.

"Na začátek nové bundesligové sezony proti Leverkusenu se těšíme. Mají nového trenéra a první zápas je vždycky těžký. Dle mého názoru jsme na utkání připraveni a doufám, že v Allianz Areně uvidíme dobrý zápas," vyhlíží Ancelotti zítřejší duel.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (60)

Přidat komentář
Neuminho92

No aspoň po té bídné přípravě vítězství v Supercupu a přesvědčivě i v poháru... Nicméně si stále myslím, že je poměrně důležité přivést alespoň 1 křídelníka schopneho 1v1, protože ta kreativita nic moc a pokud budeme spolehat na Robbena, Riberyho a Comana jen tak to se vymstí, protože hádám že min. 2 z nich zdraví celou sezonu rozhodně nevydrží... James na křídle je spíš parodie, ten to tam nerozběhá, nepřejde, má hrát svůj post AM... No aspoň v těch posledních zápasech už nehrál Renato, toho sledovat je utrpení, tenhle hráč nemá v Bayernu co dělat. Bez křídelníků je ta hra Bayernu prostě jalová, to bylo vidět v přípravě, kdyby to tam semtam Ribery nerozbehl tak jsem málem usínal.

Reagovat
Neuminho92

A prosím žádné názory typu že na křídle může hrát ještě Muller Ten kdo to napíše asi moc na Bayern nekouká, protože ten je na tom hřišti věčně jak zabitej, spíš at alternuje na hrot či podhrot a dá semtam nějaké fíky jako se mu to povedlo v přípravě, kde se vůbec nedařilo Lewanovi, no v ostrých duelech to už bylo o něčem jiném a pro změnu zase přestal dávat branky Thomas Muller.

Reagovat
vladino10

Thomas Muller na podhrote: 137 zápasov, 59 gólov, 44 asistencií

Thomas Muller na pravom krídle: 146 zápasov, 57 golov, 54 asistencií

Toľko k tomu ako nemôže hrať na krídle..

Reagovat
Kixi Syhimour

A on hrál původně RM ne?

Reagovat
vladino10

On na tom praom krídle zahviezdil už na ms 2010, tusim na ňom hral aj na ms 2014

Na pravom krídle hral aj drvivú väčšinu treble sezóny, keď dokonca posadil robbena na lavičku..

To je jeho primarny post v podstate..

On ak bude mať na tom krídle podporu, tak si myslím, že to môže fungovať..aj keď ktovie, napr tu minulú sezónu to nebolo iba systémom, dosť často nespracoval jednoduché lopty atď, palil šance..

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
blackhawk88

presne ako vladino10 pise, Mullerom primarny post je RM, len na to povacsina pozabudala, kvoli 1 dobrej sezone pod Pepom

Reagovat
Neuminho92

Nevim no jako čísla nemá špatný, ale když na ten fotbal koukám, tak mě zrovna on s těma jeho 20 dotykama s míčem za zápas moc nebaví.. A pak když nemá ani goly a assistence a je na hřišti tak to fakt nechápu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já hlavně nechápu ten obrovský hejt na Müllera. Ten kluk hraje za Bayern každý rok více jak čtyřicet zápasů už od svých dvaceti let a po jedné nevydařené sezoně by ho hned každý odepisoval. Takovou porci minut z hráčů v poli moc hráčů neodehrálo. Každý rok hrál skvěle a pro další sezony měl latku nastavenou hodně vysoko. Nelze patnáct sezon hrát stejně kvalitně. I nějaké výkyvy musí nastat.

Reagovat
vladino10

Ja práveže nevidím, že by sme ho nejak hejtovali- jasné, fanúšikovia vidia, že sa mu nedarí a logicky sa im to nepáči, ale nikto ho nevyhana preč ani nič..

Reagovat
Seydou Doumbia

Tady ne, ale pod jinými články na něj byla kritika celkem drsná.

Reagovat
ttopi

Dobře, ale jestli se nějakýmu hráči aktuálně nedaří, tak to přece nemůžeš omlouvat tím, že předchozí sezony hrál dobře. Za to si v tý aktuální nic nekoupíš. Hráč má na výkyvy samozřejmě právo a stává se to i těm nejlepším, ale v tu chvíli je kritika na místě, když to prostě nejde, jak se očekává.

Reagovat
vladino10

Tak jeho futbal nikdy nebol nejaký oku lahodiaci

Štyri krát po sebe sa od neho odrazila lopta ako od steny a potom zrazu urobil hráča a nahral/dal gól..

Uvidíme čo príde túto sezónu, ale on už raz mal takýto výpadok, v sezóne 11/12 bol tiež celkom slabý a potom sa dal dokopy, tak uvidíme čo bude tento rok..

Čo sa ešte toho krídla týka, tak neviem, kto je teraz taký na trhu?

Možno škoda, že sme si nechali ujst draxlera, ale vravím, ono ak bude fungovat všetko ostatné, tak zvládneme aj prípadný výpadok robbena..napríklad v jamesovi vidím potenciál, nie je to také krídlo ako robben a ribery, ale uz v priprave by bol najlepším strelcom ak by premieňal šance..

Reagovat
Seydou Doumbia

To nebyl no. Na hrotu/podhrotu hlavně byla jeho největší přednost skvělý výběr místa. Často se pohyboval v místech odkud padali góly do prázdné brány.

Reagovat
Rich

Muller může hrát na křídle, tam je dobrý, na podhrotě taky, on nesmí hrát na postu Lewandovského, tam mu to vůbec nejde. Jinak James se vrátí brzy, takže by ta hra zase mohla být o něčem jiném. Navíc ještě stále je přestupové kolo, je dost možné, že ještě někdo přijde. Důležitý post je podle mě, ale backup za Lewu.

Reagovat
blackhawk88

nepride..ak Uliho slova su pravdive, tak nepride nikto, kedze povedal, ze prestupy uz uzavreli

Reagovat
Rich

Tomuhle bych docela moc nevěřil, může to být a podle mě je to součást přestupové politiky, aby si konkurence myslela, že nebudou aktivní. Ale jedna věc je jistá, náhrada za Lewu nebude, protože Lewandovski odmítá se posadit na lavičku. Jenomže, aby to nedopadlo jako minulou sezónu, kdy se zranil a Muller byl místo něj na hrotu. Jinak Rummenige a nový sportovní ředitel říkal, že pro Bayern se přestupové období uzavírá až v srpnu, tedy ten poslední den.

Reagovat
blackhawk88

KHR aj Hasan mozu mat prestupove obdovie az do konca augusta, ale tak Uli je asi vacsi pan aj ked prestupy ma na starost KHR, no boh vie ako to je...mi to nezistime, ako sa dohodli na dozornej rade a co vsetko je schvalene co sa tyka Lewu tak ano, na jednej strane nechce ist na lavicku, na druhej strane ma istotu, ze je v zaklade a to strasne ubera na jeho vykonoch, pripravu odohral apaticky bez zaujmu, jemu by konkurencia velmi pomohla...no to iste je Ribery, Robben, oni dvaja chcu stale hrat, takze je problem dotiahnut nejake kridlo, lebo zas oni budu dotknuti Ribery a Robben urcite budu zraneni pocas sezony, to je tutovka + Ribery nema uz vykonnost na 90 minut, tak snad niekoho privedu, ideal Alexis

Reagovat
Seydou Doumbia

Alexis si myslím že je blbost. Dát za osmadvacetiletého hráče takové prachy s tím, že by chtěl 2x větší plat než ostatní...to nemá smysl...Bayern takové platy kdejakému nazdárkovi nedá...kord když takový plat nebere nikdo v klubu

Reagovat
blackhawk88

ja nehovorim, ze Bayern ma vyhodit za neho peniaze, samozrejme ak chce plat 25 mega, tak bez debat nekupovat... ja len vravim, ze ak by stal 40-50 mega (hrac s rok platnou zmluvou) a plat by bol 15 mega, tak je to idealne riesenie na kridlo

Reagovat
Rich

Alexis je nereálný. Navíc tolik peněz, jak už bylo řečeno dát za něj je blbost. Podle mě je dost možný příchod Draxlera, on se netajil před lety, že by rád hrál v Bayernu a že je jeho velký fanda. Navíc jeho tržní hodnota je něco kole 40 milionů eur, takže bychom ho mohli dotáhnout, protože, co si budeme nalhávat Neymar na lavičce sedět nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Draxler je dost realny,Emery s nim nerata a Bayern ho sledoval uz predtym ked hral vo Wolfsburgu.to by nemusel byt zly tah,nic lepsie takto pred koncom prestupaku nezozeniete

Reagovat
Rich

Draxler, kdyby přišel do Bayernu, tak ostatní týmy budou mít problém. Navíc by do Bayernu zapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna mali ist po nom uz davnejsie,rovnako tak aj po Sanem.Teraz by toho mali vyuzit,cez Neymara hravat nebude a v inom klube ako v Bayerne si ho neviem predstavit(nemec,obrovsky potencial a ofenzivny univerzal)

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Rich

To jo, jenomže je tady opět ten samý problém, jestli přijde do Bayernu, tak se bude opět střídat s Robben a Riberym. Bohužel ještě ve hře je Dortmund, ale tam asi nepůjde, nic by totiž nevyhrál.

Reagovat
blackhawk88

Draxler, podla mna, nie je nic extra

Reagovat
Heresy

no .. tak se ukazte ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hypecelotti zatial nic moc.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Uwe háže buly

No, spíš nic.

Reagovat
Beči

Hype jak sviňa, 20 trofejí jako trenér, to prostě není nic.

Reagovat
Xaviercreus

R.Y.T.M.O.

Reagovat
smazaný uživatel

z mnichova jde smrad.

Reagovat
blackhawk88

mna momentalne seru prava na Bundesligu..stale ich nikto nekupil

Reagovat
smazaný uživatel

Streamy tu budou vždycky

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
popltak

To je fakt těžké obhájit tu sranda ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty jsi to zase popletl. Tohle není PL článek

Reagovat
Thelvin

Kterou obhájil naposledy United před devíti lety

Reagovat
blackhawk88

Ale to nepis,bo sa tu bude ohanat tym, ze to prave kvoli tomu aka je PL vyrovnana a vobec to nema suvis s tym aky je manchester slaby

Reagovat
Kolarik12

Srandaliga? Pro Bayern by byla mozna jeste vetsi sranda ta vase PL. Ostatne to muzeme videt na vykonech anglickych tymu poslednich par let v evropskych poharech. Kdyz pominu letos MU, ktery vyhralo evropskou ligu, tak LM byla v podani anglickych tymu katastrofa. Slipky nepostoupily ani ze skupiny, MC s neomezenym rozpoctem se necha vyradit Monakem, Arsenal dostane desitku a Leicester se dostal tam kam se dostal jen diky privetivemu losu. Mozna je PL vyrovnanejsi, ale pro Bayern by to byla mozna jeste vetsi sranda nez v Nemecku.

Reagovat
blackhawk88

ja stale tvrdim, ze PL je vyrovnana len kvoli tomu, ze su tam vsetci rovnako slabi oproti ostatnym europskym klubom. Ak by sa kvalita ligy mala urcovat podal vyrovnanosti, tak fortuna liga je jednoznacne naj liga, tam moze fakt vyhrat kazdy nad kazdym

PL zije uz len z minulosti, davno to uz nie je najlepsia liga, bohuzial si to este neuvedomili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Poslední čtyři roky je sice PL na ústupu, co se týče Evropy, ale dlouhé roky předtím byl téměř každoročně ve finále LM anglický tým, takže bych to zase tak moc nepřeháněl.

Reagovat
Rich

Sranda liga je tak maximálně ta vaše PL a celkově týmy, které v ní hrají. Každou sezónu nakoupí několik set hráčů, utratíte milióny za ně a nic z toho. Liga mistrů je pro anglické týmy úplně nejvíc žalostná. A dobře Evropskou ligu ovládl Manchester United a co jako, to si z toho máme všichni doslova sednou na prdel? Však ono se uvidí, kdo je daleko lepší tým.

Reagovat
vladino10

V pomere cena výkon je sranda liga akurát pl..väčšina klubov má brutálne rozpočty a aj tak sa na španielsko alebo nemecko nechytajú ani z dialky

Reagovat
smazaný uživatel

To se říkalo i o PSG v Ligue 1 a když přišel Emery, tak to neobhájil.

Reagovat
Csaplárova past

Priprava meli otresnou, jediny, kdo se na neco zmohl byl deda Ribery. Bayern nevypada moc presvedcive, ale zitrek napovi vice

Reagovat
Kaspar

chyt svuj rytmus kupredu, cil uz mame v dohledu

Reagovat
Al Capone

To někoho zajímají výsledky v přípravě? My jsme taky prohráli v přípravě snad co se dalo a teď jsme zničili Barcu a United... příprava je opravdu jen příprava.

Reagovat
TheTopFootbaler

No nás jste teda nezničili. Byli jste rozhodně lepší, ale 2:1 žádná bomba. Kdyby oba týmy využily své šance na maximum, tak to může být tak 5:3, což taky není žádný terno. Barcu jste naproti tomu dost rozdrtili.

Reagovat
vladino10

Herne vás zvalcovali

Reagovat
TheTopFootbaler

No, to je taky relativní. Měli víc šancí, ale to bylo dané Josého herním stylem. Zas takový válec to nebyl, ačkoli uznávám, že na vítězství pro nás nebylo ani pomyšlení.

Reagovat
vladino10

Tak ja by som práve od toho joseho štýlu čakal, že keď už teda hrám defenzivnejsie, tak mi ta obrana bude držať..Ale tak je začiatok sezóny a real je najťažšia skúška ktorá mohla prísť, takže som zvedavý ako sa mu a aj iné kluby rozohrá, len proste ja ako fanúšik čo pl veľmi nesleduje som asi od mu čakal trochu viac..

Reagovat
TheTopFootbaler

Přesně. Proti Realu je strašně těžký hrát. To 4:0 proti West Hamu slibuje celkem velké věci.

Reagovat
smazaný uživatel

To pořád existují lidé, co řeší přáteláky??? Zahlédl jsem Bayern v přípravě a hráli s dorostem.

Reagovat
Uwe háže buly

Hlavně ať už kopnou do prdele tohodle strejdu a ty zbytečný zahraniční žoldáky, ať se jim dá zase trochu přát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele