Chybí nám v koncovce klid, řekl kapitán Brna Zavadil

01.04.2017, 21:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
ZB 07

Mimochodem, Zavoš dnes nedal jedinej pořádnej centr...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale ti soupeři, kteří měli bejt 3 bodový, sou fuč(zbejvá akorát Jihlava a Příbram), teď už tam budou akorát ti z horních pater...remizovat ste měli v Praze a v Plzni...

Reagovat
noustres

Klid nic není ztraceno

Reagovat
smazaný uživatel

karma

Reagovat
C-M@ster

Až si zas Sparťani budou stěžovat na to, jak je to poslední dobou u nich v klubu špatní, alespoň na chvíli si představte, že byste fandili Zbrojovce.

Klub se stále ještě velkým fanouškovským potenciálem, ale bez stadionu. Tým, co prakticky každej rok se někde potácí kolem horšího středu tabulky. Od roku 1913 uhrál jedinej titul. Pak způsob, jakým z něj vyloženě prchají hráči (Hyčka, Škoda). Jeho odchovanci kopou ve Spartě, marketingový oddělení se zaseklo někde v roce 1995 a poháry naposledy Intertoto.

Teď po loňské relativně slušné sezóně vymění kouče a přijde Habanec se svým ofenzivním fotbalem a s bilancí 3-14-5 a s menším počtem vstřelených gólů než počtem zápasů (4x v řadě uhráli 0:0).

To je prostě směšný. A pak mi tu nějakej Sparťan brečí, že přezimovali v EL a v lize jsou třetí s tím, že týmy za něma je stejně nikdy nedoženou.

Reagovat
ZB 07

před pár měsícema jsem tímto zkoušel taky argumentovat a dostalo se mi odpovědi, že "2.místo je pro ně jako pro nás sestup"...takže je asi nepřesvědčíš

Reagovat
C-M@ster

Zmlsanci.

Reagovat
ratusek

Hoši nás netrumfnete až sestoupíte a zjistíte, že vám nepatří ani vlastní logo, tak tady pak pište něco o zoufalství

Reagovat
ratusek

O zbytku radši ani nepíšu

Reagovat
smazaný uživatel

A co maj říkat takový Vítkovice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Hele klid, my jsme teď suverénně nejzoufalejší tým. A to po půlce podzimu vypadalo, ze klidne na 5-6. místo útočit můžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

bych řekl že Brnu toho momentálně chybí víc než klid v koncovce

Reagovat
REPLIKATOR

FDF

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně trenér

Reagovat
Murtago

Simlulant

Reagovat
Salfovic

Čtyři bezbrankové ligové remízy v řadě, není už to nějaký rekord?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele