Chovanec: Oba týmy chtěly vyhrát, zápas patřil k těm lepším

20.09.2010, 21:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jozef Chovanec

Reagovat
Liquid

ikdyž ho zrovna nemusím, tak je patrné, že od dob 2 slavistických titulů se chová pokorně, někdy až moc (nemilosrdný los Poznaň ) dřív mi takový nepřišel, jen mě mrzí, že dnes od začátku nepostavil do základu Hohenedera, přes něho by se Slavia prosadila víc

Reagovat
smazaný uživatel

no tak hoši

Reagovat
smazaný uživatel

"Slavia byla agresivnější????"

Reagovat
j_mrazik

Vcelku jo. Že ve vlastním vápně nedělá judo se soupeřem neznamená, že není v poli agresivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mr.Yoda zase perlí

ofsajdový postavení? jeden hráč tam byl ale ten vůbec nebyl ve hře,Kucka byl akorát na hranici..

Reagovat
smazaný uživatel

breci opravdu ten pravej, kdyz jsme meli kopat jasnou penaltu. Ten Jabulin je opravdu typicky obraz slavie

Reagovat
Riijkark

Co me naopak pekne rozcililo to byl vykon sudiho. Jednak jasna penalta za stahnuti kadlece ve vapne, jednak carovej mava aut pro spartu, vhazuje slavie Repa to zastavi s tim ze carovej mava jinak a dostane zlutou kde to jako jsme?????snad kdyz jednou mava carovej tak podle toho se ma ridit hlavni...jinak tolik neodpiskaneho drzeni Bonyho no proste hruza

ty by si s tim uz moh taky prestat

Reagovat
smazaný uživatel

s cim???chces rict ze se tohle nestalo???ja jsem tu penaltu videl cca z 5ti metru, protoze jsem sedel hned dole za to branou a to mavani carovyho rozhodciho bylo taky jasny, jen asi v TV videt nebylo...

Reagovat
Riijkark

nebrec

Reagovat
smazaný uživatel

Do řiti Jarolíme, aspoň drž hubu, to je pořád dokola ta samá písnička, když nekecáš o neproměněných šancích, tak si vymyslíš ofsajd a zase slávisti vypadaj díky tobě jako pitomci. Druhej poločas že nebyl podle představ? To nebyl, ale zato byl přesně podle očekávání - synátor tam je opět 90 minut, do půlky průměr, pak podprůměr. To samý J. Černý, který má po hodině jazyk na vestě. Ale nejlepší defenzivní hráč a možná nejlepší celkově začne na střídačce a nejlepší hráč proti Olomouci pro jistotu nehraje vůbec. Kisel, kterej se zase po 3 zápasech rozvzpomněl jak se to hraje je vystřídanej. O nevtipné komedii jménem Hubáček ani nemluvě. Už aby začala ta škola, ať mám plno jinejch starostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, škoda, že tady přispíváš tak málo..

Reagovat
salami

vcelku souhlasim, ale nadávat na Lukáše Jarolíma jenom kvuli otci je fakt trapný, v první půli to byl nejlepší slavista na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to rozhodně nebyl. Dozadu na to kašlal neuvěřitelnym způsobem a nějaký tvoření hry taky moc nehrozilo, všechno přihrávky na krátko.

Reagovat
j_mrazik

Ale my takhle nakrátko vždycky hráli. Ťuken, narážečka...

Reagovat
j_mrazik

Koho myslíš tím nej defenzivním záložníkem? Snad ne Raqueda... jeho váhavost nás dostávala pod tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera mu to moc nevyšlo, jenže co měl dělat, když jedinej M. Černý tam běhal směrem dopředu? LJ a JČ kolem něj jen stáli, komu to měl dávat? A ty přihrávky od Hubáčka tzv. do průseru, to taky pomůže.

Raguedovi určitě pomohlo i to, jak ho Platil rozmázl v novinách. Jako klub ti nabídne smlouvu a pak tě za ní kritizuje. Pak se divme, že tam KJ pořád je - blbec blbce neodvolá.

Reagovat
Josifek

"Brance předcházelo ofsajdové postavení"

No nevim, myslím, že tady se o ofsajdu mluvit nedá. Televizní záběr ukázal, že tam Kucka (nebo kdo vlastně) byl o nějakých pár centimetrů (max. cca 10-30cm), to je v pohybu velkého shluku hráčů naprosto nerozeznatelná vzdálenost pro pomezního a je to pro něj tedy sporná situace a takovou by měl v zájmu atraktivity hry pouštět, takže si dovolím tvrdit, že ofsidde nemávl správně.

Reagovat
smazaný uživatel

za to neodpiskana pentle na jasny stahnuti Kadlece, to ale Yoda nezmini

Reagovat
Losinho

Penalta to nebyla, co sem vděl v záznamu, i Čapek s Karochem se na tom shodli. Ten gol byl spornej, ale asi by se to mělo pouštět ve prospěch útočícího týmu.

Reagovat
Josifek

To prostě nemá šanci čárový správně rozlišit takovou spornou situaci, tady bych mu nic nevyčítal.

Reagovat
peky

Jarolím jako vždy nepřiznal že hráli jako sračky a vůbec se nezmínil o stáhnutí Kadlece za to mělá bít jasná penalta a že ten gol padl z ofsajdu,tak to už je jenom vymlouvavost Jarolíma prostě nepřizná prohru a furt se vymlouvá už je hodně trapnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím jen hodnotil zápas. Že to někteří nazdárci berou jako výmluvu a chtějí po něm, aby přiznal, že byla Slavia horší, i když Slavia v tom zápase horší nebyla, to už je jejich problém.

Reagovat
ronaldinho_10

Byl to zatím první zápas Gambrinus ligy, který jsem v této sezóně viděl, ale jsou slova Chovance pravdivá a byl to skutečně jednen z těch nejlepších zápasů, tak se na další zápas asi dlouho nepodívám...

Reagovat
smazaný uživatel

"patřil k těm lepším"? Ne, jediné, v čem byl tento mač dobrý, byla bojovnost a vůle. Té bylo na ploše dost. Další pozitivum byl výkon sudího. Ten byl výborný. Moc jsem ho před mačem neznal, ale parádně to ukočíroval. No ale zpátky ke hře - dvě branky padly po standartkách a jen jedna byla hezká ze hry - klíčové bylo vyhrání dvou soubojů Vacka a parádní centr Podaného. Bony už to měl v náběhu relativně snadné.

Každopádně derby S+S a plno hráčů má problém zpracovat balon na míň, než dva, tři doteky a to už vůbec nepočítám, že by měly být v naší lize být vidět snad nějaké narážečky z jedné ... Střely z větší vzdálenosti kromě jedné Pamičovi jsou pro naše hráče tabu. No, jak píšu - nic moc.

Pozastavil bych se na Řepkem. Sice jsem ještě nedávno tvrdil, že to bez něj nepůjde, ale jeho výkony ukazují, že to bez něj bude muset jít. Zaprvé je to šílenec. Jeho pohled zabíjí. Vypadá jak na drogách ... Ale to je jeho lepší stránka. Horší jsou jeho množící se chyby. V týdnu jeho hrubku potrestalo Palermo a měl to štěstí, že nás to nestálo body, včera jeho vypuštěný souboj u lajny mohl skončit gólem a mohl jen litovat, že si Slavíci v koncovce nevěří a nemohli se dohodnout, kdo má toho fíka dát ... Možná ho upustila forma, možná jde výkonnost dolů. To se uvidí.

Zápasu by určitě slušela víc plichta, ale vidět zase Jarolímovy slzy, to se neomrzí. I proto jsem za ty tři body moc rád. . Každopádně letos bych nemluvil o titulu. Plzeň hraje jako válec a má už teď relativně velký náskok a vzájemný zápas doma. To jsou silné trumfy. Nicméně je vedoucí tým samozřejmě 100%ně zasloužený. Jsou úžasní

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě musím dodat, že to dost podělal Jarolím nasazením Ragueda. Do té doby na DM dobře odebíral balony mladší Jarolím. Ragued nejen, že toho moc nenahrál dozadu, ale ještě plno balonů ztratil. On byl hlavním viníkem prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Plzeň jetě doplatí na úzký kádr. A taky se budou muset poprat s medrmrd..novináři.

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyby doplatila. Kdo by je měl předběhnout? Vem si, že podobné štěstí, jako měla Sparta proti Jablonci a Slávii, mít nemusí. A to jsou 4 body, které Sparta mít klidně nemusela

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pořád bereš, že Plzeň bude pořád vyhrávat.. Jenže ona přijde doba, kdy se nebude tolik dařit... Přijde doba kdy se zraní pár hráčů, soupeři se povede eliminovat Horvátha atd. Navíc jestli bude hrát Plzeň takhle i na jaře, tak to proti ní všichni zabetonujou.. Opravdu si myslíš, že mají hráče na to, aby v takových mizériích dali branku z jedné šance? Teď na jednu branku potřebují těch šancí sedm..

Jinak máš pravdu v tom zpracování.. Na tribuně jsme se stalingradem trnuli, když jsme viděli jak si ligový hráči nedokážou zpracovat jednoduchou přihrávku... Ale co ti za pravdu nedám je ta tvoje chvála na rozhodčího.. Byla tam penalta na Kadlece, aut Černýho asi dva metry za čárou (Proto Řepa a všichni i M. Černý na chvilku přestali hrát) a spoustu výorků, které otočil jak na stranu Sparty, tak na Slavii... Ale aspoň nechal hře spád, to se cení. Na Damkovou ovšem nemá..

Reagovat
j_mrazik

Jenom k tomu rozhodčímu: Ty situace trochu přikresluješ, ale je pravda, že pár faulů otočil. Jinak technika těch hráčů na takovým perfektním trávníku je tragická.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pencle nevim, ještě jsem neviděl záznam.. Určitě ho podkopl, teď jde o to, jestli nebyli v tom souboji nečistě oba.. A ten aut byl jasnej, to bylo vidět na 70 metrů.. Vždyť i Milan Černý přestal na chvilku hrát..

Reagovat
$dolar$

Ten aut rozhodne nebyl, driv nez neco zacnes psat, tak se na to aspon koukni v tv

Reagovat
Losinho

Pencle ani aut podle toho záznamu ne...

Reagovat
smazaný uživatel

pentle nebyla, ten aut Milana Černýho taky nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že jste byli v našem kotli.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie mě překvapila, podle mě hrála svůj současný strop, ale to na Spartu nestačí..respektive to byl vyrovnaný zápas, který rozhodlo střídání a následná změna obrazu hry, kdy Sparta začala naplňovat předzápasové předpoklady a zápas se jí s trochou štěstí podařilo otočit.

Reagovat
Bakary3

Haluz derby

Až na první půlhodinu, kdy hrála Slavia, to byl otřesnej fotbal, pak se jen nakopávalo a faulovalo. Jestli s timhle chtěl Jarolím vyhrát, tak nevim. Jinak samozřejmě JAROLÍM VEN, páč ten tým má tak na 5. flek, a ne, aby měl o 1 bod (!!!) víc jak Ústí !!

Rozhodčí hroznej, neustále chtěl pouštět hru, ale přehlížel jasný fauly, mimo jiný penaltu na Kadlece po přistrčení Trappa. Proč netrestal tu strkanici ? Nemusel dávat červenou, ale nějaký karty by tomu slušely.

Jinak bych "vyzdvihnul" megastar Matějovskýho- jen chodí, fauluje a rozčiluje se (MARTY !!)

Sparta mě hrozně zklamala, celá její hra byl nákop na Wilfrieda, kterej prohrával hlavy s Koubskym.

A Slavia ještě víc- kdyby nepřestala hrát, nevěřim tomu, že by nepřidala ještě gol a nepohlídala si to, tu první půlhoďku hrála opravdu dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

V derby se na výkon vykašli, tam jde opravdu jen o body, krásu hry hodnoť v jinejch zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, prvni pulka byla priserna od nas ale druha pule byla super, melo to Emoce,napeti a super koncovku plus strkanici Kucka,Klada a Repa co vic si prat Rozhodci byl vazne priserny

Kdyz vemu vykony hracu tak super hral od nas Repa,Kaca,Bony a celkem Vacek se mi libil jinak Matejovsky a Sionko to byla opravdu hruza na kvadrat

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ty emoce byli supr . Ale ten infarktový závěr mi určitě zkrátil život o nějaký ten den, možná týden . Jinak dobře hrál Pamič, Vacek, Wilfried i Kadlec. A ten Podaný podává slušné výkony, mohl by se propracovat do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

byly

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha!, Sion+Matěj musí dostat STOPKU! od Pepy. Nemůžou hrát jen proto, že berou 8 miliónů ročně V současné době máme lepší hráče. Hlavně ten Matěj, větší brzdu jsem už dlouho neviděl

Nebudeme se schovávat za iluzi zisku tří bodů. Musíme se podívat pravdě do očí a ta je bohužel taková, že naše hra je hrozná. Začneme hrát jen když nám teče do bot nebo hrajeme dobře, když je soupeř v krizi nebo že nás podcení.

Současně jsem ale velice rád, že se vrací časy, kdy Sparta vyhrává zápasy, ve kterých se jí nedaří. Myslím, že přívlastek ,,železná,, je na místě v poslední době

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele