Chivuovi s Maiconem vadí sobeckost útočníků Interu

27.09.2010, 10:58
Aktuality
Inter Milán v sobotu poprvé v sezóně prohrál, když podlehl v Římě tamnímu AS. Obránci Cristian Chivu s Maicon po utkání netajili, že se jim nelíbilo počínání útočníků vlastního týmu, hráli podle nich příliš sobecky.

Utkání v Římě spělo do bezgólového konce. Všechno změnil ve dvaadevadesáté minutě domácí Vučinič, jehož trefa znamenala tři body pro AS.

"Klidně jsme mohli získat tři body, ale způsob, jakým jsme přistoupili k tomuto zápasu, nebyl dobrý," prohlásil Brazilec Maicon. "Je lepší prohrát o tří góly, než když soupeř rozhodne v nastaveném čase. Co je ale podstatné, tohle nebyl Inter, který hrál minulé kolo proti Bari."

"Musíme se plně soustředit na své výkony a vrátit se zpět. Potřebujeme chladné hlavy a všechno si srovnat, útočníci byli příliš sobečtí, hráli na sebe, to týmu moc nepomůže," doplnil Maicon.

Po utkání byl naštvaný i další obránce Christian Chivu. I jemu údajně hodně vadil způsob hry útočníků Interu, podle italských médií své spoluhráče při cestě do kabin od plic seřval.

Chivu už během zápasu hodně gestikuloval a nevypadal dvakrát klidně. "Chtěl více pomoci. Neustále bojoval jeden na jednoho proti Menezovi a už měl na kontě žlutou kartu, tak jsem na hřiště poslal Sulleyho Muntariho, aby Christianovi trochu ulehčil práci," vysvětloval trenér Interu Rafael Benítez.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (318)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele