Chivu stále na stejném bodě, o nové smlouvě se nejedná

28.01.2012, 13:47
Aktuality
K žádnému velkému posunu zatím nedošlo v situaci okolo budoucnosti Cristiana Chivua. Rumunskému obránci po letošní sezoně končí smlouva v Interu Milán a ani v tuto chvíli se nekonají jednání o prodloužení kontraktu...

"Co se týče jeho budoucnosti, není nic jistého, podobně jako v případě prodloužení smlouvy. Pro tuto chvíli nemáme naplánovanou žádnou schůzku s vedením klubu. Možná budeme jednat mezi únorem a březnem po osmifinále Ligy mistrů," sdělil agent Victor Becali.

Chivu do Interu přestoupil v létě roku 2007 z AS Řím a podílel se na hodně úspěšném období Nerazzurri. V letošní sezoně má na svém kontě jenom devět ligových startů, pod což se podepsaly i zdravotní problémy. Jeho budoucnost plní stránky italských deníků už od podzimu, rumunský obránce měl původně v plánu vyčkat s řešením celé situace jenom do prosince, nakonec ale bude trpělivější.

"Klub má právo na to se rozhodnout, kdy začne jednat o smlouvách se svými hráči. Samozřejmě že pokud se rozhodnou jednat, budou o tom všem přemýšlet už o něco dříve," dodává Becali.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kiwi ostan

Reagovat
smazaný uživatel

Nech odide Inter ho uz nepotrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

mel zustat v AS to same Mexes

Reagovat
Tsigi

Jo, takhle vyhrál jen tituly a LM. Blbec

Reagovat
smazaný uživatel

preco Mexes??

Reagovat
smazaný uživatel

Zpět do AS !

Reagovat
Tsigi

Koukal jsem se kdo ze zajímavých jmen v Itálii dojíždí smlouvu : De Rossi, Montolivo, Flamini, Samuel, Astori, Chivu, Mesto, Muntari, Cossu, Nesta, Pinilla, Miccoli, Seedorf, Del Piero, Bommel, Gattuso, Ambrosini, Inzaghi, Yepes, Zambrotta.

Reagovat
smazaný uživatel

*Samuel už podpísal do roku 2013

Reagovat
smazaný uživatel

Pinilla má smlouvu s Palermem do roku 2014, v Cagliari je jen na hostování do konce roku.

Reagovat
Tsigi

U něj jsem se překoukl

Reagovat
rossoneri89

aj Astori? tak toho by sme si mohli mi zobrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

to by bol genialny tah od Gallianiho .... za 50% prav sme dostali 4 miliony .... a teraz by k nam prisiel zadarmo

Reagovat
Filip12

tankista

Reagovat
Jajinek

Ať si říká kdo chce co chce, je to stále náš nejlepší levý obránce. Dokud nebudeme mít v týmu náhradu, a to si přiznejme že při přestupové politice našeho vedení je dost pravděpodoné, tak je pošetilost ho pouštět. Myšlenka, že by ho Nagatomo či Faraoni měli stabilně nahradit, je dosti naivní. Cris sice nikdy nepatřil mezi ty úplně oblíbené členy naší sestavy a po zranění hlavy měl hodně špatných období, jeho přínost pro Inter během kariéry se sakra podceňuje. V roce 2008 zažil svůj nejlepší rok v Itálii. V roce 2009 vytvořil se Samuelem perfektní stoperskou dvojici a v roce 2010 byl použitelný na všechny posty, kde to bylo potřeba, včetně zálohy na Nou Campu. Část roku 2011 byl naším nejlepším bekem, ale jeho konec sezóny v rozhodujících chvílích byl stašidelný a na to nyní dojíždí. Škoda...když dal gól Ceseně hlavou a sundal helmu, nebo když v Neapoli po svém brilantním výkonu proměnil rozhodující penaltu, strašně jsem mu to přál. Je to můj oblíbenec a chtěl bych ho vidět na ještě klidně 2 roky u nás.

FORZA CRIS!

Reagovat
Inter Eterno Amore

nech ostane veru tak

Reagovat
Pipo123

Faraoni a na lavo ? čo on vôbec u vás hrá, veď celé jeho pôsobenie v Laziu sa o nom hovorilo ako o novom Nestovi, potom ako o náhrade za Lichtiho a teraz u vás tuším hral aj v strede zálohy nie ?

Reagovat
Jajinek

on může zahrát všechno. Začínal na stoperovi, v přípravě pod Gaspem hrál křídlo ve 3-4-3 z obou stan, pod Ranierim už i pravého obránce nebo křídlo ve 4-4-2. Ale do středu obrany už to není, typově se hodí spíše k lajně a zvládne obě strany. Spíše napravo, ale tam máme plno. Stejně jako Nagatomo, i když jsou odlišní, tak postově bych je viděl podobně.

Reagovat
Pipo123

A vidíš v nom časom niečo viac ? talent mal mať obrovský, preto som nechápal že Lotito si ho nechal tak ľahko odísť. Alebo len proste priemerný hráč ?

Reagovat
Jajinek

Hrát fotbal umí, ale Santon byl úplně někde jinde. On bude stejný případ jako Obi, talenti, ale dát nějakou přidanou hodnotu týmu ,který má bojovat o nejvyšší příčky, to asi nepůjde. Do základu se nikdy nepropracuje a pokud bude Inter nějak v budoucnosti posilovat, půjde z týmu pryč.

Reagovat
cukjerek

myslim si ze to nejlepsi ma za sebou udelal za interek hodne a je treba za to podekovat, ale naga ho bez problemu zasoupi o tom zadna,,,nehlede na tom ze chivu inkasuje hodne karet a zbytecne fuluje,,takze myslim ze nejvyssi cas ho pustit

Reagovat
smazaný uživatel

nee. chivu je pan spolahlivy. Ked ma loptu pri sestnastke a idu proti nemu kludne aj dvaja hraci, viem ze to s prehladom vyriesi, nie ako ten ninja co spravi kiks aj ked je sam a nema loptu

Reagovat
cukjerek

spolehlivy? kde sou ty casy,promin ale uz to neplati

Reagovat
Jajinek

spolehlivý není možná to nepřesnější slovo. Spíše dokáže udělat v obraně ten rozhodujcí krok navíc. Prostě má tu přídavnou hodnotu a zachrání akce, které jsou třeba už beznadějné. Nejednou na poslední chvíli míč soupeři ukopne, zblokuje střelu, udělá fantastický skluz, kterým přímo zabrání gólové šanci. I když už není výbušný, hlavou nehraje, ztrácí poziční jistotu, tak pořád té hře přidává to něco navíc, díky kterému je dobrým obráncem, kterým třeba Nagatomo nikdy nebude. U Japonce si v životě neřekneme, ty jo, to mohl být gól, kdyby se tam najednou nezjevil.

Reagovat
smazaný uživatel

takze v podstate spolahlivy co sa tyka riesenia defenzivnych situcii, nemusis pri nom trpnut ze to totalne dojebe

Reagovat
Jajinek

Pokud se smíříme s tím, že v základní sestavě Interu budou hrát hráči jako Nagatomo, tedy sice snaživí s touhou a dokonce i schopností se zlepšovat, ale bez jakéhokoli fotbalového myšlení, taktiky a spolehlivosti, tak se opravdu staneme druhořadým italským týmem. Nagatomo má zápasy kdy nic nezkazí, pak zápasy, zpravidla proti slabším týmům, kdy je i platný dopředu, ale obránce, na kterého se tým může spolehnout, nebude nikdy. Samuel nebo Cambiasso za něj letos uhasili tolik požžárů, že by jim z vděčnosti měl postavit sochu! A i tak ty jeho zaváhání a úplně dislogické postavení či změny směru v některých situacích stály Inter zejména na začátku sezóny nejednou body.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cukjerek

tyjo promin ale jak dlouho by si tam crise chtel mit...co se tyce pohybu tak naga daleko prevzsuje chivua a to ze dela chyby?prosim te cris jich dela stejne neli vic..a kvuli nagatomovi urcite body nestracime to se na me nezlob....naga je potencialni hrac,ktery taha utoky po lajne a to se mi na nem libi...chivu uz na to nema,bohuzel

Reagovat
Jajinek

snažil jsem se to vysvětlit jak nejlépe to umím, Tvůj názor viditelně nezměním, máš na něj právo, tak to necháme tak.

Reagovat
cukjerek

jasne v poho ja crise nechci nijak schazovat...udelal pro nas velky kus prace,,je to bojovnik a velky respekt pro neho, ale je treba dat prostor mladsim si myslim

Reagovat
cresposuper

Čo hovoríš na toho Guarína? Ako tak čítam tak odchod Mottu sa zdá byť istý... Čo som ho videl , tak sa mi moc nepáčil.

Reagovat
Jajinek

Guarín je kladivo...pokud naváže na výkony z Portugalska a z EL, tak to bude fantastický přestup. Jenže měl přijít k Mottovi, ne místo něho. Takhle je to risk jak sviňa.

Reagovat
cresposuper

Ako aj ak je taký dobrý, tak si moc nepomôžeme. Motta je schopný zahrať výborne, navyše si myslím, že s konkurenciou by hral lepšie. Ale takto sa nám zraní jeden hráč a sme v riti..

Reagovat
Jajinek

náš problém je aktuálně úplně někde jinde...

náš problém je Wes vs. Ranieri. A to obrovský. Ranieri totiž nějak záhadně věří tomu paskvilnímu 4-4-2, se kterým udělal tu sérii výher a neuvědomuje si, že to není tím rozestavením a jaké vlastně štěstí při těch zápasech měl. Nebudu tu potřicáté rozebírat, v čem tkví náš hrob s 4-4-2 a že v tom rozestavení hrají na krajích (vyjma Zanettiho) zcela průměrní hráči. Problém je v tom, že Wes v tomhle rozestavení hrát nemůže. Buď ho Ranieri nechá sedět na lavičce, na což nebude mít koule a i tím by vlastně Inter oslabil, protože v té naší bídě je i Wes, na kterého často nadáváme, stále rozdílovým hráčem, a nebo ho bude stavět do útoku, což je ta největší volovina, co jsem kdy viděl a v těch dvou zápasech se to ukázalo. Jeho obrovského pohybového rádiusu se musí využít hlouběji, navíc musí mít daleko často míč a mít před sebou dva hráče aby mohl dělat tu jednu z mála věci, kterou umí pořádně, a to posílat nečekané dlouhé pasy dopředu na útočníky a to vzduchem z otočky po zasekávačce.

Pokud si Ranieri neuvědomí, že jeho koně Faraoni, Alvaréz a spol musí sedět a nepřejde na 4-3-1-2 s Wesem na podhrotu, tak prostě dřív nebo později začne prohrávat, obrana neobrana, Milito neMilito, štěstí neštěstí, kvalita nekvalita. A to je ta chyba, proč on nevyhrává trofeje, protože vždy mu ze začátku něco jde a on se pak bojí udělat tu změnu, aby to šlo i dál a v ten moment prostě chybí ten rozhodující krok. A na to podle mě dojede i letos....

Reagovat
cresposuper

To je pravda, ale ja počítam s tým, že začneme hrávať 4312. Proti Laziu to bol jeden z najhorších výkonov a o polčase to zmenil na diamant...

Reagovat
Jajinek

nevím...můj názor je, že bude Ranieri dost dlouhou dobu na začátku nasazovat to své 4-4-2...a pár zápasů se s tím vždy vyhraje, takže to tam bude stavět dál, ale potenciál Interu tak tímhle prostě nevyužije. Ale rád se budu plést.

Reagovat
smazaný uživatel

Co pises znie logicky, ale preco si myslis ze to vsetko vies lepsie ako Ranieri, ktory je 40 rokov trenerom, ma prebrane a nastudovane vsetky taktiky a moznosti, vidi svojich hracov denno-denne na treningu, vidi ako sa im dari, ake rozostavenie im sedi, ma moznost vyskusat si jednotlive alternativy zostavy, ma poradny a realizacny tim, moze studovat videa svojich hracov a superov od rana do verera atd.

Potom mi nejde do hlavy ako to ze nevidi to co pises ty tak jasne?...

Reagovat
Jajinek

při tomhle argumentu bychom mohli tento web zavřít. Nikdo z nás tu nikdy neodtránuje tolik zápasů jako Ranieri na takové úrovni a nikdo z nás se nikdy k těm hvězdám nepřiblíží ani na to, aby si s nimi prohodil pár slov. Přesto je tu hodně uživatelů, a nyni nemyslím sebe, kteříí teoreticky fotbalu rozumí daleko více než ti trenéři. Fotbal totiž není věda, je to sport, kterému se převážně věnují lidé bez nějakého většího vzdělání či přirozené inteligence atd. (tímto je nechci nějak shazovat). Takže tím, že se pohybují léta v tom prostředí možná mají obrovskou výhodu, ale některé věci prostě vidět zákonitě nemusí. Plus je tam samozřejmě ten osobní faktor a faktor svého vlastního ega, faktor tlaku který tě v bezprostředním vlivu toho prostředí prostě odvádí od správných rozhodnutí, které je daleko lehčí učinit od internetu.

Reagovat
Pipo123

Wesa predať, už toho Interu podla mňa moc dať nemôže, je to skvelý hráč, ale už to nie je niečo extra. Očakáva sa určite viac od neho

Reagovat
snuff24

Jajinek: ty ses asi nedival na zapas proti Neapoli ze ???... a taky neni zapas ve kterym by nedostal kartu .. Nagatomo i Faraoni jsou lepsi a mohou ho v klidu nahradit

Reagovat
Jajinek

já se koukal na více zápasů, než jen na zápas proti Neapoli, neříkám, že je Chivu bezchybný, od zranění hlavy jde jeho výkonnost jen a jen dolů, nicméně to si stojím za tím, co jsem napsal.

Reagovat
Pipo123

Jajínku ahoj, čo výsledky fanty ?

Reagovat
Jajinek

jsou tam!

Reagovat
Pipo123

Aha nevidel som sorry

Reagovat
Jajinek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele