Chievo se trápí, trenér Sannino ale zatím zůstává

30.10.2013, 17:19
Aktuality
Z veronských klubů mělo v posledních letech jednoznačně navrch Chievo, které hrálo italskou nejvyšší soutěž, letos je ovšem všechno jinak. Hellas v minulé sezóně postoupil do Serie A a zatím si vede skvěle, zcela opačně je na tom jeho městský rival. Tomu úvod vůbec nevyšel a je poslední...

Chievo zatím dokázalo porazit jenom Udinese a získalo bod v Parmě, v dalších sedmi zápasech prohrálo a aktuální série čítá pět porážek v řadě. Pod tlak se tak dostal trenér Giuseppe Sannino.

"Pokračujeme se Sanninem. Nevíme, co se stane v budoucnosti, ale zůstává naším trenérem," prohlásil sportovní ředitel Giovanni Sartori. "Zatím neudělal žádnou hrubou chybu. Výsledky naneštěstí závisí na více věcech, ale tím se nyní nechceme nechat ovlivnit," dodal.

Chievo může černou sérii ukončit zítra, čeká ho ovšem úkol z kategorie těch nejtěžších - cestuje na půdu zatím stoprocentního AS Řím.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

myslim, že zítra nejsou úplně bez šancí

Reagovat
Pipo123

Je škoda že nemajú fanúšikov, pretože robia dobrú prácu a majú zaujímavé mená v zostave

Reagovat
Maritazzi

Pro ně škoda, že se jim nepodařilo prodloužit Coriniho.

Reagovat
KillSwitch

na jeho mieste by som rezignoval

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to letos dopadne konečně a Chievo spadne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele