Chievo odvolalo kouče Coriniho, tým přebírá Maran

19.10.2014, 21:33
Aktuality
Pro výměnu na pozici trenéra se rozhodlo Chievo. Veronskému klubu se nepovedl úvod nové sezony a o práci dnes přišel Eugenio Corini, jeho nástupcem se ve večerních hodinách stal podle očekávání Rolando Maran...

"Chievo Verona oznamuje, že jeho trenér Eugenio Corini byl sesazen z funkce. Klub chce vyjádřit co nejsrdečnější poděkování za tvrdou práci a profesionalitu a popřát mu vše nejlepší do další kariéry," stojí v prohlášení italského celku.

Chievo za sebou má sedm zápasů sezony a na své konto si připsalo pouze čtyři body. Naposledy odešlo poraženo včera 0:3 v duelu s AS Řím. Corini na lavičku týmu usedl před dvěma roky a dokázal klub zachránit v nejvyšší soutěži. Loni v květnu necítil důvěru vedení ve své plány a odešel, v listopadu se následně vrátil, když nahradil Giuseppeho Sannina.

Veronské mužstvo se pokusí z krize vyvést Rolando Maran, jenž se vrací do známého prostředí. V Chievu totiž odehrál drtivou většinu své hráčské kariéry, připsal si v jeho dresu 330 startů a nosil i kapitánskou pásku. Na lavičce Fly Donkeys už také působil, v sezóně 1997/1998 pracoval ve druhé lize jako asistent trenéra Silvia Baldiniho.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zase začnou hrát fotbal a ne jakousi příšernou odkopávanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo někdy hrálo fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nepochybuj, že hrálo. Před takovýma deseti lety (je to tedy už dost dávno) hrálo možná nejhezčí fotbal v Itálii. A ještě před Corinim (třeba, když trénoval Di Carlo nebo Pioli) odehrálo spoustu atraktivních zápasů, i když i tehdy se zaměřovali hlavně na obranu.

Ostatně, je to malinkatej klub, kterej si nemůže dovolit nakupovat nějaký super fotbalisty.

Reagovat
stas87

pripomina mi toho plesouna z jedneho serialu,hra tam Duchovny

Reagovat
smazaný uživatel

Charlie Runkle.. ani ne ale :D

Reagovat
davered

spis takovej Howie Mandel

Reagovat
smazaný uživatel

Runkssss, ale ne no

Reagovat
ryzskej

Tak a kdy přijde na řadu Zeman a jeho návrat k delfínům?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele