Chelsea v Kluži ztratila dva body a Drogbu

02.10.2008, 11:32
Aktuality
Na Stamford Bridge nebudou v dobrém vzpomínat na včerejší zápas Ligy mistrů na hřišti rumunské Kluže. Chelsea nepotvrdila roli favorita a získala jenom bod za bezbrankovou remízu, navíc přišla o několik hráčů. Nejvážnější je zranění Didiera Drogby...

Drogba se zranil v 58. minutě a ze hřiště musel být odnesen na nosítkách. První vyšetření vyloučilo možnost zlomeniny nohy, podle všeho se tak jedná o poranění kolenních vazů.

"Přišel jsem o Terryho, přišel jsem o Alexe a mám problémy s Didierem," naznačil po zápase manažer Luiz Felipe Scolari, že zdravotní problémy si ze zápasu odnesli i dva jeho stopeři.

Chelsea má nyní hodně rozsáhlou marodku. Kvůli problémům se zády včera nemohl hrát Ashley Cole, mimo hru jsou také Ricardo Carvalho, Deco, Joe Cole a Michael Essien. "Zranění jsou ve fotbale běžná, to je normální věc. Musím přemýšlet o nedělním zápase, zraněné hráče nahradit jinými a pokusit se vyhrát," řekl dále Scolari.

"Nehráli jsme dobře. Vím to já i hráči. Ale musíme to brát tak, že jeden bod je lepší než nic," hodnotil Scolari samotný zápas.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (88)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co ste tam delali v tom rumunsku?

Reagovat
smazaný uživatel

hold kazdej zapas neni posviceni a oni asi taky nebudou zase takovi " sraci " kdyz vyhrali v rime

Reagovat
smazaný uživatel

lol tak to jsme v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcel by som mat teraz Scolariho starosti, ved CFC ma uz na marodke snad celu zakladnu zostavu (teda ak sa neda dokopy ani ten Terry)

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch do zakladu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Stoch?Vcera byl na lavce?co je to za narodnost a co hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

mladej slovák

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch je madar

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje komentáre si všímam už dlhšie a nie len ja si myslím, že si debil...

Reagovat
fabec1222

zaloznik

Reagovat
smazaný uživatel

nene, Stoch je Slovák

Reagovat
smazaný uživatel

Ale slováci jsou madari

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si gipsy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už tady bylo zmíněno,do registrace by se měly dávat doopravdy IQ-testy....

Reagovat
smazaný uživatel

že madar ty si tusim futbalovy odbornik...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak pos.... mi tiket a navíc je vůbec nemám rád Že prý vítěz LM :

Reagovat
smazaný uživatel

A podle čeho soudíš,že jím nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to bral podle dosavadnich zkusenosti. Dostat se dvakrat po sobe neni zadna sranda, prece jen treba Ferguson se dostal do semifinale tusim 5x, ale do finale se neprobojoval ani v polovine pripadu. I kdyz obe ta finale pak se stestim vyhral. Kazdopadne CHL je v tomhle asi nejmin spravedliva soutez, pokud to hraji tymy jako AC a LFC, ktere maji v unoru po sezone a davaji do te CHL maximum, coz si nemuze dovolit tym jako Chelsea, ktera marne bojuje i o titul. Podle me by bylo pro vas ohromny stesti, kdyby vas to finale potkalo. Stejne tak ja nemam zadnou velkou viru v obhajobu. V PL verim mnohem vic. Chci videt CFC v zime bez hrota, Essiena a s polovicnim Lampardem i kdyz ani u nas to neni zdravotne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

* Dostat se dvakrat po sobe do finale

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám,že LM vyhrajeme... Ale stejně tak je blbost se smát tomu,že bychom jí mohli vyhrát... Fotbal je v tomhle šíleně nevyzpytatelný a stát se může cokoliv.

Jinak ty zranění - Ted jsme bez Deca,Joea,Carvalha,Drogby,Essiena... Možná se přidá na lavičku Terry a Alex a kdo ví kdo ještě... Kdyby měl stejnou marodku Arsenal(tj 5 hráčů základu,možná 7 a z toho 3 stopeři),tak jsou namazaní. My máme výhodu,že to můžeme jakžtakž zachránit šířkou kádru,i když v případě zranění 3 stoperů budeme mít obrovské problemy i my...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jasne, prave timhletim je Man Utd a Chelsea daleko vpredu pred Arsenalem a Liverpoolem. Ted, kdyz je zacatek sezony a vsechny tymy maji relativne prazdnou marodku, hrace v plny sile, tak se dokazi rovnat. Ale az prijde zima, par hracu se zrani, zapas bude sobota, streda, nedele, tak pujde Arsenal a Liverpool zase dolu Alespon doted to tak kazdy rok bylo, Arsenal letos navic ten tym jeste zuzil, jen ten Liverpool je o neco vys, nez driv.

Kazdopadne verim tomu, ze to jakztakz nahradite, stred obrany muze hrat Ivanovic popripadce Mancienne, i kdyz to stejne nebude jako u nas nahrada v podobe Evanse. Spis, ze nemate zadny adekvatni DMF za Mikelem a poradnyho utocnika. Ale stejne myslim, ze proti Villans to nebudete mit snadne, at uz mate kadr jakkoliv siroky, oni maji tu zakladni 11 strasne silnou, na vas hrat umi a navic nikoho zraneneho nemaji a Scolari zatim herne zadnou diru do sveta neudelal, takze doufam doufam, ze ted ztratite.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak problem u nás je,že máme na marodce někoho stále... Poslední dobou Čech,ted se přidává s absencemi Drogba,předtím Ballack... Arsenal může titul vyhrát,pokud se jim nezraní 2-3 hráči z podobného postu - Když jim zmizí Fabregas,Rosa a Nasri,tak je vyklizené pole prakticky. Stejně tak to vidím v případě Live,když jim odpadne Gerrard a Torres,tak jsou poloviční. My na žádném hráči závislí nejsme,ať vypadne kdokoliv,dokážeme ho nahradit bez výrazné ztráty...

Za Mikelem číhá Mineiro(přišel,že ano?? Ted jsem byl víc než týden mimo,tak nemám zas takovej přehled),popřípadě tam může hrát Ivanovič. Každopádně momentálně to je asi naše největší slabina,což je celkem překvapivé,tam jsme měli loni největší sílu... Mikel je ted nejdůležitější hráč.

Jinak Mancienne je RB a nevím,jak by hrál na CB,ale to se všechno uvidí časem... Myslím,že minimálně 2 stopeři budou schopní nastoupit. Jinak proti Villans potřebujeme konečně uspět,už nějakej ten rok jsme s nima nevyhráli,což je celkem nepříjemné. Silní jsou,nedivil bych se,kdyby nám pořádně zatopili a ztratili bychom s nimi nějakej bodík...

Scolari nepřinesl nic extra,ale uvidíme... Skore 12:3 vypadá na strašně silný tým,ale většinou to bylo dáno odevzdaností soupeře... Zajímavostí taky je,že se nám dařilo mnohem více venku letos zatím... 3-0-0 a skore 6:1 v PL,na SB 1-2-0 se skore 6:2...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze tohle je problem kazdyho tymu v PL, nemyslis??... Vzdyt se podivej na NUFC a WHU, ti maji na lavicce pravidelne vic jak 10 hracu. A to narozdil od nas a vas nehraji CHL, takze nemaji tak ohromny vytizeni. Kdyz mas hrace, ktery hraje kazdy rok cca 60 zapasu za klub, lita po Evrope tamhle do Cluje, do Moskvy, musi jezdit a trenovat s repre a v dobe, kdy ma clovek nejslabsi imunitni system musi v PL zvladat 2 zapasy v jednom tydnu, tak nemuzes chtit, aby ti vydrzel cely rok zdravy cely tym. Proste vymlouvat se na to, ze je nekdo PORAD zraneny, muzes porad, ale muze se na to vymlouvat kazdy. To je jak s tim travnikem na Wiganu nebo jednim ofsajdem spatne posouzenym. Proste s timhle se musi pred sezonou pocitat, protoze to je uplna samozrejmost. Ale uznavam, ze ted uz se vymlouvat muzete, prece jen mit mimo hru pulku kadru je sila. My jsme si to letos uz vyzrali, ted se nam to postupne vraci. I kdyz zas je mimo Rooney a Scholes, takze je to fakt spatne...

Ano, za Mikelem ciha vychlastany Mineiro, ktereho vykopali z Nemecka a Arsenal odmit kvuli nizky kvalite, kondici a vubec. To at radsi hraje Belletti nebo Cork. I kdyz teda ja bych cekal, ze zadny Mineiro neprijde a vazne dostane sanci nejaky mladik, jak Scolari sliboval.

Jooo, ale videl jsem ho hrat CB za anglickou repre, nevim jestli 21 nebo 19 a hral docela solidne. I kdyz nevyuzil ten ohromny fyzicky fond, co ma.

Na ten zapas se strasne tesim. U Villy si to sedlo perfektne, ten tym je absolutne dokonale sladeny. Proste kdyby tohle nekdo dokazal s Liverpoolem, tak jsou nejlepsi tym v Anglii. Vazne O'Neill to nemohl udelat lepe, ted ma vyreseny i kridelni prostory z obrany a v utoku paradni dvojci doplnovanou Youngem, takze tam doufam neuspejete.

No jasne, ale 1/3 z toho mate Portsmouth. A ten si proste letos poradi jen s Tottenhamem a Evertonem, tam je to taky solidne rozpadle. Kdyz vezmes v uvahu, ze hrajete na 5 zalozniku a vase zalozni formace je vas klic k uspechu, proti tomu postavis zalohu, kde figuruje kdo vi proc Kaboul a vedle nej Diarra. Ze strany doplnovany nejakym mladym kridelnim obrancem z Arsenalu, to muzou byt radi za 4:0 a ne za 6, jako od Man City, ktere taky prehrava zalozni radou. Proste pro me to neni prilis vypovidajici zapas. Kdyz mam vzit treba vykon proti nam, tak to byla stara dobra CFC, celkova prevaha, ale nic z toho. Nejvetsi sance stejne melo Man Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě,jak píšu,nemůžeme se vymlouvat na absenci jednoho hráče. Ale když chybí půlka základní sestavy,už to svojí váhu má. Respektive ještě horší je,když jsou zranění 3 hráči z jednoho postu,opravdu nevím,co dělat,kdyby byli Alex,Carvalho a Terry dlouhodobě zranění. Zbyl by Ivanovič a k němu by šel nějakej krajní obránce nebo DM.. Ale tohle se prostě musí vždy nějak vyřešit a svádět na to prohru můžeme,ale ne zpackanej titul. Ten se ztratil někde jinde.

Mineiro... Uvidíme,já spíš čekal,že vyzkouší Corka,Woodse,Ivanoviče,popřípadě Kakutu... Spolu s Mikelem 5 hráčů na jeden post a radši než aby experimentoval,přišel Mineiro. Chápu ho,on není placenej za zapracovávání juniorů do sestavy,ale za výsledky. Neměl bych mu to za zlé,kdyby neřekl před sezonou,že budou mladíci pravidelně hrát... Proto ani moc nečekám,že teď bude riskovat a dávat šanci mladším,protože během týdne se může dostat na nějaké 5. místo,což by ho dostalo pod ohromný tlak... Spíš to vidím,až bude rozjetá sezona a unavení hráči,tak proti slabším soupeřům pošle nějakého mladíka. Respektive až bude o něčem rozhodnuto - třeba poslední zápas skupiny,zápas proti slabšímu týmu apod.

Jinak ten zápas proti vám ukázal,kde je slabina... Nemáme prostě ostrá křídla ani útočníka,kterej by dokázal dát gol v souboji se dvěmi hráči. Neovládáme šestnáctku,chybí nám Robben a Duff,kteří dokázali uvolnit prostor před brankou... Ted místo nich máme Maloudu,který je sice perfektní záložník,ale ty máme už 3 v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

At uz dlouhodobe nebo ne, rad bych to videl proti Aston Ville S jejich utocnou vazbou, s jejich stylem zahravani standartek. A kdyz se k tomu vezme v uvahu, ze Cech proste na standartky zadny mag neni, a tak vzdycky potrebuje co nejvetsi podporu od ty stopersky dvojice a ted by pred nim mel stat poprvy v lize Ivanovic navic s nekym, kdo ani neni zvykly hrat CB, dvojce, ktera se vidi skoro poprvy poradne vedle sebe, tak by to mohlo byt strasne interesantni. Jak by se sobe pletili pod nohy a Carew by daval goly:)))... Rozhodne je tohle jedno z nejhorsich moznych oslabeni, ztrata v zaloze se da nahradit, navic kdyz treba nefunguje jedna strana zalohy, tak se to porad da obejit po druhy strane. Ale jakmile je to spatny ve stredu obrany, tak to pak haze spatnou pohodu na cely tym. Vzdyt loni to bylo videt treba u Spurs. Dokud meli hraci v zadech Dawsona a Kaboula, tak proste spatne branil, rozehraval kazdy, navic hraci ztraceli odvahu v utoceni, aby nedostali dalsi goly

Tak hlavne je nepochopitelny, ze nehraje ten Sinclair. At mi nikdo nerika, ze nehral lip nez Malouda. Je to fakt ironie, odehraje lepsi zapasy nez on, ale stejne tu sanci nedostane a musi sedet. Takovy nepochopitelny pro me, strasny brzdeni jeho rustu.

Tak tak, u nas tam byla zase videt slabina v tom, ze si vetsina hracu dost privykla na to, ze hra stoji kolem Rooneyho a Ronalda. Jakmile se Rooneymu nedari, Ronaldo nehraje, tak to proste nikdo nedokaze vzit na sebe. Sice herne by na to meli, ale nedokazi to nejak prenest do vykonu a je to strasna chyba, protoze vazne ta zavislost na Portugalci je mensi, nez by se cekalo. Ale dokud se nikdo neodvazi vystrelit, tak to bude hodne zly... Jediny kdo tu odvahu ma, tak je Nani, ale ten zase je vice nebezpecny pro divaky, nez pro brankare... fakt hracsky zmetek

Reagovat
Tomanatura

Naniho nejmenuj Ten jestli má nahradit Giggse...

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, s Nanim je to spatny. Uz ani ty centry, rohy nema nijak idealni. Loni nas vysekal z krize, letos se zatim vubec nechyta. Ale loni by bez nej asi zadny titul nebyl.

Reagovat
Tomanatura

Jo, teď si ale začíná brát opravdový příklad z Ronalda. Nenahraje a nenahraje. On je pro mě tuto sezonu největším zklamáním. Nevím, ale vypadá to, že mu strašně narostlo sebevědomí a proto balon vodí a zkouší střílet ze 40 metrů.

Dál bych zmínil Andersona, jelikož u něj se začíná také projevovat Cristianosyndrom.

Viděl si pohár s Boro?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ten zapas kde zalozni rada znela "Nani-Anderson-Possebon-Ronaldo"?

Videl jsem sestavu pred zapasem a vysledek po zapase myslim ze jsem o nic neprisel.

Reagovat
Tomanatura

Já ho viděl. I ten mladý Welbeck nadával Andersonovi a Ronaldovi ať mu nahrají. Neuvěřitelné .

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak F.Campbell hraje dnes v zakladu Spurs proti Wisle ja si rikam, ze v tymu co bojuje o zachranu by mohl hrat vic

Reagovat
Tomanatura

Třeba mu tato situace u Spurs pomůže, aby se dostal do základu a hrával častěji Mám v plánu ho dnes zkouknout

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musim rict, ze me to hrozne mrzi. Stejne jako u Ronalda kdysi, ten taky v prvni sezone nahraval a hrozne se snazil. Jsem doufal, ze Nani bude nas Robben, hrac, ktery vzdycky skoci do druhyho polocasu a strasne to rozhybe. On to rozhybe, ale jen sam pro sebe. Tym z toho zadny prospech nema. Strasne mne to vadi, doufam, ze to nebude jako s Ronaldem - 2 roky trpeni jeho tragedie, nez zacne neco hrat.

Reagovat
Tomanatura

Spíš jsem si o Nanim myslel, že půjde po roce pryč. Nevěřil jsem mu a nevěřím mu ani teď. Pro mě byl už jeho příchod na tento smajl . Sice jsem rád, za jeho minulou sezonu ,ale to co se děje teď.

Může se ale stát cokoliv, může začít dřít a pak to bude O.K.

Ještě k tomu zápasu s Boro. Bylo neuvěřitelné sledování Possebona a Rafaela. Kdybych nevěděl, že jsou brazilci a že jsou mladí, tipoval bych vyzrálostí na 28 roků oba. Rafael byl koneckonců zařazen do sestavy CHL 2. kola Jen říkám, škoda že nejsou Angličani.

Reagovat
honziss

Nicméně oba dva jsou důkazem skvělého scoutingu Man Utd.

Reagovat
Tomanatura

Nepochybně

Reagovat
smazaný uživatel

No jo. Ale Possebon proste nema kudy do zakladu a u Rafaela porad doufam, ze se pres nej dostane Simpson. I kdyz je asi kvalitativne horsi:((...

Reagovat
Tomanatura

Já teda spíš doufám, že v základu bude Brown . A Possebon se do základu prostě nedostane, odejde na hostování, dle mého. Simpsona jsem viděl hrát asi jen jednou, takže posoudit to nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem rad, ze muzu rict, ze ani my nejsme zavisli na jednom hraci. Hodne jsem se bal, ze vazne vsechno visi na Ronaldovi. Ten zacatek sezony je strasne nevypovidajici, nechybel jen Ronaldo, ze zalohy chybel i Nani, Hargreaves, Giggs, Anderson, Carrick a Park. To proste jen tupec mohl rict, ze za vsechno mohl Ronaldo, kdyz MU hravalo s 5ti obranci, 3 strednima zaloznikama a dvema hroty. Ale CFC jsme 30 min totalne prehravali a vetsinu zapasu nad nima vyhavali bez Ronalda, s Fletcherem a Parkem. A presto ten fotbal byl dobry, proti Portsmouthu jsme totalne se zdevastovanym tymem, bez zalohy, ukopali tri body.

Liverpool sice byla tragedie, ale tam to bylo kvuli nim. Benitez poprvy dokazal Liverpool na Man Utd poradne pripravit a navic to byl jejich nejlepsi zapas v letosni sezone. Navic zatim hraje Ronaldo uplne nemozne, az na to zakonceni, ktery proste ma fenomenalni. Ale co se tyce prinosu do hry, tak to je uplne o nicem. Takze bohudik to bez nej jde, trapeni zatim bylo jen v koncovce, ale to bylo ve vsech hracich, ne v nem.

On ma zatim spis hrozny moralni prinos. Protoze jak se nedarilo, tak ocividne cely tym uveril tomu, ze az prijde Ronaldo, vsechno se obrati a jak prijde Ronaldo, tak kazdy je o 50% aktivnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

haha..no to nerikej ze jsi ten zapas na cfc videl,jestli Mu prehraval cfc 30 minut,tak zbylych 60 to bylo na opak..podle me cfc si NEJMIN tu remizu zaslouzila...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o to,co si kdo zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale co z toho. Anelka netrefil prazdnou branu, Cole strelil mic dokonale do Sara, pak par strel 5 metru vedle, 5 metru nad, 50 prihravek kolem vapna a nic z toho. Takovou prevahu umi i Arsenal, prohraje s Tigers 1:2 doma a tezko muzes rict, ze si nezaslouzili prohrat.

Zatimco za tech prvnich 30 min melo MU 4 golovky a i v tom druhym polocase byla nejvetsi sance az na gol, ta Rooneyho. Ale mne neslo o reseni toho zapasu, jde jen o to, ze i bez Ronalda proste Man Utd hralo skvely fotbal, uplne zastinilo CFC. Jasne, ze pak se zatahlo, protoze Ferguson uz nejak vubec nema v tehle zapasech odvahu a uz podruhy je letos protaktizoval. Ale to ted v tom, co chci rict, nehraje zadnou roli. To je proste vyvoj zapasu, zmena stylu od Fergusona atp.. Ale proste ten tym, bez Ronalda dokazal si ty sance vytvorit, jen je nepromenoval. Ted kdyz se rozehral Rooney a Berbatov, tak podle me bude zavislost na Ronaldovi mensi a mensi. Kdo si zaslouzil vyhrat v zapase CFC-MU je mi fakt uz lhostejny.

Reagovat
smazaný uživatel

mno nevím proč neustále někde řeší AC a Lpool jejich výsledky v lm a domácích soutěžích. každý tým má prostě jinou taktiku a preferuje rozdílné soutěže, na tom není nic nespravedlivého.

Reagovat
smazaný uživatel

Nespravedlivého? Spíš špatné slovo...

Řeknu to jinak... LM a UEFA plně nevypovídá o kvalitě celků.Třeba Liverpool se stal nejlepším týmem Evropy v roce 2005. Ale kdy byl naposled nejlepším týmem Anglie?? 15 let předtím. A mezitím 2x skončili na 2. místě.

Stejně tak ACM - 2003 a 2007 vítězem CL,2005 finalista. Kolik titulů za posledních 10 let posbírala?? 2 tituly...

Reagovat
smazaný uživatel

vítětství v LM a několikanásobná účast v semifinále za posledních pár let nevypovídá o kvalitě? to mi prosím teda vysvětli. PSV či Anderlecht jsou tedy dle tvé logiky daleko kvalitnější týmy, protože mají x titulů za poslední dobu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,to je na místě porovnávat kvalitu anglické a belgické ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je krasne, jak se tohle opakuje v kazde druhe diskuzi. Proste blbec se ukaze vzdy tak po druhem, tretim prispevku. Ja kdybych byl na miste Talkerse, tak te uz fakt necham Proste ty rikas, jsem blby, neberte me vazne, moje logika je nesmyslna

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné...

Reagovat
smazaný uživatel

´´LM a UEFA plně nevypovídá o kvalitě celků.´´

Všiml sis toho slovíčka ´´PLNĚ´´? Kdy naposled vyhrálo Live titul? Pokud by byl Pool nejlepším týmem,měl by mít i nějaké ligové tituly za posledních 15 let doma,nebo ne? Navíc od slavné éry měl jen jedno druhé místo...

A proč vyhrávají LM a dostávají se tak daleko? Možná sis toho nevšiml,ale prakticky celé jaro hrají jedinou důležitou soutěž. Porovnej současný MU,Chelsea nebo Barcu s Liverpoolem. Všechny tři týmy se dostávají pravidelně do semifinále LM,všechny týmy hrají o titul do posledních kol(mimo lonské barcy). ACM i Live už o titul v posledních letech nebojují až do konce,což je pro ně výhoda v LM. Jim stačí strážit to 4. místo,nemusí plýtvat silami. Kdežto ostatní hrají naplno 2 náročné soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych v tom měl jasno: PLNĚ kvalitní tým je Barca, ManU a Chelsea. NE-ú-PLNĚ kvalitní je Lpool a ACM? chápu to tedy dobře? a Real, Inter, Bayern či Juve bys zařadil kam?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz pises ten Liverpool, tak bych rozhodne vynechal to "ú"...

Reagovat
smazaný uživatel

a vysla by z toho pekna picovina proste nekvalitni, sem se nam do toho zamotal

Reagovat
smazaný uživatel

tak se do toho nemotej, uděláš lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem napsal,že je někdo plně kvalitní tým? Napsal jsem,že LM neukazuje plně kvalitu týmů a nemůžeš brát jako nejlepší tým Evropy někoho,kdo má za posledních 5 let 2 účasti ve finále a vítězství,když ten tým není schopný 15 let vyhrát v lize a jsou rádi za jedno druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale od toho LM je, aby ukázala nejlepší tým Evropy. O tom to je celá tahle soutěž. Prostě výmluvy typu "my hrajeme x soutěží a oni jen jednu" neberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti tu představu neberu. Já říkám svůj názor,tj nejlepší tým Evropy by měl ukázat,že zvládne víc než bojovat o výhru v jedné soutěži...

Reagovat
smazaný uživatel

dějiny píší vítězové..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to toho Liverpool za posledních 15 let moc nenapsal,1 titul CL,bez úspěchu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, spíš jsem tím chtěl říct, že vítězství v LM a 2. místo v PL má historicky úplně stejnou hodnotu jako win LM a 4. místo v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě,za 50 let nebude nikoho zajímat,kdo a jak vyhrál kterej titul...Jen ti starší fanoušci si budou pamatovat,co se dělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je zraněnej Terry,Alex i Carvalho,zajímalo by mě,jestli přece jen dostane šanci Ivanovič.. Jinak nejen stopeři,ale i ofenziva to očividně slušně schytává,Drogba,Joe,Deco...

No rozhodně to bude zajímavý,ale kádr je dostatečně široký,čerpat máme kde... I když na stoperu to bude problematičtější,pokud by byli 3 ze 4 hráčů mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy to bude specialne z toho pohledu, ze vas ceka Villa. Prece jen bezny stav je, ze je kazdy rok totalne rozstrilite, protoze takovy tym se vam vubec nemuze rovnat ....

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to zase tady? A to jsme teprve na začátku sezóny.

Reagovat
honziss

Škoda, že jsem tady během loňské sezóny nezaznamenal článek o rozsáhlosti naší marodky ve West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu, ze si na tohle furt stezujete. Vzdyt je to uplne samozrejmy, ten web proste takhle vypadal vzdycky. Tady se proste doctes vsechno o Robinhovi, ale Zakiho prestup mas jen v novinkach, protoze tady musi byt pekny bulvarni mistecko proto, ze Lampard si koupil dum v Milanu. Ja bych to fakt neresil

Reagovat
honziss

Já jen poukazuju. Ještě mi chybí, aby tady fandové Chelsea plakali nad tím, že mají největší smůlu na zranění v celé PL. Scummie Men jsou asi ještě v družině.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejne by me zajimalo, cim to je?? Nemyslim clanky EF, ale ta zraneni. Treba u Ashtona, Dyera je to jasne, tam je to chronicky. Dyer by to mel zabalit jako Deisler a Ashton se z toho snad nekdy vyhrabe.

Ale proc jsou ti ostatni, odolnejsi hraci neustale zraneni, to je fakt zajimave. Jestli mel Cuerbishley nejaky styl trenovani, ktery hrace pretezoval. Zajimalo by me, jestli se to ted zmeni.

Reagovat
honziss

Co se týče Dyera, tak už neočekávám, že by se dokázal ještě někdy plnohodnotně vrátit. Stejně tak u Bowyera. Situace Deana je horší, to je neustále nějaké zranění, kdykoliv je střídaný v zápase nebo do zápasu nenastoupí tak už se jen bojím, že se mu zas něco stalo. Teď už je v tom opět. Přitom on, kdyby neměl na ty zranění takovou smůlu, tak může být klidně nejlepším střelcem Premier League. Je to nás jednoznačně nejlepší útočník.

Jinak si nemyslím, že by v tom počtu zranění měl prsty styl tréninku Curbishleyho, ale loni ten náš kádr vypadal fakt jako válečný lazaret. Chelsea jsou teď v tomhle směru ještě žabaři, oproti nám z loňska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim a je to hrozna skoda, protoze oba dva jsou neskutecni bojovnici, navic Dyer ma k tomu vybornou i techniku a ta rychlost jeho je uplne fenomenalni... I kdyz alespon se spolu nepoperou na hristi jako kdysi u Magpies Jj, vim co myslis, presne to jsem si driv rikal u Heinzeho a Smitha. I kdyz u Heinzeho prece jen asi doslo k nejakemu vaznemu poskozeni v hlave, jinak by chapal, proc nemuze jit ke Scousers ... Ale Ashtona je taky hrozna skoda, kdyby se udrzel rok bez zraneni, tak by mohl hrat za jakykoliv tym v Anglii a probojoval by se do zakladu. Je hrozna smula, ze anglicka repre muze mit utok Rooney-Ashton a nakonec z toho asi nic nebude, protoze Dean proste s tema zranenima laboruje pravidelne. Hlavne ze jemu se ta stridani neopakuji jako treba u Kinga, on proste ma od vseho neco...

Jj, snad se to letos zmeni. WHU patri vys, nez loni bylo. Jinak mne hlavne na vasem kadru stvou hraci jako Neill, Boa Morte kteri tam vazne sli jen pro ty prachy Loni proste byla krasa koukat na to, jak se o sanci pral treba Solano

Reagovat
smazaný uživatel

* zraneni neopakuji

sakra jak me napadlo napsat stridani, to nepochopim

Reagovat
honziss

No tak to, že se nepoperou je asi jediné pozitivum. Však jsem byl velmi překvapen, když k nám dorazil i Dyer, říkal jsem si: Že by nevyřízené účty s Leem? Bohužel úsměv mě přešel hned v 2. kole loňského ročníku. Ta jeho zlomená noha - fuj. Zamrzí to o to víc, že to zranění mu de facto ukončilo kariéru. Ještě pár let mohl odvádět kvalitní služby.

Ashton určitě je útočník pro reprezentaci, ale bohužel osud tomu tak nechce. Nejhorší je, že už nemáme dalšího útočníka podobného Deanovi. Di Michele zazáří v jednom zápase, ale plnohodnotná náhrada to není ani náhodou. No a Bellamy s Colem jsou jiné typy útočníka. Kéž by se naše vedení pokusilo získat Kevinaa Doylea.

U Neilla bych neřekl, že k nám šel jen kvůli penězům. Hraje základ, podává standartní výkony, navíc kapitán, ikdyž raději bych s kapitánskou páskou viděl běhat Upsona. Ale Boa Morte, toho bych pustil okamžitě, v jeho působení u nás nevidím nic pozitivního. Solano se pral, ale už měl své roky. Teď se pere o sestavu s Abrahamem.

Jinak letošní sezóna se nejeví špatně prozatím, uvidíme jak se projeví absence Ashtona. Škoda je toho klopýtnutí v Carlingu, ale tak co se dá dělat. Zolovi však věřím.

Reagovat
fantomas

Ne, tady především musí být zprávy všude ze světa, které přitahují čtenáře. Na Premier League jako takovou se zaměřují jiné weby a ty moc dobře víš jaké, toto neni server jen o anglické lize. Takže asi tak, to si stačí uvědomit.

Reagovat
honziss

To tedy znamená, že se tady bude psát pouze o týmech B4, jejích hráčích, o tom kde si koupili barák nebo co se jim stalo na dovolené, protože to jsou zkrátka lákavé články pro čtenáře a na ostatní týmy PL nezbyde místo, protože zkrátka ani marodka ve WHU, jež nemá obdoby, nepřitahuje dostatečné množství čtenářů?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to je jednoduché. Pokud máš námět na článek,napiš někomu z redaktorů. Ti většinou čerpají témata a náměty ze zahraničních zdrojů. Až dá Zola rozhovor,kdy si bude stěžovat na marodku,objeví se tady.Pokud ho nedá,nemůžeš očekávat článek,pokud redaktor neprojeví vlastní iniciativu. Jenže rozsáhlou marodku měl i NUFC,CFC,Arsenal...

Když redaktorovi napíšeš o článek,dáš mu nějaké podněty a informace,třeba ti ho sem dá...

Reagovat
honziss

Rozsáhlou marodku měl i CFC, Arsenal a NUFC, takové argumenty si nech pro sebe. S tím naším lazaretem se to vůbec nemůže rovnat.

Takže já si tedy řeknu, že chci článek, získám podklady, vlastně mu hlavní osnovu udělám sám a pak to jenom napíšu nějakému redaktorovi, který pokud se mu bude chtít článek dodělá a uveřejní? Tak to je fajné.

Btw. Myslíš, že třeba takový Curbishley nedělal rozhovory o tom, jak ho trápí mnoho zraněných hráčů? Zola bude taky dávat rozhovory, ale neobjeví se tu ani pětina toho, co tu bude z rozhovorů LFS.

Reagovat
smazaný uživatel

Podklady jsem myslel odkaz na článek například... Spíš je potřeba toho redaktora na to upozornit,že by bylo záhodno o tom napsat.

Jasně že dělá rozhovory. Ale kdybys zveřejňoval rozhovory všech manažerů,tak tu nemáš nic jiného. Je potřeba na to upozornit,že chceš článek. Ono je přece jen zajímavější číst něco od trenéra aspiranta na titul než od manažera,u kterého polovina osazenstva ani neví pomalu,u jakého týmu je. U Zoly to bude jiné,protože on je legenda ještě z nedávných časů a přece jen na něj se bude reagovat častěji.

Reagovat
honziss

V to doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis a F.Campbell dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, to mela byt reakce, ale to je jedno..

Reagovat
smazaný uživatel

nedal

Reagovat
smazaný uživatel

takze to dali jako vlastnak.. no tak aspon zasluha tam byla

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze nehrava viac, mohol by sa rozohrat , pretoze buducu sezonu ho budu potrebovat MU...

Reagovat
smazaný uživatel

Prozatímní manažer Newcastlu Joe Kinnear uvedl, že majitel klubu Mike Ashley v tuto chvíli jedná s osmi zájemci o koupi United. Podle anglických médií jsou favority konsorcia z Nigérie a Jihoafrické republiky.

Tak uz bych neuzival vyraz money league pro CHL

Reagovat
smazaný uživatel

Este predaju aj Spurs a pomaly to bude medzinarodna prestizna sutaz milionarov...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a az se pak bude Blatter snazit prosadit pravidlo 6+5, tak bude pred jeho sidlem nejvetsi koncentrace najemnych vrahu v nejruznejsi narodnosti v dejinach ...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pocit, že spurs už dávno nevlastní milionár? Tak to sa bohužial pletieš

Reagovat
smazaný uživatel

Napisal som medzinarodna sutaz, samozrejme,ze ho vlastni milionar, ale nie zahranicny...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele