CHELSEA STÁLE USILUJE O VILLU

26.02.2007, 17:38
Aktuality
Fanoušci Valencie stále nemají stoprocentní jistotu, že i v příští sezóně bude barvy jejich klubu hájit útočník David Villa. O španělského reprezentanta se stále zajímá Chelsea...

Villa má ve Valencii smlouvu až do roku 2014 a sám se několikrát nechal slyšet, že o změně prostředí neuvažuje. Přesto ho zájem Chelsea o jeho služby těší. "Vždycky potěší vědět, že se o mě zajímá klub takové úrovně," prohlásil Villa.

Majitel Chelsea Roman Abramovič chce přivřít tok svých financí na posily a začít dávat šanci odchovancům, s příchodem Villy to však na Stamford Bridge myslejí zřejmě opravdu vážně. Podle španělského listu Superdeporte do Valencie již dorazil sportovní ředitel Frank Arnesen a za hráče nabídl 70 milionů eur. I to je ale málo, podle smlouvy je totiž možné hráče vykoupit jedině za 126 milionů.

"David není na prodej, protože ho potřebujeme. Valencia nabídku na jeho přestup přijme jedině v případě, že její výše dosáhne propouštěcí částky," varuje prezident španělského klubu Juan Bautista Soler.

Villa je tahounem Valencie, v níž kroutí svou druhou sezónu. Loni byl druhým nejlepším střelcem Primera Division a daří se mu i letos, v probíhajícím ročníku má na svém kontě již 15 soutěžních zásahů.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

Davídkovi ale sluší bílo-černo-oranžová

Reagovat
Shevchenko

to je sranda

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, je..

Reagovat
HOST*Mari

No hlavně, že se tomu směješ sám, to je důležité( i když nevim, co je na tom vtipného)

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

vtip je v tom, že chci aby hrál ve Valencii, prostě Villa a Valencia mi jde dohromady..

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by zustat ve spanelsku..anglie neni pro nej....v chelsea by se podle me krute spalil....

Reagovat
HOST*

stejně jako Schevcenko

Reagovat
Shevchenko

Shevchenko když tak...

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle Ševčenko.

Reagovat
HOST*roman

branky střílí dobře,ale dlouho nezůstane tedy pokud na valencii bude chelsea takhle tlačit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele