Chelsea se dohodla s Realem Madrid na příchodu Moraty

19.07.2017, 20:10
Aktuality
Álvaro Morata se s největší pravděpodobností bude stěhovat do Anglie. Na příchodu čtyřiadvacetiletého útočníka se s Realem Madrid dohodla Chelsea, která má zaplatit 70 milionů liber...

Madridský rodák se přes Atlético a Getafe dostal až do Realu Madrid, kde se z mládežnických týmů dostal až do prvního mužstva, ovšem výrazněji se nedokázal uchytit.

Před třemi lety se tak stěhoval do Juventusu, kde dostal o poznání více prostoru a hned to bylo znát, Morata výrazně pomohl "Staré dámě" k postupu do finále Ligy mistrů.

Ve velmi dobrých výkonech pokračoval i během předminulého ročníku a Real Madrid následně využil klauzuli o zpětném odkupu - španělský reprezentant se tak vracel do vlasti.

Po návratu dal Morata za "Bílý balet" patnáct ligových gólů a další tři zásahy přidal na poli Champions League, sám si však postěžoval, že nedostával tolik potřebného prostoru.

To by se mělo nyní změnit: Chelsea se dohodla s královským velkoklubem na příchodu 24letého kanonýra, za kterého má do Madridu putovat astronomických 70 milionů liber.

Nyní londýnskému klubu zbývají doladit osobní podmínky se samotným hráčem a následně musí Morata projít lékařskou prohlídkou, to by však měly být pouze nezbytné formality.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (974)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele