CHELSEA NUDÍ, ŘÍKÁ ROSICKÝ

21.03.2007, 14:15
Aktuality
Sobotní kvalifikační duel o postup na evropský šampionát mezi Českou republikou a Německem se kvapem blíží. Jedním z jeho rozhodujících faktorů by mohla být forma obou kapitánů, tedy Tomáše Rosického a Michaela Ballacka, český záložník ale neví, v jaké formě se jeho konkurent v současné formě nachází...

Rosický i Ballack hrají od léta v Londýně. "Rosa" hájí barvy Arsenalu, Ballack zase přestoupil do konkurenční Chelsea. Co se polohy týče k sobě tedy nemají příliš daleko, minimálně jedna strana ale výkony té druhé nesleduje.

"Nevím," odpověděl Rosický na dotaz ohledně formy Michaela Ballacka. "Nekoukám se na Chelsea, unavují mě. Vy si jejich fotbal užíváte?" pokračuje dále kapitán českého národního týmu.

Arsenal v současnosti produkuje mnohem pohlednější fotbal, než jeho městský rival, přesto má rozhodně navrch Ballack. Jeho Chelsea v letošní sezóně posbírala již 69 ligových bodů a stále bojuje o obhajobu mistrovského titulu. Na kontě "Kanonýrů" je o čtrnáct bodů méně.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
HOST*

Balack zase nesleduje Arsenal, protože ho nebavěj jeho prohry..

Reagovat
HOST*Sestinozen

radši se podívám na pěknej fotbal kterej Arsenal prohraje třeba 2:1 ae bude to třeba 6:5 na střely a bude se hrát pro diváky, od toho se přeci hraje, než koukat na výhru Chelsea např. nad Portem 2:1 ato má Chelsea o třídu lepší kádr a na šance taky nějak neoslnila... souhlasim s tim že Chelsea předvádí troufnu si říct nejošklivější fotbal z LM

Reagovat
HOST*

presne tak....ze by se objevila u rosickeho zavist

Reagovat
HOST*Mara

mozna hraje arsenal hezci fotbal ale umisteni

Reagovat
HOST*Brnry14

aj si pozerate ze co pisete? lebo nechapem tie chore mozgy co fandia Chelsea, sak na to sa neda kukat. Len ludia co sa nevyznaju vo futbale mozu fandit Chelsea a samozrejme ty co nesleduju futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Anglie si nejvíce užívám Man Utd, na ten ani herně Arsenal nemá.

Reagovat
HOST*Zak

Těžko říct, zda při tomhle rozhovoru pro tušim idnes čekal, že se ta zpráva objeví i na takovém sky sports pod názvem Rosicky: Chelsea are boring . Možná by tak neprohovořil .

Reagovat
smazaný uživatel

Hele slušňáč´kovi Rosickému se prořízla pusa......ale má pravdu ptž nejhezčí fotbal hraje Manechester

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, na Manchester a Arsenal se dá aspoň dívat což musí uznat každý nezaujatý fanoušek. S Rosou naprosto souhlasim.

Reagovat
HOST*1860

mno, ona hra v anglicky lize nenud jen chelsea...

Reagovat
HOST*Zak

Bohužel, no naštěstí těch, na které se dá dobře dívat je stále více než těch druhých...

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Arsenalu se mi taky většinou nelíbí. Narozdíl od hry takového Manchesteru je to v tomto měřítku taky nuda.

Reagovat
HOST*

...Chelsea nehrá práve najkrajší futbal, ale narozdiel od Arsenalu, získava body...umierať na krásu je na nič a to vie aj Mourinho...

Reagovat
HOST*

Tottenham hraje nejhezci fotbal v anglii

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

s tím fotbalem co hraje Arsenal se můžou jít zahrabat.. to je snad ještě větší nuda.. trapas fotbal.. nevím co na to jejich fotbálku všichni vidíte.. v této sezoně hraje dobrý fotbal, skvělý fotbal ManU.. tomu Arsenal nesahá ani po kotníky..

Reagovat
HOST*

uplne trapas rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli budu objektivní, protože jsem docela velký fanda Arsenalu, ale Chelsea hraje fakt pořád dokola...Čech chytne střelu, přes obranu se to dostane do zálohy, ti si tam s tím chvilku pohrajou a Drogba dá-nedá gól. Uznávám, že Arsenal to občas zase překombinuje...V současné době asi nejkoukatelnější fotbal hraje Manchester.

Reagovat
HOST*

Poslední dobou dávaj v Chelsea góly jiní hráči..

Reagovat
HOST*

No mě všechny zápasy Chelsea nudný nepřipadaj...Jo někter sou ale určitě ne všechny...

Reagovat
HOST*antimadrista

Já bych to rozsoudil Celej fotbal v Anglii stojí za ho*no

Reagovat
smazaný uživatel

Až dostanete zase výprask tak něco vykřikuj

Reagovat
HOST*Sindinho

Rosa ma recht!!!Chelski hraje shit!Ale to jeji zabedneny fanousci nikdy nepriznaj!Barca forewer!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, Chelsea nehraje nijak oslnivý fotbal.. jsi spokojen vole?

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*forrest23

Anglickej fotbal je nejlepsi na svete, i kdyz hraje prvni s poslednim tak je to porad peknej fotbal. A jak tady nekdo pise, ze Arsenal hraje hezci fotbal nez Chelsea, je to mozna pravda, nicmene k cemu to Arsenalu je, kdyz letosni sezonu nemuzou vyhrat zadnej pohar, v lize je to s nima spatny, v Lize mistru se nechaji vyradit silne podprumernym PSV Eindhoven... Az bude Arsenal vyhrat, pak muze Rosickej kecat, ze ho nebavi hra Chelsea... A fotbal se hraje na goly a na vysledky a ne na "pěknost". Co jsem ja videl zapasy Arsenalu, tak jejich problem je v koncovce, Rosicky se netrefi do prazdny brany a podobne...

Reagovat
HOST*Primoroso.Arrapiezo

přesně tak!! absolutně s tebu souhlasím!!

Reagovat
HOST*

ako moze niekto napisat ze futbal sa nehra na krasu! iba chudak co nema cas sa na to pozerat a pise prispevky! Odkazujem vsetkym fanusikom Chelsea - netraposte, lebo prispevky maju mat realny obsah. Mne nevadi ked Arsenal prehra, o tom je fandenie ale vy tomu zrejme nechapete. LEn sa pozriete kto je prvy v tabulke a podla toho si urcite komu budete fandit. STE UBOHY!

Reagovat
HOST*

Arsenal hraje peknej fotbal sem tam doplnenej i obrancama a to je good

Reagovat
HOST*

ale jestli se vam libi hra Man. United...... to se nedivate na fotbal ale na simulanty...

Reagovat
HOST*

jak si mužete dovolit hodnotit anglickou ligu,když od mala je pro vás zápas pražských S událost roku? Fotblbové.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele