Chelsea dokončila přestup záložníka Oscara

25.07.2012, 18:44
Aktuality
Chelsea hlásí další výraznou posilu, z Internacionalu získala dvacetiletého záložníka Oscara. Ten chtěl původně o své budoucnosti rozhodnout až po olympijských hrách, nakonec ale neotálel a na nabídku Blues kývnul. Chelsea za něj údajně zaplatila 25 milionů liber.

Londýňané se s Internacionalem dohodli na odstupném už před několika dny, stejně tak nadějný mladík úspěšně prošel lékařskou prohlídkou. Dnes odpoledne pak Chelsea oficiálně oznámila, že je přestup hotov, bez podrobností o odstupném či délce smlouvy.

Oscar se nyní připravuje v Londýně s brazilským výběrem na vystoupení na olympijském turnaji, k novému týmu se připojí po jeho skončení. Chelsea už před ním získala Marko Marina (Brémy) a bratry Thorgana (Lens) a Edena Hazardovy (Lille).

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com

Komentáře (1253)

Přidat komentář
herbage

25 mega liber? Slušný

Reagovat
smazaný uživatel

No a co?

Reagovat
smazaný uživatel

Za 20 letyho brazilce kterej neni prilis znamej je to hodne.

Kdyz to vezmu ze svyho pohledu tak Neymara a Gansa znam asi 2 roky , Lucase Mouru tak rok a o Oscarovi jsem poprve slysel nekdy pred mesicem-dvema tak to asi zadnej zazrak oproti tem dalsim nebude.

Reagovat
herbage

no, vzhledem k tomu, že už vytlačil Gansa ze základní sestavy v repre, tak asi bude lepší než on

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim jak pisu pro me bylo donedavna jmeno Oscar naprosto neznamy a v zivote jsem ho nevidel o Neymarovi se mluvi tak ty 2 roky po celym svete to musi byt jiny kalibr.

Reagovat
herbage

a cos věděl o Gansovi, když mu bylo 20? Tvořiví playmakeři zrají s věkem, to nemáš jako rychlonohá křídla a šmatlavé útočníky, kteří vyletí klidně v 17-18. To, že vytlačil o tři roky staršího Gansa ze základu repre, to mluví o jeho kvalitách řekl bych dost jasně. Já už třeba o něm slyšel před rokem

Reagovat
smazaný uživatel

Nesrovnavej hrace podle hypu okolo nich..

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se mýlíš.

Reagovat
vitasrp

Ono je úplne irelevantní, jak dlouho toho hráče znáš, to jeho kvalitu neudává. Stupidnější posouzení kvality hráče jsem dlouho neslyšel..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me to vahu ma , kdyz o nekom slysim dva roky a o druhem dva mesice tak logicky je pro me treba Neymar urcite mnohem lepsi hrac jelikoz uz se proslavil i u laicke verejnosti jako jsem ja.

Reagovat
vitasrp

Nemusí to být mnohem lepší hráč, to, že ho jenom neznáš, prostě neznamená, že je to nějakej shit.. Ostatně skauti CFC ho asi sledují delší dobu, jinak by za něj takový prachy nedali..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je utocnik a dava dost golu., Kdo dava goly, tak ten je videt. Zaloznik tolik golu nedava, takze neni o nem tolik vedet, obvzlast kdyz hraje v Brazilii za Internacional

Reagovat
herbage

dobrá cena, ale přijdou mi vtipné ty komenty Aljošky, že rozhodně nejdražším přestupem z Brazílie všech dob nebude

Reagovat
Arbiter

šak také není...

Reagovat
herbage

a kdo tedy je?

Reagovat
Arbiter

nevím, nějaký no name za 27...

Reagovat
herbage

myslíš Denílson? Ten šel za méně

Reagovat
Arbiter

nevím, kdo přesně, ale vím, že pří nabídce 25 mio se mluvilo o tom, že to stejně nejdražší přestup nebude...

Reagovat
herbage

no, tak je to nastejno, tedy v miliónech euro. 31,5 v obou případech

Reagovat
blade115

Oscar je dražší, v převodu to je 31,9 mil eur.

Reagovat
Chazy

no name?

Reagovat
Arbiter

neber to tak doslovně, nevím, kdo přesně to byl

Reagovat
Miguel19

Tak i kdyby byl, tak ho stejně překoná Neymar, Lucas..Ganso asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Letos má CFC hrozně zajímavé posily...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je bomba, to je hodně nabušenej kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reportáž o Oscarovi (množstvo informácii čerpaných zo stránky weaintgotnohistory.com):

Po príchode Hazarda sa pomaly vyskytuje otázka - ako vlastne by naša už asi nová posila Oscar mala ovplyvniť náš systém hry a v čom skutočne bude spočívať jeho rola? Bez pochýb si po ohlásenom záujme Chelsea o tohto hráča mnohí ľudia pomysleli, načo nám bude ďalší hráč do tretej línie vo formácii 4-2-3-1, nakoľko mnohí fanúšikovia ho klasifikujú ako podhrotového ofenzívneho záložníka, o čom pochopiteľne hovorí i jeho 10 na drese. Túto pozíciu v Chelsea už obsadili dvaja talentovaní hráči v podobe Edena Hazarda a Juana Matu - je totiž málo pravdepodobné, že by Michael Emenalo (technický riaditeľ, lepšie povedané náš hlavný skaut) mal v úmysle plytvať peniazmi na hráča, ktorý by nám bol pri súčasnej konkurencii podhrotových hráčov v tíme takmer zbytočný.

Existuje niekoľko typov rôznych hráčov, ktorých môžete uplatniť pod útočníkom vo formácii 4-2-3-1. Napríklad takého "čistého" trequartista (Juan Riquelme). Potom sú to hráči ako Mata či Hazard, čiže krídelníci, ktorí dokážu zahrať rolu playmakera. Vymenované dve možnosti sa pokúšajú podporovať útočníka položeného trochu viac hlbšie (vnútornejšie) na trávniku priamymi prihrávkami za obranu, defenzívna zodpovednosť však nie je ich svetlými stránkami. Avšak ani jeden z týchto typov nepopisuje tak presne Oscara. V skutočnosti by sa malo jednať o stredného kreatívneho záložníka, ktorý sa často snaží hrať na hlbších pozíciach, čiže veľmi inside na ihrisku. Je síce pre Brazíliu č. 10, ale jeho futbalový inšinkt mu umožňuje vynikajúco čítať hru, pozorne si spĺňať defenzívne úlohy a posielať milimetrovo presné prihrávky, môžeme tak s určitosťou prehlásiť, že takýmito superlatívmi disponuje veľmi malá menšina Brazílčanov. Laicky sa dá povedať, že jeho rola najviac sedí na post medzi podhrotovým a stredným záložníkom. Takže žiadny nový Eden Hazard v Oscarovi, skôr sa dá považovať za podobnú verziu hráča Bayernu Mníchov Toniho Kroosa.

Kroos má veľmi dobré porozumenie pre hru, pokúša sa hrať veľmi poctivo, dodržiavať defenzívne úlohy a takisto jeho ofenzívna hra je na relatívne dobrej úrovni. Oscar bol však skoro celú dobu využívaný v Internacionale ako AM či RW (s tým však, že hral veľmi hlboko/vnútri na ihrisku), takže tieto pozície uňho spočívajú ako primárne a mnoho fanúšikov Chelsea teda očakáva, že nakoľko tento Brazílčan má skúsenosti s hraním v strede ihriska, rýchlo by mohol prevziať hlboko položenú rolu na ihrisku a spraviť z neho okamžite hráča á la Pirlo, čiže deep-lying playmakera. Zrejme sa dá očakávať, že prebehne rovnaký proces ako u Chorváta Modriča, i ten spočiatku bol používaný na pozíciu krídelníka, no teraz je už nenahraditeľným a široko uznávaným deep-lying playmakerom, ktorý vie svojim spoluhráčom ponúknuť také lopty, až niekedy moje oči nechápu. Deep-lying playmakeri sú konkrétnejšie playmakeri hlboko postavení na ihrisku, ktorí vedia vďaka svojmu prehľadu a schopnostiam zakladať akciu a diktovať hru z pozície stiahnutého hráča. Napriek ich hlbokému postaveniu na ihrisku nie sú považovaný za defenzívnych záložnikov a ich hlavná úloha sa nenachádza v obrannom pásme, t.j. musia byť loptami podporovaný od holding midfielders (defenzívni záložníci, niečo ako Mikel). Deep-lying playmakerom je však aj často udelovaných niekoľko obranných povinností, na trávniku však po väčšinu času majú voľnosť a ich primárnou úlohou je rozvíjať alebo zakladať útočnú akciu, prípadne posielať dlhé prihrávky na útočníkov. Ich základnými atribútmi sú: kvalitné odovzdávanie lôpt krídlam alebo ofenzívnym hráčom. Ďalej je potrebná veľká výdrž na zvládnutie veľkých vzdialeností, inak povedané dobrý workrate. A prekvapene možno krátke prihrávky, hoci deep-lying playmakeri majú prirodzený talent a kreativitu, očakáva sa od nich, aby spoľahlivo hrali na krátke prihrávky počas prechodu do útočnej fázy hry, aby sa zabránilo prípadnému protiútoku zo strany súpera. Niekedy deep-lying playmakeri môžu prekvapiť i nejakým dlhým centrom do hlbokého územia opozičného tímu. Samozrejme dobrým znakom deep-lying playmakera by mal byť aj dobrý prvý dotyk pod tlakom súpera a hľadanie medzier na založenie akcie... z tohto všetkého vyplýva, že práve takáto rola by mohla Oscarovi sedieť a vzhľadom na jeho schopnosti by bolo zrejme zbytočné ho stavať na krídlo. Za jeho univerzálnosť je však Oscar veľmi cenený a počas prípadnej veľkej absencie hráčov môže takmer zastúpiť každú pozíciu v útočnom trojuholníku 4-2-3-1.

Inými slovami, dá sa považovať Oscar za krátkodobú zálohu a dlhodobú náhradu Franka Lamparda. Je dosť dobrý a vekovo aj mladý na to, aby mohol čiastočne a postupom času plnohodnotne nahradiť Lampsovu rolu (predsa náš Frankie už má nejaký ten vek). Ak by sa Oscar dobre adaptoval na anglický futbal, do hry by mohol priniesť kus kreativity a i organizácia svojich spoluhráčov by mu určite nešla zle. Sám jeho spoluhráč z Brazílie Neymar povedal, že s inteligentnejším hráčom ako Oscar doposiaľ nikdy nehral, a preto by 20-ročný záložník z Internacionalu mohol uplatniť svoje schopnosti v dirigovaní zálohy.

Koniec koncov, nestrachoval by som sa z toho, že sme posilnili pozíciu, na ktorú sme to vôbec nepotrebovali. Oscar by mohol byť brazílskym číslom 10, ale jeho hlavné prednosti umožnia ho používať na pozícii, kde to skutočne potrebujeme a jeho všestrannosť bude rovnako užitočným prostriedkom - ako sme už spomínali, zastúpenie na ofenzívnych pozíciach v prípade širokej absencie sa zíde. Keď sa bude naďalej vyvíjať takouto cestou a bude mu daný potrebný herný čas, môže nám sumu 25m libier čoskoro vynahradiť a ktovie, o pár sezón ho môžeme považovať za jedného z najdôležitejších hráčov našej zostavy.

Reagovat
Kaze

Tos nemohl poslat odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

blb se rodí blbem

Reagovat
smazaný uživatel

nemohl

Reagovat
kvasha16

nemohol kedze to ma (prepokladam) z FB kde je to ako komentar k fotke, naco by tu bol odkaz, ked nie kazdy ma FB?

Reagovat
penepi

Reagovat
valloire

Reagovat
Zaschrona

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď toho Španěla na pravý kraj obrany a máme hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

+Hulkita

Reagovat
smazaný uživatel

Wiel na to nemá? Byl by levný.

Reagovat
Fairplay

Jen toho ne, už dříve se mi nelíbil a na EURU skončil úplně. Skoro horší než Bosingwa

Reagovat
kiwwi

keby si to napisal bez otaznika, tak by som to ako koment od fanusika Chelsea pochopil

Reagovat
SunFells

Na hrotu máte vystaráno?

Reagovat
Manik...

rozhodně

Reagovat
Godwinson

Určitě ne.

Reagovat
FC Porto FC

Torres Lukaku Sturridge na 1 flek stačí

Reagovat
miky10

My jo, vedení ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Azpiho pokud možno a toho Mosese.

Reagovat
JIMMY-PO

Moses nech sa ostane poriadne vyhrať vo Wigane a nie zhniť do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Moses?

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto ho chce. Hulk je moc drahej,Willian a Schurrle taky.

Reagovat
Arbiter

to, že ho chce Roberto, víš zase jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Můj osobní názor.Moses mi při posilách jako je Hazard,Marin,Oscar příjde jako nákup z dílny Roberta nebo Emenala.

Reagovat
smazaný uživatel

Mosesa?

Reagovat
teenz

OT: Novinár Ben Fairthorne, ktorý sa denne zaoberá dianím v Arsenale a má kontakty vo vnútri klubu, na svojom Twitteri uviedol, že Santi Cazorla bude predstavený ako nová posila koncom budúceho týždňa.

Reagovat
Kenneth

A hrát bude kde? Na lavičce?

Reagovat
JIMMY-PO

to nie je dôležité, či bude hrať, dôležité je, že ho nemá niekto iný

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Tipl bych si, že znáš to pořekadlo o opakovaném vtipu...

Reagovat
JIMMY-PO

hej ale jednak mi to v tom momente nenapadlo a potom to nebol vtip

Reagovat
Le Gunner

Řekl bych, že to není vtipné, nýbrž velice, velice pravdivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Při formě Ashleyho a počtu tolika hráčů v záloze bychom mohli začít hrát na 3 obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Mafiána zase začalo bavit nakupovat

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze je RDM Ital prece hned nemusi znamenat, ze je to mafian

Reagovat
Hubna

Mám takovej pocit, že myslel Abramoviče a ne Di Mattea

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam taky takovej pocit. Jen jsem chtel podotknout, ze je tu sance, ze je Oscar nakup RDM.

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze ho platil Di Matteo?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasny, stejne jako se Boas sam vyplatil z Porta… Nikde nepisu, ze ho zaplatil Robbie, jen pisu, ze ho mohl koupit. Zaplatila ho samozrejme Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

on Di Matteo ani nie je tak celkom Talian.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a mame to od leta 2010 do leta 2012 zaokrouhleno na krasnych 300 000 000 Euro tak ze by ta obmena uz byla hotova ? No nemel by to Roman tak setrit jeste prihodit aspon toho Hulka a nekoho do obrany aby se nereklo.

Reagovat
teenz

Ještě aspoň 3 posily a každýho alespoň za 30 mega a bude to ok. Teda ještě by se hodil někdo na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

300mega?To je vysmech.

Reagovat
herbage

z cizího krev neteče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Že to toho Romana baví, takto pumpovať peniaze do čiernej diery.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

baví, protože Chelsea miluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

hloupý si myslet,že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby koupil Sokolov tak miluje Sokolov...

Reagovat
Manik...

Mohl by mi někdo z fnadů Chelsei navrhnout jak to chce Di Matteo asi hrát?

Reagovat
Arbiter

4-2-3-1

Reagovat
MySch017

predbehol si ma kurnik

Reagovat
miky10

Čech - Ivanovič, Cahill, Terry, Cole - Mikel, Lampard - Ramires, Mata, Hazard - Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Sice mi to je líto ale bohužel to bude tak,že Ramires bude hrát minimálně :))

Reagovat
miky10

Dobře.

Reagovat
havrys99

4-6-0 hadr

Reagovat
Godwinson

Potvrzení Thorgana mi uniklo, škoda, že nebyl alespoň za pětinásobek, to by dávalo větší smysl.

Reagovat
MySch017

Pre fanúšikov CFC... ako si predstavujete vašu zostavu na nadchádzajú sezónu? Pri toľkých záložníkoch by ma dosť zaujímal váš názor

Reagovat
Fairplay

Čech

Ivanović-Luiz-Terry-Cole

Mikel-Ramires

Marin-Mata-Hazard

Torres

Reagovat
Manik...

Marin nebude podle mě v základu a Mikel taky ne... Spíš Lampard... a ten Oscarteda bude smrdět na lavičce jo?

Reagovat
Fairplay

Marin zatím nejlepší hráč v přípravě. A Lampard má už svůj věk. Ale Oscar/Lampard a Cahill budou hrát tak hodně, že je skoro jako náhradníky nelze brát

Reagovat
MySch017

A čo Sturidge?

Reagovat
kiwwi

ten bol velmi lacny

Reagovat
smazaný uživatel

Byl dražší než Marin pokud vím.

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
smazaný uživatel

8>7

Reagovat
Arbiter

Daniel nás nestal 8 mio...

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jenom výchovný,ne ? cca 3 mega ?

Reagovat
Arbiter

Chelsea would pay an initial fee of £3.5 million with additional payments of £500,000 after each of 10, 20, 30 and 40 first-team competitive appearances. There will also be a further payment of £1 million if the player makes a full international appearance, and Manchester City will receive 15 percent of any sell-on fee if Sturridge is transferred.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak jsem si to představoval

Reagovat
Arbiter

což je ale suma sumárum méně než 7 mio

Reagovat
smazaný uživatel

Však s tím já nemám problém

Reagovat
Eric_The_King

Je to 6,5 milionu no, to je o hodně míň tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Hotově ne, ale může se to tam vyšplhat na bonusech. Hrál, začátkem sezóny dával góly, hraje za repre, takže se ty bonusy naplní.

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Cole(Bertrand)- Luiz(Chalobah)-Terry(Cahill) -Ivanovič (Chalobah,Ferreira)

Mikel(Essien,Romeu)-Lampard(Oscar,Meireles)

Hazard - Mata - Marín ( Ramires,Benayoun,Malouda )

Torres ( Lukaku,Sturridge )

Počítám,že De Bruyne,McEachran půjde hostovat.Thorgan je do U21,Piazón do áčka asi moc nenakoukne,Kakuta je otazník.Myslím,že odejde Benayoun,možná ten Kakuta.

Samozřejmě s tím,že spousta záložníků může nastoupit na více postech,takže nečekám nějakou ustálenou sestavu

Reagovat
Fairplay

Tak to vypadá, že ze záložníků má jistou pozici asi jenom Mikel.

Reagovat
Miguel19

Prestupové obdobie [Deň 25.]:

Marko Marin, £6,5m. (23 rokov)

Eden Hazard, £32m. (21 r.)

Thorgan Hazard, £2,5m. (19 r.)

Oscar, £25m. (20 r.)

Reagovat
teenz

Celková hodnota přestupů ( )

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Závist.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš un-fair

Reagovat
JIMMY-PO

un-fair to nie je len je to choré

Reagovat
smazaný uživatel

Přichází ta dlouho očekávaná a diskutovaná obměna hráčů.Osobně si myslím,že už stačí jen krajní obránce a mělo by to být OK.Do zálohy už snad nikoho ne a útok věřím,že Torres bude letos famózní a kdyžtak Sturridge s Lukakem zaskočí obstojně :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kurde teď čtu o hostování Romela ve Fulhamu.Něco mi uteklo?.)

Reagovat
smazaný uživatel

o tom se psalo už dřív, ale buhví jak to bude

Reagovat
havrys99

4-6-0 rulez

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ještě hroťáka, při možném zranění Torrese, tam zůstává jen Lukaku, což prostě nestačí, když budeme hrát určitě přes 50 zápasů v sezóně. Pravý obránce by bodl, asi ten z Marseille + vykopněte už proboha toho Maloudu

Reagovat
Kovi81

Sturridge bude letos hrat na hrotu.

Reagovat
Miguel19

Ale lejno hroťáka. Sturridge celou sezonu brečel, že tam chce hrát, tak tam taky dostane šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Trojice Torres+Lukaku+Sturridge ale není žádná jistota gólů, nestačí to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Co je?

Reagovat
smazaný uživatel

A co když dá Fernando 5 gólů za sezónu, že jste si všichni tak jistí jeho formou.

Reagovat
miky10

Jj, pokud přijde Cavani nebo někdo jemu podobnej, věřím, že Torres těch 5 gólů dá.

Reagovat
Kenneth

Ještě Cavaniho za 50 to chce.

Reagovat
afc

A Hulka za 40,aby mali konecne to prave kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo predelat Modrice

Reagovat
miky10

Reagovat
SunFells

Na stopera a koupit Debuchyho do útoku

Reagovat
afc

Reagovat
penepi

Jasné, každý rok obmeňte polovicu kádra. Bože, tomuto tímu sa ani nedá fandiť.

Reagovat
smazaný uživatel

este hulka !!!! mozu kupit aj ronalda aj messi aj neymara ale proste pokial bude zaloha tak slaba aka je tak snich nikdy nebude silne muzstvo ! sila muzstva je v strede a nie v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co teď točíš o záloze.Tu máme v současné době asi nejsilnější.Nevím jestli nejsilnější ale určitě nejlépe obsazenou :)

Reagovat
smazaný uživatel

možná do budoucna, ale srovnávat to s Barcou, Realem? City i United jsou na tom asi líp, teda MU spíš herně, ale tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

essien ktory celkom s formy ? lampard ktory uz zrejme na to nema ,, oriol ktory je tam na prazdninach , mereiles poleno , ramirez ten je silny , a mikel nemyslim si ze to je najlepsia zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je ještě stále dobrý záložník a na DM ještě v klidu může 2 roky odehrát + Ramires(jeden z nej hráčů loňské PL),Mata(Mladý,neunavný talent)Hazard(řekl bych největší talent dnešní doby po boku Neymara)Marin(Neskutečně rychlý a kreativní hráč) a koneckonců ani ten Meireles není špatný na záskok.Je sice zbytečné tvrdý a né moc technický ale to co hrát má hraje :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Jen jsem ještě pro Hullka, který se tam prostě hodí!!! Navíc pravého záložníka/křídlo by bylo sakra potřeba, leda že by tam byl Hazard, Mata nalevo a ve středu Oscar

Reagovat
Fairplay

Všichni tady nadáváte, jak nakupují jako blázni a podobně, ale schválně se podívejte, kolik utratila za posledních 5 let za přestupy Barcelona

Reagovat
Kenneth

Barcelona si to mže dovolit, má zisky. Chelsea žádné zisky nemá a ani mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hah Barcelona má jeden z největšich dluhů.Sice má o trochu menší než my ale stejně to z ní nedělá nějaký tým,který má skvělou politiku.

Reagovat
Kenneth

Co jako? Umí ho splácet? Umí. Chelsea by si bez Romana ani prdel neutřela.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nezáviď prde.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tě sere?Že ho máme?Prostě to je nás mecenáš.Bože fotbal už dávno není o pivě a párku.Podívej se na PSG,City,Anži.Všude jsou peníze tak wake up.Jestli tě serou prachy tak fandi Sokolovu a bude tvoje duše spokojená :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je argument.

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešní době jsou prachy prostě všude.To ti chci říct.To samé kazaši si koupili cyklistický tým a teď jsou na vrcholu.Bohužel peníze hýbou vším od curlingu po fotbal :)

Reagovat
Kenneth

Tak hlavně že jste spokojení, to je nejdůležitější. Však až Roman zmizí, tak vy si najdete zase jiný klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože vy jste takoví uplakánci.Rok před nástupem Romana Abramoviče dala Chelsea největší částku na přestupy ze všech týmu PL.Nechala za sebou jak MU,tak Arsenal,tak Liverpool.

Reagovat
afc

Na to,ze uz vtedy boli v riadnych dlzobach to iba ukazuje,ake dementne vedenie to bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zato MU má tak skvělé vedení týmu s dluhem okolo miliardy liber:D

Reagovat
afc

Ty by si si mal najprv zistit,ako to v MU cele je..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi to osvětli.Rád se nechám poučit :)))

Reagovat
afc

MU zadlzili amici,inak ten klub by bol bez dlzob a je ziskovy jak svina.

Reagovat
smazaný uživatel

Uděláme to opačně. Ty mi zjisti proč ten dluh existuje, a já ti to buď potvrdím a nebo vyvrátím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl o jen o tom,že máte dluh miliardu liber.Nevím z čeho a popravdě mi to je fuk.Ten dluh tam je.Nevím z čeho by ten dluh mohl jiného být,než jen z pruhlubování ho.Jediné pád toho letadla ale to už je strašně dávno a tenkrát hráči stoprocentně takovou cenu neměli :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemá cenu, očividně o tom nevíš vůbec nic, akorát vaříš z vody. Dokud si o ekonomice fotbalových klubů nenačteš alespoň ty základy, tak je zbytečné s tebou dál diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je mu to fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi to osvětli,když jsi takový ekonom.Já se o MU nezajímá.Vím,že my máme něco přes 500Mill. dluhu a to je pro mé hlavní.Taky nejsem pro to nakupování předražených hráčů.Bohužel Roman asi hluboko do kapsy nemá :)

Reagovat
miky10

Reagovat
afc

Jediné pád toho letadla ale to už je strašně dávno a tenkrát hráči stoprocentně takovou cenu neměli :)

Reagovat
kiwwi

kristepane

Reagovat
Swarley

ty krááááááso, tak tohle si ukládám

Reagovat
smazaný uživatel

Anzi inak sype peniaze , este ze si nepridal aj malagu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to se mi líbí.. Tam je taky sejk a nikdo nepicuje.. A kdyby chtěl, tak s tím taky zatočí

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

At ziji myslitele

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Politiku skvělou nemá, ale stejně má zisky.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos měli zisky za celkem pěknou dobu co vím :) Jestli se chceš ohánět ziskama :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dluh = zisky

Reagovat
JIMMY-PO

ved v clankoch o Barcelone sa to zmienuje..co s tym ma Cukotka?

Reagovat
Fairplay

Že se jí za to fanoušci Barcelony smějí.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
terry

Pro mě poměrně zajímavej otazník. Po všech těch Hulcích, Jovetičích, Falcaích a Moutinhech nakonec přichází Oscar, kterýho osobně vůbec neznám. Ale nevěřím, že by vedení za 25 mega střílelo naslepo, takže doufám, že vědí, co nám může tenhle chlapec dát.

Já bych si v současný chvíli asi za 25 mega představoval trochu jinačí posilu, která by nás mohla okamžitě někam posunout, respektive zacelit poslední díry v sestavě, páč Oscar asi bude dlouhodobější investice, ale snad to klapne. Nemůžeme si dovolit další přehmat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na 100procent stejně.Ale věřím,že se Oscar prokáže,když už i v repre vytlačil Gansa z základu.Tak asi takovej no namer nebude :) Jen je nám prostě trochu cizí brazilská liga :)

Reagovat
Eric_The_King

Problém je v tom, že si můžete dovolit přehmatů ještě hodně. Ale nicméně máš pravdu, kdybyste těch 25 mega vložili do Azpillicuety + ještě někoho, tak by to pro vás bylo lepší.

Reagovat
kiwwi

a vsetky peniaze zarobene vdaka minulej sezone su fuc

Reagovat
miky10

Tak to bylo jasný, že se bude utrácet...

Reagovat
kiwwi

pride mi to vrcholne nezodpovedne no

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tebou souhlasím, ale příjde mi, že strach ze slabších sezón je silnější než nějaká odpovědnost. Aneb kašlem na své mladíky, potřebujem kvalitu a ono se to snad nějak prosadí, nedá se spolehát na to, že vyjdou odchovanci. Buď rád, že se tak nechová tvůj klub.

Reagovat
vitasrp

Mne to zase přijde vrcholně nutný, ten tým potřeboval jistou přestavbu..

Reagovat
kiwwi

preco to ine kluby dokazu bez takychto investicii?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný kdo to dokáže je MU.Nechápu jak to dělaj.Ale jinak,když se na to podíváš tak Liverpool nebo Arsenal.To je bída.Neinvestujou prachy a nesáhli si na trofej(nepočítám Comunity Shield) a ani nesáhnou pěkně dlouho :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si demagog non plus ultra. Udržitelně hospodaří skoro celé Německo, skoro celá Francie, skoro celé Nizozemí, skoro celá Itálie. Akorát v těch dvou elitních ligách se to nedaří. Na důvod přijdeš lehce sám.

Reagovat
smazaný uživatel

No a to máš právě to.To je začarovaný kruh.Tyhle týmy vyhrávaj evropské soutěže.Sice na dluh ale je to tak.Z Francie od dob Lyonu se v Evropě moc nezasvitlo a jediným takovým legionářem těch všech lig o kterých mluvíš je Bayern.A tady tím se zase potvrzuje to,že fotbal je o penězích.O trofeje hrajou jen ty týmy,které se nebojí pustit žilou.Kam až to povede bohužel už my tady na ef nevyřešíme :)

Reagovat
smazaný uživatel

Povede to k FFP a pak si s chutí přečtu jak bude Chelsea za dva roky na delší dobu bez pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to nějak odsouhlaseno?Jen vím,že se o tom dost spekulovalo ale nečetl jsem o tom nic,že už je to napevno.Tím se normálně ptám :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je, akorát se fanoušci Chelsea ještě utěšujou tím že to nebude fungovat. Ale od roku 14/15 už platí, že ten tým který bude dotovaný svými majiteli nebude startovat v evropských pohárech (ve zkratce, přesná pravidla si najdi sám). FA předběžně souhlasí s návrhem UEFA aby takovým týmům odečítala body v domácí lize - podobně jako když dluží na daních, nebo zdravotním pojištění, nebo tak podobně. Nákupy za tohle léto už se počítají do FFP, takže Chelsea má dva roky na zázrak který nepřišel za osm let.

Reagovat
afc

Takze podla teba,kazdy, kto neda do posil 200,300mega,tak neinvestuje do posil,ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je ale sám vidíś,že bez několika miliónových investic se to prostě dnes nedá.Dá se držet jakš takš nahoře a hrát i ligu mistrů(viz.Arsenál) ale prostě bohužel tomu vždy bude to pravé ořechové chybět :)

Reagovat
smazaný uživatel

League Cup

Reagovat
Arbiter

a kolik takových týmů, co se drží dlouhodobě na špičce a každoročně vyhrává poháry, je?

Reagovat
herbage

nejde o investice, jde o investiční riziko. Jaké vy nesete riziko, když pokud ti hráči neuspějí, tak majitel přivede nové?

Reagovat
Arbiter

já reaguju na investice a ne na investiční riziko...

Reagovat
herbage

ale ono to spolu souvisí. Před příchodem Abramoviče a šejků do fotbalu nesl každý klub riziko a to ho nutilo chovat se a utrácet racionálně. Pokud pro některé kluby tato hrozba pominula, zatímco jiné ji pomocí externích dotací obchází, nejsou podmínky rovné a proto celkově klubů, které by mohli něco dokázat bez velkých investic, ubývá. V současnosti mě z těch top klubů napadají jen Barcelona, Bayern a MU, i když jen z části

Reagovat
Arbiter

Barcelona do přestupů cpe také hodně peněz, tu nevzpomínej...

Reagovat
herbage

právě že poslední roky ani ne. Vem si jen tohle léto. Navíc co vrazí do hráčů, tak to si na seve vydělají

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona má teď tu skvělou výhodu,že její akademie rodí skvělé talenty.Kdo ví jak dlouho to ale vydrží :)

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně o tom víš prd. Zkus se podívat na opravdová data.

Reagovat
smazaný uživatel

od roku 2006 to je okolo 300-350 milionov, co je podla mna dost vela, radsej by si mu to mohol vysvetlit ako to je s tym FFP a co uefa definuje ako dlh

Reagovat
kiwwi

naco si brat priklad zo zodpovednejsieho, ked to ide cestou pokemonov, vsak?

United, Bayern, Barca, Arsenal tiez uz co to povyhraval (ok maju hluche obdobie ale drzia sa na spici), najnovsie nastupuje Dortmund

Reagovat
Arbiter

No právě, jsou tam hluchá okna, navíc Barça do toho týmu také investuje docela dost. Vedení CFC se chce těm hluchým oknům vyhnout. A Arsenal nevzpomínej, ti nezažili klubový úspěch od dob odchodu Colea...

Reagovat
kiwwi

vyborne, dokazal si sa uspesne chytit slamky

Reagovat
Arbiter

jaké? Ty napíšeš něco, co platí u minima klubu (snad 2) a já že se chytám slámky?

Reagovat
kiwwi

si chcel spicku, co som ti mal vypisat 135 klubov?

Reagovat
Arbiter

aha, takže když to platí jen u dvou z cca 20 špičkových klubů, tak je to normální?

Reagovat
kiwwi

tieto kluby co som vypisal si u mna zasluzia respekt, hoci dva z nich dost nemusim...vela dalsich klubov potom ide cestou ozelenia uspechu ale s vyrovnanym rozpoctom, to si tiez zasluzi respekt, no a potom ste tu vy, PSG, City, Real, Anzi a tak

Reagovat
smazaný uživatel

Real at si utrati kolik chce, kdyz si na to dokaze vydelat, ne?

Reagovat
kiwwi

zasa az tak ruzove to s Realom nie je...tam sa tiez porobili nejake cachre s tym dlhom, pozickami a tak...az tak dobre do toho nevidim, ale nie su uplne cisti

Reagovat
smazaný uživatel

uz su cisty, cachre boli porobene okolo roku 2004/2005 ked sa im zacali ukazovat transfery zidana figa beckhama v uctovnej knihe kedze ich prestupy boli rozratane na niekolko rokov na zaklade ich kontraktov, v sucasnosti Je real schopny kryt 81 % dlhu co je viacej ako pozaduje uefa, na porovnanie Barcelona dokaze kryt 79% dlhu, Manchester United 74% Arsenal 68%

http://swissramble.blogspot.ch/search/label/Real%20Madrid

pozrite si aspon tabulky clanok je dlhy, to co robi BArca a Real je ze maju take zisky a take pozickove zmluvy ktore su velmi priatelske voci tymto klubom (prikladom je Podpora RM katalanskou bankou a opacne) Barca a real profituju z pozicky teda pozicka si zaraba tak povediac sama na seba :)

Reagovat
kiwwi

a tymto komentom si chcel povedat, ze normalne je vlastne to co robite vy a nenormalne to co my?

Reagovat
Arbiter

jen jsem tím chtěl říct, že bez investic a bez výpadků to jde docela těžko...

Reagovat
kiwwi

ste to ani len neskusili

Reagovat
smazaný uživatel

spanielske tymi by som vobec nespominal... tie si narobili take dlhy voci vlade, ze to uz zacina mat docela zly dopad na celu spanielsku ekonomiku

Reagovat
vitasrp

Protože si ty hráče umí vychovat, popřípadě je přivést v mladším věku a upravit k obrazu svému..

CFC to neumí a všichni to víte, tak co se najednou divíte, že nakupuje??

Reagovat
kiwwi

nedivime, kritizujeme a vysmievame sa

Reagovat
Arbiter

kritizuješ, že neumí něco, co umí absolutní minimum špičkových klubů bez výsledkového výpadku, funny...

Reagovat
miky10

To rozhodně, jen se prostě nedalo čekat nic jinýho no. Loni jsme bylo absolutně nekonkurenceschopní s anglickou a světovou špičkou, což samozřejmě Abramovič jen tak nenechá...

Reagovat
smazaný uživatel

No a co?

Reagovat
teenz

A nakupovat se bude aj tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Milluju tady listovat těmi závistivci co tu vytahujou částky kolik jsme utratili...

Reagovat
kiwwi

a pritom vy sa citite tak skvelo a hrdo

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale snad každý klub si může přivést hráče kterého chce za kolik chce pokud na to má nemyslíš? A někdo na to prostě má a někdo ne... To máš jakoby ty si jezdil Trabantem a brečel si že soused jezdí BMW.. Taky si budeš pořád stěžovat?

Reagovat
herbage

pokud je to gauner a ty peníze nakradl, tak bych si zcela jistě stěžoval na to, že je to zloděj a podvodník

Reagovat
smazaný uživatel

Si nějaké soukromé očko? Nebo mi potom dej taky nějaké echo o tom kde Abra ty peníze nakradl

Reagovat
herbage

seděl za krádež, minimálně kriminálník to je. A jeslti věříš, že během divoké privatizace za Jelcina, kde se rozkradl majetek za desítky miliard dolarů a rozdal se mezi největší zločince a mafiány, že Abra si vydělal ty prachy poctivě, tak jsi asi velký naiva. Ale co, pro jednoho je Viktor Kožený šikovný podnikatel, pro druhého zloděj a podvodník

Reagovat
smazaný uživatel

Ach bože. Tady nikdo nebrečí že si soused vydělal na BMW když já mám jenom trabanta. Tady se odsuzuje to, že někdo dře v práci od nevidím do nevidím a pak si za to pořídí lehce ojetou škodovku, a ten druhý dostane od tatíčka nového meďoura a machruje jak to krásně vychytal, a že je to vlastně normální. V životě je to na kroucení hlavou, ve sportu je to na pěst.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nikdo Vám nebere tu snahu ale prostě tak to je a nic s tím neuděláte ať brečíte sebevíc :) Já taky závidím Liverpoolu tradici nebo MU,že za posledních 20 let vládnou jak dlouho nikdo.Prostě všechno má svoje a respektuju každý tým PL.Jen nevím proč všechny tak sere Chelsea,když je to jen jeden z mála :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně každý může ovlivnit to kde se narodí no..

Reagovat
JIMMY-PO

pre boha to si ako vyvodil z toho čo napísal

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Kaze

Stěžovat si budu, když budu makat do úmoru a koupím si škodovku, zatímco sousedek dělá hovno, občas se mu něco povede a jeho milovaný tatínek mu nadělí Mercedes, BMW a Audinu.

Reagovat
smazaný uživatel

A bude ti to něco platné? Budeš akorat všem pro smích jak ti teče slina...

Reagovat
Kaze

Pochybuju, že budu všem pro smích, protože rozhodně nebudu jediný

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze nejsou všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Cítil by ses stejně.Věř mi! :)

Reagovat
miky10

Reagovat
JIMMY-PO

ja vám nezavid, prave naopak dufam, ze budete minat a minat až jedneho krasneho dna Romanka odstreli konkurencny mafian kohutik na peniaze sa zavrie a vy skoncite v Blue Square Premier

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi často měníš prostěradlo co?

Reagovat
JIMMY-PO

ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

Si to už vzdal jo? Tak to tě chlapče lituju..

Reagovat
JIMMY-PO

vdaka

Reagovat
JIMMY-PO

mne sa páči, ako si vela cukotkarov mysli, ze ludia ktorý prejavia negatívny postoj ku klubu pod clankom nemaju inu zivotnu napln

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze jim zavidis

Reagovat
smazaný uživatel

Sni dál

Reagovat
JIMMY-PO

budem

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tyhle diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tuhle křečovitou snahu fanoušků stylizovat se do role obětí.

Reagovat
penepi

Čech - Ivanovič, Terry, Luiz, Cole - Lampard, Hazard, Marin, Malouda, Mata, Oscar - 0 (=Torres)

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle máš teda hodné zvláštní :))

Reagovat
herbage

nevíte někdo plat?

Reagovat
smazaný uživatel

cca 60k/week

Reagovat
smazaný uživatel

To přitlač .. tak nad 80k bude mít určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl něco mezi...

Reagovat
terry

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Hazard stál o 8 mega víc a má plat kolem 100k /W tak Oscar nebude mít 60 k/W

Reagovat
smazaný uživatel

ajo,tak to je pak jasný

Reagovat
Arbiter

Mata stál 23 mio a dostal plat 60k

Reagovat
smazaný uživatel

Mata stál 30 a má plat kolem 65k.

Reagovat
Arbiter

možná tak €...

Reagovat
smazaný uživatel

Však j, 30m euro, to je nějakých 23m liber.

Reagovat
kiwwi

ze 100 tisic

Reagovat
smazaný uživatel

kolik 170,ne ?

Reagovat
Arbiter

140

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna Thorgan

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však Arbiter se tu někde vytahoval, že ten jeho plat stlačili dolu ne?

Reagovat
kiwwi

a ty si mu uveril...

Reagovat
smazaný uživatel

Radši věřit Tobě se 170k/w

Reagovat
smazaný uživatel

házel tu důveryhodné link ale i tak Oscar bude mít nad 80+ K /W

Reagovat
Arbiter

já tipuju 60k

Reagovat
Erdovec

tak není blbej snad, kdo by si řekl o 60 když vidí tu vaši platovou situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tu,kde Mata bere těch 60,Lamps šel dobrovlně dolů s platem apod. ?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem

Reagovat
vitasrp

Dost se těším na to, co nám v PL ukáže, výhodou pro něj je, že na to má spoustu času, nevýrazná první sezóna by nebyla žádná katastrofa..

Zbývá ještě vyřešit post pravého beka a křídla a kádr máme kompletní.. Plus teda pár hráčů musí samozřejmě odejít..

Reagovat
smazaný uživatel

Koho chceš napravo? A BTW : Jak je v Anglii? :-)

Reagovat
vitasrp

Hulka, to je takovej sen no..

A v Anglii zatím dobrý, nemůžu se dočkat víkendu, protože až začne Olympiáda, tak to teprve začne bejt pořádně zajímavý!!

Reagovat
smazaný uživatel

Máš lístky?

Reagovat
vitasrp

Jojo, na tenis, Badminton, volejbal a finále fotbalu do Wembley..

Reagovat
smazaný uživatel

a muzu se te zeptat, na kolik te to vyslo dohromady?

Reagovat
vitasrp

Lístek na finále fotbalu - 190 liber, tennis - 70 liber, Badminton - 80 liber, volejbal - 45 liber.. Lístky na Badminton a tenis jsem kupoval přes 3. Stranu, proto jsou predrazeny..ostatní z oficiálních stranek Olympiady..

Reagovat
teenz

No s tímhle kádrem nebojovat o titul bude .. prohra pro všechny.

Reagovat
herbage

Hulk, Azpilicueta?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nás sedře Wigan na Mosesovi.

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

myslím, že příchodem Oscara příchod Hulka padá.

Reagovat
vitasrp

Já si to vůbec nemyslím, ostatně i Willian říkal, že za něj CFC poslala nabídku, i když už tu byla dohoda s vedením Internacionalu.. Pravé křídlo dle mne stále chceme přivést..

Reagovat
kiwwi

kridla?

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, co se jako divíš??

Reagovat
kiwwi

Marin, Sturridge, Rami v podstate tretie a ak bude hrat Mata podhrot tak Hazard stvrte a naopak

Reagovat
miky10

Počkej, sami máte Naniho, Valenciu, Kagawu, Younga a chceš Mouru.

Reagovat
kiwwi

mozes si laskavo vyskrtnut Kagawu a ostanu ti traja kridelnici

Reagovat
miky10

Takže Kagawa bude jen záskok za Rooneyho?

Reagovat
minoLFC

no kridlo to nieje

Reagovat
miky10

Dobře no, tak mě zajímá, kde bude hrát.

Reagovat
kiwwi

podhrot samozrejme...a Rooney hrot alebo v pripade zraneni lepit kridlo, co ale moze aj Welbeck...som si ale isty, ze potom co Kagawa ukazal bude no.1 na podhrote on

Reagovat
miky10

Nevím, jestli chápu správně. Rooney bude jedinej hrot?

Reagovat
kiwwi

ako na ihrisku? hej

Reagovat
miky10

Aha, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Křídlo Kagawa.

Reagovat
vitasrp

Marin s Hazardem hrají vlevo, Sturridge je dvojkou na pozici hroty, Ramirese napravo beru.. Nic to ale nemění na tom, že tam ten jeden dílem do kompletní skládačky chybí..

Reagovat
kiwwi

bral som, ze Sturridge je kridlo a sami ste to tu tak aj prezentovali, ze hrotaka hrat nemoze a musi hrat z kridla, pokial sa pamatam...si to nejak ohybate

Reagovat
vitasrp

Co to meleš? Já jsem naopak zastánce Sturridge jakožto hroty, tak jaký ohýbání?

Reagovat
Arbiter

to, že Daniel nemůže hrát hrota, nám vždy podsouval někdo jiný...

Reagovat
kiwwi

ja som sa urcite hadal, ze Sturridge by hrot isto zahral a hned sa tu na mna z vasej strany zniesla sprska, ze je to proste kridlo a na hrot potrebujete dalsieho hraca

Reagovat
Arbiter

jediný, kdo mě napadá, je Talkers...

Reagovat
kiwwi

sak ja som si uz zacal odkladat diskusie, do buducna to tu elegantne vytiahnem a budete sa cervenat

Reagovat
Arbiter

no já asi ne...

Reagovat
Kenneth

A

Reagovat
Kenneth

Proč tak troškařit? Ještě jednoho hrota by to chtělo.

Reagovat
vitasrp

Nereaguj na mě, díky..

Reagovat
REPLIKATOR

25 mil. Ł

Reagovat
FC Porto FC

Počáteční sestava je jasná

Čech

Ivanovič-Terry-Luiz-A.Cole

Lampard-Mikel

Hazard-Mata-Ramires

Torres

Konečně bude mít Chelsea široký kádr protože když odehrje cca 50 zapasu je to potřeba Marin, Oscar, Lukaku, Sturridge, Essien, Meireles si zahrajou i tak dost. de Bruyne by měl jít na hostování s McEachranem a odejít by mohli Malouda s Benayounem a Kakutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč tam všichni cpete Mikela.. Místo něj Ramires a místo Ramirese Oscar..

Reagovat
smazaný uživatel

Hra bez DM = sebevražda!

Reagovat
miky10

Protože to je jedinej schopnej defenzivní záložník?

Reagovat
Arbiter

jediný ne... a v přípravě se mi zatím vůbec nelíbil, i když to směrodatné není, že jo

Reagovat
miky10

No tak mi jmenuj ty další.

Reagovat
Arbiter

Ess...

Reagovat
miky10

Jj, a Romeu. Ani jeden schopnej hrát momentálně základ v Chelsea.

Reagovat
Arbiter

soudíš podle? Minimálně u Esse?

Reagovat
miky10

¨Podle toho, že je od zranění totálně v hajzlu, samozřejmě...

Reagovat
Arbiter

nestihl přípravu (loňskou), přišel v polovině rozehrané sezóny. Po přípravě může být klidně ok...

Reagovat
miky10

A taky nemusí. Nedal mi důvod si myslet, že může být zase jako dřív, a sám od sebe tomu už prostě nevěřím. Navíc už jen těžko bude lepší než Mikel, takže nevím, o čem se vlastně bavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to náš nejlepší DM ?

Reagovat
FC Porto FC

a bránit bude kdo? Lampard a Ramires teda moc ne a ze začátku by měl dostat přednost Ramires ne okamžitě tam šoupnout Oscara

Reagovat
herbage

nebylo by jednodušší napsat Oscara za Mikela?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo Takhle by to vypadalo že Oscar bude na DM

Reagovat
herbage

Oscara za Mikela, Ramirése stáhnout do zálohy a Oscara na křídlo

Reagovat
FC Porto FC

Ramires by hrál s Lampardem a Ramires hraje už spíš dopředu takže to znamená že zas nikdo by pořádně nebránil

Reagovat
Kaze

A Brano je zbytečný, místo něho ať hraje Marin, ať je v tom nějaká ofenzíva.

Reagovat
Fairplay

Protože tam jeden takový hráč být musí. Štít, který dělá černou práci, není moc doceněný a právě to je Mikel. Ramires ani Oscar jeho roli zastoupit nemůžou. Možná proti nějakýmu jó slabýmu týmu, ale moc ne.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
FC Porto FC

jinak doufám že už Chelsea nebude chtít Hulka a ani nikoho do útoku bylo by to hodně zbytečný a ještě koupit někoho napravo kdo by hrál místo ivanoviče kdyby nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun je na odchodu a Malouda spíš zůstane. Kakuta by měl jít. Ten kluk na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Ivanovič-Terry-Luiz-A.Cole

Lampard-Essien

Ramires-Hazard-Mata

Torres

Reagovat
Trand

Letos Chelsea posiluje dobře, nelíbí se mi to.

Reagovat
madridcan

Vzdy som si myslel, ze Oscara získa Barcelona...

Reagovat
miky10

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
afc

Reagovat
C0br

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

jak dlho si to mal v zalohe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Ještě Mosese, Maicona a Cavaniho a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Maicona stopro ne.Radši bych Debuchyho :) Jinak už není třeba posilovat :)

Reagovat
miky10

Přesvědčils mě.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jednoho nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zase Cavaniho.

Reagovat
miky10

Protože se nám hodí do koncepce.

Reagovat
smazaný uživatel

Do koncepce zničit Torrese a vystrnadit Sturridge?To asi těžko.Pokud Torres nezačne dávat goly,tak pak se můžeme bavit o Falcaovi nebo Cavanim.

Reagovat
miky10

Jeden ze šesti pochopil ironii (a to kdo ví jestli). To sem nečekal.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

tu ironii tady předvádíš v poslední době docela často, tak to nebylo tak těžké...

Reagovat
miky10

Vidíš, aspoň k něčemu to je dobrý.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Co je? Ironie je supr.

Reagovat
Arbiter

ale ne v té podobě, ve které ji předvádíš ty...

Reagovat
miky10

...?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu,proč by měl dojít Moses ? Nechápu,proč by měl dojít hroťák...Jediný,co je rozumný,tak RB.Začít se zbavovat Maloudy,možná i Ferreiry ( jenom kvůli platu ).KDB a Josh na hostování a je to

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Kakutu pryč. Ten mě zatím vůbec nepřesvědčil, že by měl na Chelsea.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to je docela ohrany , ale stejne se tem krokum vedeni Chelsea zase divim. Proc nekdo u toho nakupovani nepremysli ?

Pred rokem se koupi Mata(23) ktery se postupem casu ukaze jako vyborny tvurce hry z postu AM.

Potom se koupi velice talentovany Piazon(18) na tak mladeho hrace za docela velkou sumu takzez primarne postem AM.

Dale Hazard(21) ktery sam prohlasuje ze jeho nejoblibenejsi post je desitka neboli AM ,ale samozrejme zahraje i jinde.

Navrch prihodme Oscara(20) nebo Marina(23) ktery ten post taky zahrajou i kdyz v budoucnu asi bude jejich teziste jinde.

No je tohle koncepcni ? Ani nahodou koncepce je snad o tom aby mladsi hraci ktere si klub sam vychova pomalu nahrazovali starnouci tricatniky a ne tohleto zkupovani vseho co ma nohy a je z jihu.

Reagovat
penepi

Reagovat
kiwwi

Are Chelsea playing a team of 11 attacking midfielders this season?

a nechceli ste mat Am este aj z toho De Bruyna?

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
minoLFC

v Genku hral casto aj AM

Reagovat
Arbiter

vím, nechtěli...

Reagovat
smazaný uživatel

To je LW snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono pak to tu vsichni zacnou obhajovat ve stylu z Oscara bude tvorive CM , Hazard bude hrat na kridle apod. Ale stejne z toho podle me bude holomajzna kde v te podhrotove trojici budou 3 AM kteri si budou prekazet ,ti hraci to maj v povaze a Hazard nebude hrat kridlo ktere centruje do vapna ten bude chtit mic stale na noze a tvorit a je jedno kde bdue psany na papire.

Reagovat
smazaný uživatel

jj třeba Eden Hazard...to je typickej fotbalista,co má noy a je z jihu

Reagovat
vitasrp

Ty seš prostě strašnej, v životě!! jsem tě tu neviděl napsat nic pozitivního, to je pořád jen kritika, kritika, kritika..

Marín je levé křídlo, Hazard tam taky zahraje perfektně, tudíž jeho příchod dává smysl, jelikož tuhle pozici může kvalitně obsadit na několik let dopředu. Oscar je samozřejmě neznámá, ale dle informací je to typologicky úplně iný hráč, který dost možná v budoucnu skončí na jinačí pozici..

Reagovat
smazaný uživatel

A ty to zase dokazes mistrne otocit a na vsechno mas argumenty o tom jak je to vsechno vlastne spravny to se pak tezko diskutuje.

Jinak aby nedoslo k mylce me mezi fans Chelsea nepocitej posledni dobou jsem uz jenom takovy pseudofanda takze tu kritiku neber jako strileni do vlastnich rad.

Reagovat
vitasrp

Všechno správné není, to je zase neskutečnej nesmysl, rozhodně se za nějakýho nekritickýho fandu nepovažuju..

Každopádně je to zvláštní, většina fandů po vítězství v LM klub neopouští no..

Reagovat
smazaný uživatel

jeste toho Hulka a je to super :D ne ale je dobre že ti maldi brazilci jdou do evropy jeste kdyby ten Lucas do MU Ganso treba do AC a Neymar nwm hlavne ne do barcy

Reagovat
2miguel1

Di Mateo nieje trener na vyhru v lige .... v Champions L. na Barcu Real Manchestri nemá takze podla mna zbytočne vyhadzovanie penazi.....Di Mateo nieje víťaz, tam bude kamen urazu tuto sezonu pre Chelsea a asi aj casté zaradovanie Torresa kt. sa tam uz nechytí

Reagovat
penepi

Vyhrá LM a ty zajebeš toto.

Reagovat
smazaný uživatel

On ale muze mit v dlouhodobe soutezi problem, to nema se stastnou vyhrou v LM nic spolecnyho. Na jare mu stacilo ziskat si hrace na svou stranu, ted bude mit za ukol ten tym sam pripravit fyzicky, psychicky, takticky, vyladit vsechny detaily, poskladat, sehrat a ukocirovat vsechny novy posily tak, aby vsichni znali svou roli atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Sám fyzicky? Sám psychicky? Musí hlavně připravit takticky a i na to ma tým lidi..

Reagovat
smazaný uživatel

Omg.

Reagovat
2miguel1

tuto LM ani len nevytahuj ....grecko04 sa ani len nechytá na to čo chelsea sprevadzalo celou suťazou...výhra dvakrát v športke je pravdepodobnejsia ako to že by chelsea este raz vyhrala týmto štylom

Reagovat
vodka

ten tym vyhral LM i pro sebe, pro spoustu hracu to mohla byt posledni sance ji vyhrat, takze se proste kousli a dali do toho vsechno...

Reagovat
Kenneth

Neskutečný jak se snažíte sebrat Di Mateovi podíl na tom.

Reagovat
kiwwi

co sa tyka trenerskeho umenia tomu vazne nic extra nedal, stacilo oproti Boasovi viac zatiahnut...ovela vacsi efekt mala lepsia atmosfera v time po odchode Boasa, to co opisuje vodka a neposlednom rade asi tak miliarda stastia

Reagovat
vodka

zalez laskave, kdyz vubec netusis muj nazor na neho, jako trenera...

Reagovat
minoLFC

tak uz len Hulk, Cavani, Moses,....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

btw tak ta dohoda o nekupovani hracov zo Swansea fakt existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Meli byste byt radi

Reagovat
minoLFC

ved ja dalsieho stredaka nechcem...ale kazda dohoda sa da zrusit ak sa kluby dohodnu

Reagovat
Erdovec

fakt? jupí

Reagovat
minoLFC

www.swanseacity.net/news/article/joe-allen-statement-268264.aspx

Reagovat
Erdovec

super, tak se snad zaměříme na toho Dempseyho

Reagovat
minoLFC

no ja by som rad este niekoho kreativneho na kridlo

Reagovat
Erdovec

no jo, ale otázka je koho, za kolik a jestli je vůbec potřeba, když to budem hrát Dempsey - Carroll - Suarez

Reagovat
minoLFC

no ja s Carrollom u Brendana uz moc nepocitam...a Dempsey bude taky univerzal na kazdu ofenzivnu poziciu a bude sa to asi casto tocit v tej utocnej trojke s tym, ze najcastejsie tam bude figurovat Suarez(ak ho teda niekto do konca prestupoveho nekupi)

Reagovat
Erdovec

ještě máme Downinga, doufám že dá Andymu šanci, on na to má, já mu prostě věřím a když mu budou z křídel chodit kvalitní centry tak bude dávat jeden za druhým, jako záskok je tam Borini a Dempsey je pravda by mohl hrát celkem kdekoliv v útočné fázi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

A na to se přišlo až teď? Nebo jak je možný, že už je podle některých zdrojů Allen jednou nohou u vás?

Reagovat
kiwwi

pretoze dohody sa daju porusovat a za taku cenu (13,5 mega libier) by s tym Swansea urcite suhlasila

Reagovat
kiwwi

aha, tak nesuhlasila

Reagovat
Erdovec

OT: kolik je maximum utracené za jedno přestupové období?

Reagovat
herbage

určitě Real 09/10 - 257 milionů euro

Reagovat
Erdovec

hmm, tak to má Chelsea co dohánět

Reagovat
fajdax

Paráda,ještě pravej bek a jsme komplet.Na pravý křídlo počítám se studgem(ten bude zaskakovat i na hrotu pokud bude potřeba),Ramiresem,popřípadě hráči jako marin nebo třeba i ten Oscar s Edenem

Vím že se možná budete smát ale nenapadá mě žádnej jinej tým na světě kterej má širší kádr než ted Chelsea(počítám s příchodem Azpi)

Reagovat
Zaschrona

Barcelona, Real, City, Juventus,..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to fungovat. Malo muziky za vela penazi.

Reagovat
herbage

koukám, že Chelsea úspěšně nabírá druhou generaci nových fanoušků

Reagovat
Arbiter

Eden hazard ‏@hazardeden10

2 hazard a chelsea. I'm so happy

Reagovat
herbage

Reagovat
minoLFC

teda Abra uz angazuje svojim hracom dalsich hracov na zelanie aby ich potesil

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak na Manciniho to zatím nemá, ten si přived oba dva syny k nám do akademie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jednoho uz vykopnul

Reagovat
smazaný uživatel

drahy a zbytecny, se tam zas kluci v Chelsííí na lavičce poperou si myslim :D

Reagovat
smazaný uživatel

To je byznys. Já nevím, jestli to tomu Abramovičovi nevadí, ale ty prachy co napumpoval a ještě napumpuje do Chelsea se mu prostě nikdy nemůžou vrátit. Rozhodně ne, když to povedou tímhle stylem...

Reagovat
minoLFC

tak aspon ich preperie

Reagovat
homeles8

to je jako když si koupíš psa a dáváš mu nažrat, tak se ti ty peníze taky nikdy nevrátí

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
spider_8

Přesně tak Anebo vrátí, ale ne v takovém skupenství v jakém bys chtěl

Reagovat
stas87

arbiter,tak ten de bruyne na hostovacku ci ako?

Reagovat
Arbiter

vypadá to docela dost reálně. Prý při odchodu Marina bylo Werderu přislíbeno, že jednoho hráče jím na hostování pošleme...

Reagovat
stas87

ty vies co by som si k tej hostovacke este prial po vsetkych tychto prichodoch ma on realnu sancu si za chelsea niekedy zahrat v zaklade a byt stabilnym clenom?

Reagovat
Arbiter

nedokážu odpovědět, ale určitě ta hostovačka nebude s opci...

Reagovat
Arbiter

každopádně vzhledem k tomu, jak je to variabilní hráč, je klidně možné, že tu šanci dostane...

Reagovat
stas87

mohla by tam byt ta opcia,alebo predlzene hostovanie treba na 1,5 sezony,on sam musi vediet ze tych prichodov je tolko a vsetci kto prisli su mlady hraci a ze bude mat cim dalej tym mensiu sancu hravat

Reagovat
Error

Pořád má šanci zabrat místo po Maloudovi. Tak snad ji chytne a nepustí.

Reagovat
Arbiter

jo, tak víceletá hostovačka to klidně může být, ale jak říkám, nejsem schopný ti na to odpovědět. Kevin sám říkal, že chce hrát v tak mladém věku co nejčastěji a pokud půjde do klubu, kde mu to bude umožněno, bude spokojený...

Reagovat
stas87

pokial je to fakt taky talent ze ste ho kupili a vidite v nom potencial do buducna na zaklad tak verim tomu ze moze byt jednym z objavov novej sezony potom by klaus urcite skusil prestup,aj moze nahradit ekiciho ktory ma bohuzial stale zdravotne problemy

Reagovat
miky10

Tomu nevěřím, kdyby se De Bruyne ukázal a podával kvalitní výkony, jen těžko by ho Chelsea pustila na přestup.

Reagovat
stas87

zalezalo by aj od tych hracov co prisli toto leto,ak by sa vsetci chytili hned od prvych kol a hrali dobre tak by de bruyne bol v rovnakej situacii ako teraz,na stejnej ciare ako oni

Reagovat
Arbiter

jak jsem psal výše, je to hráč, který může zahrát na více pozicích a ti najdou uplatnění takřka všude. Kór v týmu, který odehraje tak velké penzum zápasů...

Reagovat
stas87

no dobre,werder uz by mohol prestat byt prestupnou stanicou pre ostatne kluby budem ho pozorne sledovat ak pride,ci naplni to co sa o nom hovori,poslete este niekoho letos na hostovacku?napada ma bertrand ci mceachran

Reagovat
stas87

This is quite frustrating. I know we have a lot of young top players in his position but I really think De Bruyne is top class. His passing technique is perfect for Torres. And his mum is from West London!

podla reakcie je chyba ho pustat

Reagovat
vodka

Stocha taky pustila, prestoze podaval vynikajici vykony... akorat je ted zakopany v turecku, pritom ma na mnohem vic...

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslm, ze je zakopany, jeden z najlepsich hracov celej ligy, u neho ten prestup niekam vyssie pride, to sa nebojim..

Reagovat
kiwwi

+ tam musi mat aj slusny plat, je celkom na ociach, bude hrat LM...neni mu tam zle, ale na take Nemecko alebo Taliansko by mat mohol so svojou postavou

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne aby konecne hrali skupinu LM a bude mat sancu poriadne sa ukazat

Reagovat
vitasrp

Stoch hlavně odešel sám, CFC ho nevyhnala, ale sám hráč neviděl šanci se prosadit.. Podobný jako s Borinim..

Reagovat
miky10

Taky mě Stoch ještě nepřestal mrzet. Nevím sice, za kolik přicházel, ale pochybuju, že se ta cena přibližovala deseti milionům, za který přicházel De Bruyne. A u Chelsea je možný všechno, ale nevěřím, že by ho po jedný vydařený sezoně pustila.

Reagovat
miguel bain

Na zřiganí...nakoupit všechno co se objeví, bez ohledu na to jestli to potřebuju nebo ne, bez ohledu na to jestli jsem předtím už něco podobného koupil, bez ohledu na to jak si to povede...prostě to teď musím koupit aby to někdy nekoupil někdo jiný. Welcome to Chelsea

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Piazon bude alternativa do útoku (nebo zdá se mi, že něco takového RDM říkal)? Nebo bude hrát za rezervu popř. hostování? Já bych mu asi nejvíc přál to hostování, to by musel jinak řádit mor, aby se dostal jinak do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

pošlite ho na hostovanie do Senice bude v zaklade určite

Reagovat
vodka

tesim se na sumu porizovacich cen na lavicce...

Reagovat
kiwwi

ty to vobec nechapes, oni potrebovali obmenit kader...to su len nutne vydavky...neviem co by bolo, keby sa zacali rozhadzovat

Reagovat
mesyas

pro mě hodně předrařenej Kevin měl dostat šanci, zahraje tam kde on škda že nemá nálepku boží syn a stál jen cca 10mega

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme pro titul.

Reagovat
smazaný uživatel

CFC ako vzdy kvalitny nakup a LFC zas nic...nedavno Borini a teraz 62 kilovy Allen...dokopy 25 mil. libier...ten Rogers tam nevydrzi do zimy...uz aby odisiel...

Reagovat
Erdovec

asi tě zklamu ale Allen nepříjde

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si ma potesil ...a koli comu nepride? dnes o tom pisali ako o hotovej veci...

Reagovat
Erdovec

www.swanseacity.net/news/article/joe-allen-statement-268264.aspx

Reagovat
smazaný uživatel

cital som na transfermarkte. de ze je tam klauzula ale tu a aj na diskusnom fore liverpoolu pisali ze prestupuje....inac diky za link

Reagovat
smazaný uživatel

Tam přece píší jen to, že LFC vyjádřil zájem a že s hráčem budou mít pohovor. Zbytek je omáčka: nepotřebujeme prodávat, bla bla bla.

Reagovat
minoLFC

tak dohodnut sa mozu stale, za poriadnu sumu ho poslu aj s maslou...ale dufam, ze nebudeme preplacat

Reagovat
stiflerovamama

Allen podla mna pride , ten clanok nic neznamena .

Reagovat
stiflerovamama

prosimta a to co si napisal za kokotinu ze 62 kilovy Allen ?

Reagovat
Arbiter

dokážeme s tímhle kádrem vytvořit plnohodnotný systém 4-3-3?

Reagovat
miky10

Není v něm místo pro Matu.

Reagovat
Arbiter

O to teď až tak úplně nejde. Jde o přizpůsobení se soupeři a o zápasy, kdy by systém 4-2-3-1 nefungoval. Navíc i Mata by mohl hrát v 4-3-3 v záloze...

Reagovat
smazaný uživatel

To je temer identickej system.

Reagovat
Arbiter

téměř...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi rekni, jakej je v tom teda rozdil. Ve 4-3-3 se stejne nehraje v nejakejch radach, jak je to napsany.

Reagovat
vodka

celkove mam pocit, ze tady jsou vsichni strasne zblbli tema manazerama... teoreticky v tom rozdily jsou, ale prakticky na hristi minimalni a vicemene zalezi jenom na povaze hracu, jak "system" dodrzuji...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
vodka

respektive jaky system vytvari... Carricka muzes dat na AM a porad bude hrat jako Carrick, neprepina se z AM/holding midfielder tim, ze se hybe o 10 metru vys nez obvykle.

Reagovat
Arbiter

tak hlavně mají křídla v 4-3-3 trochu jiné úlohy než v 4-2-3-1, snaží se jít do vápna do zakončení. Navíc první systém má vystuženější střed hřiště. Je toho ještě víc, ale vše záleží na pokynech trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

To, jak se snazi jit kridla do zakonceni nebo v jakych prostorech se vyskytuji zavisi na tom, jaky maji pokyny, ne na nejakejch cislech v grafice.

Reagovat
Arbiter

ale však s tím já souhlasím, jen je tu něco ustáleného, něco odzkoušeného, díky čemu se takový systém dá jednodušeji popsat...

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

ja to len o tych taktickych pokynoch pre jednotlivych hracov...povedal by som ze v podstate len v jednom hracovi a to v tom podhrote

Reagovat
miky10

Právě, liší se to přesně v tý pozici Maty...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by sis teda predstavoval tu zalohu ve 4-3-3? Ramires, Mikel, Lampard?

Reagovat
miky10

Jj, případně možná ten Oscar, ale tam zatím nevím, jestli můžu věřit tomu, že bude hrát CM. Ale já bych hlavně 433 nehrál, právě protože bych neměl kam dát Matu.

Reagovat
Arbiter

no právě s tou trojkou, co vypsal hrubas, to absolutně nešlo, jelikož je děsně nekreativní...

Reagovat
smazaný uživatel

Mit Lamparda, Ramirese a Hazarda na hristi a stezovat si na desnou nekreativitu, to uz vazne prehanis.

Reagovat
Arbiter

Nevím, proč zmiňuješ Ramiho, u něhož kreativita není jeho silnou stránkou. A Hazard by v 4-3-3 musel mít trochu jinou roli, než kreativní vymýšlení útoků...

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, tak tam dej nekoho kreativnejsiho, jako prvni te napadne Mata a mas z toho puvodni rozestaveni. Nechapu, na co bys chtel teda jakoze "prechazet".

Reagovat
vodka

s takovou silou na kridlech stred kreativni byt vubec nemusi, navic Ramires nabehama vytvori uzasny prostor...

Reagovat
Arbiter

a Mata stejně neodehraje všechny zápasy...

Reagovat
Bayern +

Ja myslim, ze rozdiel to je niekedy dost vyrazny. Porovnaj si 4-3-3 s utokom Anelka, Drogba, Malouda a 4-2-3-1 s kridlami Robben - Ribery, regulernym CAM Kroosom a vysunutym Gomezom. Niekedy je to dost podobne ale trebars v tychto dvoch prikladoch je rozdiel obrovsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je jen rozdil v tom, jaky typy hracu das na kridla, a ne v nejakym rozestaveni.

Reagovat
Arbiter

no však pokyny určují rozestavení, systém

Reagovat
smazaný uživatel

pichni si do oka sroubovak

Reagovat
vodka

do kazdeho..

Reagovat
Mindas

Promiň, ale já tam tedy moc identických věci nevidím. Jistě, že je to vždy přímo o dodržování pokynů samotných hráčů, ale přece jen je rozdíl, když metodika vedení hry jde buď přes strany, tedy křídla nebo středem přes playmakera při důsledné podpoře krajních beků.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ve 4-3-3 nemas tri DM, vzdycky je nekdo z nich ofenzivne ladenej, takze to muze byt zaroven ten playmaker a je to v podstate identickej system, jen zalezi na tom, jakou roli kdo plni. Kridel ani krajnich beku se to vubec netyka.

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíly v tom kdysi byly, všechny systémy se ale přizpůsobují době (přibývání obranných úkolů), čímž ztrácejí své charakteristické prvky.4-3-3 v původním smyslu není, nikdo nemá dva křídelní útočníky co nebrání a pohybují se jen na poslední třetině hřiště stejně jako hrot Přetrvalou odlišností proti 4-2-3-1 je absence podhrotu (Raul, Luque) mezi dvěma ofenzivními záložníky(ne křídly, na lajně jen obránci).

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz tak ctu nazor tvuj, svuj, vodkuv, kiwwiho nebo Arbitra, tak vlastne ve vysledku vsichni mluvime o stejne veci, jen ji kazdy vnimame jinak

Reagovat
smazaný uživatel

+ Minduv samozrejme

Reagovat
Mindas

Čistě teoreticky. Dva největší rozdíly jsou ty, že 4-3-3 nemá krajní záložníky a 4-2-3-1 zase nemá standardního středového čističe. To znamená, že bránící úlohu po stranách v systému 4-3-3 obstarávají dva vnější střední záložníci, kdy odkrytý prostor ve středu zaujímá ve velikém rozsahu právě ten čistič. To by také měla být jeho jediná činnost. Žádná rozehrávka, žádná podpora ofenzívy. Jen bořit. Je to ofenzivnější systém s rychlostními typy na pozicích křídelních útočníků, kteří se více tlačí do zakončení a méně pokrývají prostor směrem dozadu. 4-2-3-1 má klasické krajní záložníky, kteří by měli tzv. "brousit lajnu". Systém s vysokým držením balónu a velikou fotbalovostí ve středu. Celkově tento systém položený trochu níž, proto absence bořiče. Praxe je už jiná. Každý manažer si vytváří a uzpůsobuje systém podle svého a činnost jednotlivých postů už není tak teoreticky jasná. Ale i tak ty rozdíly tam jdou shlédnout během hry.

Reagovat
miky10

Těžko, záloha v 433 musí poctivě bránit. A mám dojem, že tyhle přestupy se dělají přesně proto, aby se žádný přizpůsobování soupeři konat nemuselo, ostatní by se měli přizpůsobovat naší hře...

Reagovat
Arbiter

to je sice hezká formulace, ale i tak budou zápasy, ve kterých budem bušit a nevybušíme nic...

Reagovat
miky10

A co to mění?

Reagovat
Arbiter

no jen se ptám, jestli budeme schopni na něco takového reagovat změnou rozestavení...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vodka

na jaky post ti proboha chybi hrac?

Reagovat
kiwwi

predsa kridla a pravy bek

Reagovat
Arbiter

do 4-3-3 pravý útočník a záložník...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

bože, já neříkám, že ty hráče chci na ty posty koupit, jen chci normálně diskutovat Jestli někoho napadá, jak se to dá vyřešit...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to kokotina. I kdybys to chtel nejak divne zmodifikovat, muzes to poskladat Ramires, Mikel, Lampard - Sturridge, Torres, Hazard.

Reagovat
Arbiter

a nekreativní záloha ti nepošle na útočnou trojici žádný míč... Táhle středová trojka už nastoupila a byla to tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses soumen

Reagovat
Arbiter

hele, na hru CFC se nedíváš, nemáš nás rád, tak proč na to vůbec reaguješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze nechapu, o co se snazis.

Reagovat
Arbiter

diskutovat, o co jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Tim hur

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz teda konecne rekni, jak bys chtel vyresit to tvoje slavny 4-3-3, kdyz ti tam chybi nekdo kreativni. Nezapomen u toho kroutit ocima

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vitasrp

Dostává to tu novéj rozměr, tady se na tebe strhne kritika jenom kvůli tomu, zes chtěl o něčem diskutovat.. Naprosto neuvěřitelný..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prosim, mate prostor. Muzete treba sborove kroutit ocima nebo fnukat, jak jsou vsichni proti Chelsea

Reagovat
vitasrp

Já furt nemůžu pochopit, proč se v diskuzích o CFC chováš jako blbec.. Ale je asi zbytečný hledat odpověď..

Nám by bohatě stačilo, kdybychom tu mohli věci probrat bez těch vašich nesmírně dementních připomínek atp..

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

pravy utocnik je jak Hazard, tak Sturridge, Hazard má tah na branu skvely, tak nevim, co zkousis zase... a zaloznik? Lampard, Mikel, Ramires. Nastoupit tam muze Essien, Romeu, tvrdite, ze Oscar, vazne se proberte, to, co tady nekteri predvadite je uplne zoufale... Jak kdyby kazdy post musel byt zdvojeny...

Reagovat
vodka

respektive on byt zdvojeny musi, ale mate celkem univerzalni hrace, kteri dokazi plnit i vic roli, nez jednu

Reagovat
vodka

ale kupte dalsi, fakt se tesim, jak potom bude mit pulka kadru plnou hubu kecu, ze nehraji... zvlast kdyz jsou vsichni novi... Mimochodem toho kridelniho utocnika ti da i Marin..

Reagovat
Arbiter

A ty přestaň reagovat jako hysterka a podívej se laskavě na mou reakci na hrubase. Hazard na pravé straně by to měl přes nohu, Daniel se zase moc tlačí na střed a od nového roku na té pozici moc nezářil. Problém tebou zmiňované trojky v záloze je zase malá kreativita...

Reagovat
vodka

Hazard to bude mit pres nohu, no a? to fakt neni pro neho zasadni problem a Sturridgeovi se tam predtim darilo, pak ne, to ho jako uz na te pozici de facto odepsals? s jistym rizikem ztraty formy se pocita a je prave umeni trenera spravne vyuzivat hrace, neni umeni jich mit 30 a kdyz se jednomu nedari, tak si koupit jineho...

Reagovat
Arbiter

ještě jednou, pro nechápavé, JÁ NECHCI NIKOHO KUPOVAT, chci jen debatobat na téma, zdá s tímhle kádrem dokážeme hrát 4-3-3. To je tak těžké pochopit?

Reagovat
vodka

diskutovat o cem? jak to zvladnou? vzdyt v tech rozestavenich je minimalni rozdil a pokud se darit nebude, tak tam proste poslete nekoho jineho... na tom proste neni nic k probirani, protoze se to ukaze az na hristi a zalezet bude predevsim na hre soupere, jak dokaze branit ta kridla..

Reagovat
Arbiter

aha, sorry, že jsem přidal příspěvek do diskuse, který měl přinést nějaké myšlenky. Namísto toho přinesl hysterické záchvaty hrubase a vodky...

Reagovat
Bayern +

Mozna len nemusis tolko krutit ocami.

Reagovat
Arbiter

tak se koukni, kdo jako první začal těma očima kroutit

Reagovat
herbage

Hazard na pravé straně by to právě neměl přes nohu, takže by nemohl tak často po klice na střed střílet

Reagovat
vitasrp

Ty se taky uklidni..

Reagovat
vodka

ja su uplne klidny, ale uz me to vazne nebere, cist cele leto ty vase zvasty ze vam nekdo chybi a kde to potrebuje doplnit...

Reagovat
Arbiter

tak když neumíš přečíst první příspěvek, tak je to těžké...

Reagovat
vitasrp

Mně zase tak 5 let nebaví číst pořád ty stejný sračky od vás, který se spustí kdykoli koupíme nového hráče..

A je úplně normální, když se fanoušci mezi sebou baví, kde má tým mezery.. A je úplně normální, když někdo odpoví, jak to skutečně je - tedy že chybí pravý bek a křídlo.. Samozřejmě že to není tak, že bez nového pravého křídla bychom se zhroutili, ale je to ten poslední díl do skládačky, taková úplná třešnička na dortu.. A nedivím se, že by si tu třešničku někteří fandové - včetně mě - hrozně rádi dopřáli..

Reagovat
herbage

gólové křídlo top kvalit vám chybí a s ním byste měli rázem větší šance něco uhrát už tenhle rok. Přeci jen spoléhat jen na Marina s Hazardem a Matou, to by byla sebevražda. Stejně tak pravý bek je vám potřebe a kdyby přišel Azpilicueta, který umí hrát i přes nohu na levém bekovi, vyřešili byste dvě mouchy jednou ranou

btw. vadí ti když rýpu, že Abramovič je gauner?

Reagovat
vitasrp

Popravdě mi to je v podstatě jedno..

Reagovat
herbage

vidím, že se těchto diskusí zásadně nikdy neúčastníš, ale proto by mě zajímal tvůj názor. Koukám, že to spíš bereš jako FM manager

Reagovat
vitasrp

Jak přesně to s tím FM myslíš??

Reagovat
herbage

že víceméně hodnotíš jen manažerské tahy vedení, ale původ peněz ti je ukradený. Zkrátka hodnotíš jen tu manažerskou stránku věci a vše ostatní okolo fotbalu jen jen součástí hry

Reagovat
vitasrp

V tomhle máš opravdu pravdu, já hodnotím hlavně hru, taktiku, atp.. Zákulisní věci mě nechávají klidným a moc je neřeším.. Ostatně ale takové diskuze jsou občas strašné zlo, takže jsem docela rád, že se jich neůčastním...

Reagovat
herbage

"nezúčastním" Já tvůj postoj naprosto chápu, nicméně moc dobře víš, jak váš klub funguje a několikrát jsi se do Abramoviče ostře pustil, byť víceméně jen v souvislosti s Chelsea a jeho špatnými manažerskými kroky. Ale silně pochybuji, že nějaký názor na něj a na to, jak se váš klub dostal nahoru, nemáš

Reagovat
vitasrp

Tak ale však je jasný, jak jsme se tam dostali - nebylo to díky umění, ale prachům od cizí osoby..

Na druhou stranu - na Romana můžu nadávat, jak chci, přesto mu ale musím být i vděčný - místo krachu zachránil klub, který se stal velkou součástí mého života..

Reagovat
herbage

to chápu, ale je zachránit klub a "zachránit" klub. Třeba způsob, jakým to udělal Mike Ashley, tak proti tomu nic nemám. Takhle jste ztratili identitu a stali se hračkou jednoho zbohatlíka. A má to i své nevýhody, což moc sám dobře víš. Spíš mi přijde naivní ta víra, že dovede klub k samostatnosti. Tedy možné to je, ale vždy když bude nejhůř, bude držet nad klubem tu ochranou ruku. Psal jsi, že díky výhře v LM můžete tuhle obměnu uskutečnit, ale kdyby Robben dal penaltu, myslíš, že by Oscar s Hazardem nepřišli? Možná kvůli tomu, že by nehráli LM, ano, ale rozhodně ne kvůli tomu, že byste jinak neměli prachy. Neúčast v LM je otázka 25 mega liber, což není pro vás rozhodující. U nás třeba 30% akcií drží podobný gauner jako Abramovič, možná ještě větší. Rozhodně je bohatší. Nicméně do klubu nevrazil ani libru a naopak na klubu vydělává, když dostává pravidelně dividendy. Pokud by však začal cpát prachy do klubu, nevím, jestli bych dokázal Arsenalu dále fandit. Bylo by to obří zpronevěření se klubovým hodnotám a nástup na cestu, s kterou bych se nemohl identifikovat. Ale beru, že je to individuální a ty jsi provedl to rozhodnutí ještě v době, kdy jsi ještě nad tím tak nepřemýšlel, čímž neřikám, že fandit Chelsea je něco špatného

Reagovat
Kovi81

Reagovat
T44v3tt1

Ta trojčlenná záloha by mohla vypadat Oscar-Mikel-Ramires. Mata tady uplatnění nemá. Stačilo ho vidět jednou v zápase, kdy hrál ve trojici s Lampsem a byl solidně utopenej.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou pálky...

Reagovat
Miguel19

Nádherná diskuze - opět. Za pár desítek minut 500 komentářů, jako vždy. Pěkný, jak všichni fandové United, Liverpoolu, Arsenalu, Barcelony atd. se najednou spojí a blijí na nás. Nádhera!

Reagovat
minoLFC

milujeme vas

Reagovat
Miguel19

Ale od Liverpoolu je to zvlášť úsměvné..

Reagovat
minoLFC

proc? kvoli Karolkovi a spol.? to len vedenie hrabloz tych penazi za Torresa

Reagovat
Miguel19

Že za poslední roky utratilo více než CFC (pokud to byla pravda) a bylo jim to k hovnu a blijí tady na Chelsea. A co jako že to bylo za Torrese? Tuto jsou taky prachy za LM a co?

Reagovat
minoLFC

no viac urco nie...k hovno to bolo, ale predrazeny nad boli len Carroll(ten poriadne), Downing a Hendeson(ti stali o polovicu viac nez mali)...z casti tie prestupy zaplatili Torres, Meireles a spol, zvysok doplatili majitelia...ale teraz Werner prehlasil, ze sa to uz opakovat nebude a Rodgers bude musiet niekoho predat aby mal budget

Reagovat
fenixLFC

utratilo viac ako chelsea? ano nakupujeme draho a zle, ale viac ako vy sme urcite neminuli..ved nasi majitelia dali na prestupy maximalne cca mega aj to neviem neviem

Reagovat
smazaný uživatel

me je 10 a znam ho asi 3-4 mesice nebo 2 z casopisu sport gool

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně vtipné je pozorovat, jako někteří brečí, že CFC hodně nakupuje ...Podivejte se radši na PSG a potom mluvte

Reagovat
minoLFC

a mas dojem, ze PSG niekto chvali? si pozri diskusia k Ibrahimovicovi a Silvovi

Reagovat
jitrnica

Kurva to je prestavba, tak sa mi to páči! Priviesť hráčov ako Luiz, Torres, Hazard, Mata, Oscar, Ramires, Lukaku len za tak malé sumy, to je naozaj majstrštyk, Roman! Ale stále mi tu chýba niekto ako Messi, takého hráča tu nemáme. Ak chceme byť najlepší na svete, tak musíme mať aj najlepších hráčov na svete. Hulka nechcem, pretože je to tučná predražená fena, chcem Lea! Keď sme schopní dať 30 miliónov do nie odskúšaného Brazílčana, prečo nedať 150 do najlepšieho hráča sveta, keď na to Roman má? Hľadáme gólove krídlo napravo, najradšej ľaváka. Kto by bol na to lepšie ako Messi? Tiež dvojka Mikel - Lampard mi príde slabá, čo hovoríte? Bral by som toho Modřica, pretože to je presne ten typ hráča, ktorý by nám spojil defenzívu s ofenzívou, navyše je to presne ten typ dievky, ktorá nám tu zapadne a stojí len 40 miliónov, to je v pohode. Alebo môžeme skúsiť prerobiť Cristiana, má na to skvelé fyzické parametre, za pokus to stojí! Suma sumárum. zatiaľ to vyzerá na skvelé leto a to len vďaka dobrej vôli Romana, takže ďakujeme, sme ti vďační. Všetkým by som prial majiteľa ako je prev Roman, ktorý takto nefalšovane miluje svoj ​​klub, mame ťa radi, starý. Let 's go Chelsea!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by do chelsea neodesel v barce se mu libi

Reagovat
kiwwi

Luiz, Torres, Hazard, Mata, Oscar, Ramires, Lukaku len za tak malé sumy, to je naozaj majstrštyk, Roman!

co ze to dokopy robi len 180 mil. libier

Reagovat
stas87

eikrem je na prestup ci hostovacku?

Reagovat
kiwwi

prestup

Reagovat
stas87

kolko?

Reagovat
kiwwi

nezverejnena suma...ale bolo to podla mna len nieco ako vychovne

Reagovat
vodka

obvious troll is obvious...

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

první věta mě tak odrovnala,že už nemůžu číst dál

Reagovat
smazaný uživatel

Cech

Ivanovic - luiz - terry - cole

ess. oscar

marin. mata. hazard

torres

Nevidim duvod proc by to nemelo fungovat

Reagovat
kiwwi

pretoze Oscar sa ti bude tlacit vkuse dopredu a Ess je tak z formy, ze pochybujem, ze ju uz niekedy najde

Reagovat
smazaný uživatel

Ess se chyti ted bude mit za sebou celou pripravu pokud se nezrani tak to bude dobry (doufam) :D

Reagovat
FC Porto FC

doufám že je to sranda

Reagovat
Miguel19

Jinak si myslím, že tím pádem nepřijde Hulk. Ale rád se nechám překvapit.

Reagovat
kiwwi

500. pre krach Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

že jsem si na takovou stupiditu ještě nezvykl

Reagovat
Erdovec

Reagovat
stas87

ale dotiahli zaujimavych hracov,uz to nie je tak nesympaticke ako za cias drogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten měl přijít před devíti lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na 3. místo pro Chelsea je to ideální, na titul by museli mít 500m liber na přestupy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě...

Reagovat
ďuriLFC

Scouseri v noci pozeráte?

Reagovat
minoLFC

jasne...snad ma nasi neuspia

Reagovat
madridcan

Chelsea spaja...

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade musím povedať, že niekedy nechápem ako sa tu dookola hádajú ľudia stále dookola o tých istých veciach. Stále to isté. Takže pre poriadok - Ja som fanúšik Chelsea už vyše 20 rokov (to aby tu niekdo hneď nevytiahol argument typu RA... ja si pamätám ešte Casiragiho a spol:) a musím povedať, že rešpektujem všetky kluby ktoré majú svoju filozofiu a hrajú dobrý fotbal. Manchester U je fenomén, Liverpool má asi najlepších fanúšikov, Arsenal mal neprekonatelnú generáciu "The Invincibles" plus postavili krásny štadión temer bez dlhov (čo si aj ako fanúšik Chelsea neviem celkom predstaviť)... atď. A na Chelsea by ma naozaj zaujímalo ako to chcú tento rok hrať.

Dokonca by som sa nebál na pár zápasov vyskúšať na RB Ramireza, tak ako chcel kedysi prerobiť Mourinho Gerarda na RB... Viem, že by to bolo odvážne, ale za pokus to minimálne stojí. Potom by zostava mohla vyzerať asi takto:

Čech

Ramires - Terry, Cahil - Cole

(Ferreira - Ivanovič, Luiz - Bertrand)

Mikel (Romeu, Essien)

Lampard (Meireles)

Hazard - Oscar - Mata

(Sturridge - Marin - Kakuta)

Torres (Lukaku)

Samozrejme vpredu sa dá podľa potreby alternovať (napr. Torres zranený, Lukkaku vykartovaný, tak tam môže ísť Sturridge atď.

McEachran a DeBruyne by mohli ísť na hosťovanie. Malouda s Yossim odchod a Kakutovi by som dal ešte jeden rok - alebo ho poslal tiež na hosťovanie. na každé miesto sú tam dvaja hráči a vekový priemer je akurát... Podľa mňa veľmi dobre vystavaný káder. Či?

P.S. Ten Ramires to je taký (veľmi) odvážny nápad, to viem, takže ksichty a palce dole si odpusťte - bola by to každopádne "haluz" keby to vyšlo.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

a k cemu vsemu to je, kdyz bude na hrotu hrat Torres, kterej da 5 golu za sezonu?

Reagovat
Bayern +

Stavim sa, ze da 18 +

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis dohromady, nebo jenom v lize?

Reagovat
Bayern +

PL.

Reagovat
kiwwi

prijmam stavku

Reagovat
Bayern +

Prijmam. O co? Navrhuj.

Reagovat
kiwwi

ty fandis City vsak?

Reagovat
Bayern +

Kedze bol WHU uplynuly rok v Champe, tak ano, mal som ich ako No 1.

Reagovat
kiwwi

vymysli nieco, ja tazko vymyslim, ked City ani nebude tvoj klub no.1

Reagovat
Bayern +

Tak predbezne zmena nicku na mesiac. Podrobnosti si mozme uviest postupne.

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
smazaný uživatel

neda jich ani 12

takze klidne se s tebou vsadim, o co?

Reagovat
Bayern +

Ok, prijmam aj s tebou.

Neviem, mna napada len klasicky nick, ale ak mas daco lepsieho, tak napis.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz vyhrajes, tak mi koupis nejakej suvenyr se Spurs tematikou v hodnote ca 15 eur a kdyz vyhrajes ty, tak ti koupim neco s tematikou Bayernu? City? Nebo jakej klub budes chtit, taky v hodnote 15 ecek a poslu

Reagovat
Miguel19

Takže už je jasné, kdo vyhrál..

Reagovat
smazaný uživatel

no

Reagovat
Bayern +

Tak absolutne presnu sumu nezarucujem. Proste suvenir oblubeneho klubu okolo 10 € plus, minus. Ale suhlas, beriem to.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, jen jsem napsal 15, protoze si nejsem jistej, jestli vubec nejaky takhle levny suveniry jsou

a ted jeste k ty sazce - ty myslis, ze da teda 19 a vic?

Reagovat
Bayern +

Ja hovorim, ze da 18 a viac. Ak da 0 az 17, vyhral si.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
penepi

Stavíš sa aj so mnou?

Reagovat
smazaný uživatel

aj so mnou by si sa stavil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super, suvenýry zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju ze da tak 20 ale ve vsech soutezich , vsadit se o 18+ v PL to chce odvahu.

Reagovat
miky10

Já bych šel i dál.

Reagovat
herbage

19+ ?

Reagovat
miky10

25.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Koscielny: "Barca did not contact me personally. Maybe my agent. I didn't talk to them. They knew my position. I wanted to stay".

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak Premier League vyhrá Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych to zase někomu jinýmu např. Arsenal nebo Liverpool

Reagovat
culé

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, kdyby utrácel jako Chelsea a City a projde sezonou bez jediné porážky... Asi jako Porto jako před rokem

Reagovat
smazaný uživatel

aj Juventus vyhral titul bez porážky

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se spoustou remíz, ale i tak dobrá bilance

Reagovat
smazaný uživatel

I Sparta vyhrala titul bez porazky!

Reagovat
Bayern +

By mali byt tie krutiace oci povolene len v ombedzenom pocte.

Reagovat
Bayern +

600. pre " "

Reagovat
Arbiter

Reagovat
božský John

Ale kolotoč nekoupěj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea i s timhle tymem v PL vyhoří a přes AFC se nedostane moc hvezd skodi

Reagovat
stiflerovamama

Gratulujem Oscarovi pojebal si si karieru, na Anglicko nemas . .

A niektori Chelsea fanusikovia su vtipni , ako hovoria , ze uz sa ich boja ostatni , si myslite , ze kupite nejakeho Oscara o ktorom ste v zivote nepoculi pred tym ako ste sa o neho zacali zaujimat , a my sa z toho pojebeme ? Sak uvidime co nam chlapec predvedie .

Reagovat
Miguel19

Máma ti zakázala TV nebo co?

Reagovat
stiflerovamama

netrep

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vazne stifler?

Reagovat
minoLFC

obcas mat tiez ten dojem

Reagovat
smazaný uživatel

No ty ses z toho už očividně pojebal. Proč myslíš, že o něm neslyšeli? Chelsea má podle všeho docela slušný scouting (nemyslím tím teď jen mladé hráče). A ten, kdo má všech pět pohromadě, cítí, že z Chelsea strach jde. Dosavadní nákupy je určitě neoslabily. Ještě nahradí Bosingwu, a boudou doufat, že Drogbovo místo někdo zastane.

Reagovat
smazaný uživatel

*budou

Reagovat
stiflerovamama

Ja nespochybnujem scouting Chelsea , ale spochybnujem scouting fanusikov Chelsea .

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale stejně bych je nepodceňoval

Reagovat
stiflerovamama

vsetko ukaze az sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea podle TM dala za toto léto více peněz než Juve, AC a Inter dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel

sokujuce..

Reagovat
smazaný uživatel

sokujici, kdyz ani jeden z tech klubu nikoho nekoupil

Reagovat
smazaný uživatel

ale koupili, sice ještě koupí, ale jde vidět, jak krom Juve je dost týmů v itálii v prdeli...

Reagovat
Woods

cez 80 milionov eur zatial, slusne.... som zvedavy kolko prestupov este urobia....

Reagovat
Pinturicchio

Juve válcuje, kvalita / cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jste zatim utratili?

Reagovat
Pinturicchio

Necelých 40 milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. a Sky Italia, je to dobry zdroj?

Reagovat
Pinturicchio

Je. O čem píšou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze je RvP domluveny s Juve na € 5.5-6 rocne

Reagovat
Pinturicchio

Jak je to staré? Tohle už jsem četl docela dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva dny zpet jsem videl ten odkaz, co jeden Juventino odkazoval fans AFC. Jsem zvedavy, jestli tech €25 mega nakonec vyplatite

Reagovat
Pinturicchio

Tipuju, že se to co nevidět uzavře.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň nepude k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

a k nám

Reagovat
smazaný uživatel

a ani u nas nezustane

Reagovat
smazaný uživatel

k nám nepojde

Reagovat
Talker

Vždycky záleží, s kým to porovnáváš a v jakém časovém horizontu - my nakupujeme nárazově, ale přitom jsme za základní jedenáctku utratili cca podobné prachy, jako třeba MU...

Reagovat
SunFells

Oni tu základní jedenáctku taky nenakupují každých pár let.

Reagovat
smazaný uživatel

20:42 Witsel stojí čtyřicet milionů

O Axela Witsela se zajímají elitní kluby, Benfica jej ale nehodlá pustit. "Všichni vědí, jaká je jeho výkupní klauzule. Pokud někdo přijde a nabídne čtyřicet milionů eur, nenaděláme nic. Sami na jeho prodej nemáme ani pomyšlení," říká prezident Benfiky Luis Filipe Vieira.

Reagovat
smazaný uživatel

pro chelsea idealní

Reagovat
Miguel19

Že se o něj zajímá United

Reagovat
smazaný uživatel

ne to bych věděl

Reagovat
kiwwi

OT pre Mufanov:

https://dl.dropbox.com/u/6622840/Man%20Utd%20pauses%20US%20listing%20plans%20-%20FT.pdf

takze IPO na americku burzu sa pozastavuje...uz padol Hong Kong, Singapur a teraz Americka burza...neverending story

Reagovat
smazaný uživatel

To není nic překvapivého, teďka není dobrá doba na to jít na burzu. Kór když se ani neví jak budou vypadat a kdo se na nich bude obchodovat. Nedávno sem četl že se mají propojit burzy Londýna a Singapuru. A taky dvě největší Japonské burzy. To pořádně zahýbe celým trhem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to příležitost, nedá se to moc předpovídat, tak to může znamenat obrovský posun, ale taky naopak obrovský propad. Vyhnutí se risku je v tomhle případě naprosto pochopitelné, protože by to klubu mohlo přinést jen problémy. Na druhou stranu, někdo by se na tom napakoval, někdo přišel o peníze, takový je život a MU si to při vší úctě nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Je moc brzo. Určitě bych začal v Asii ale. Ta SA je velký risk. Moc velký.

Reagovat
kiwwi

vsak zacat to malo v HK, padlo to, potom padol aj Singapur - nechapem kde uz by bolo lepsie miesto pre IPO akcii MU ako v Azii

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nejde předpovědět, co to udělá, ale je pravda, že zrovna v Asii je ten risk nejmenší. Mimojiné, neboj, on se ten MU stejně prodá i bez akcií, prestiž ho mít je jedna věc, na druhou stranu takhle fungující kluby se v rukách ekonomů pěstují na ''maso''.

Reagovat
smazaný uživatel

Ekonomická situace v Asii je vůbec nejstálejší na světě, né nadarmo Němci zachranují EU prodejem dluhopisů právě třeba na Čínském trhu (ahoj, nějáký čínan vlastní kousek naší země, obrazně). Že se to nepovedlo je věc jedna ale druhá věc je ta že ty ztráty byly minimální. Stát se to na americké burze? Fíha. To jsem myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Modrá špína.

Reagovat
Talker

:-* MU nakupuje za stejné peníze, rudá špína?

Reagovat
Honza Matoušek

Za stejné peníze?

Reagovat
Ligter

Však jo - za libry, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože už ne. Bavit se s fanouškama Chelsea o penězích je jak bavit se s alzheimerem. Je jedno jaké argumenty přineseš a kolikrát jim ten rozdíl dopodrobna vysvětlíš, oni na všecko stejně zapomenou a furt si budou mletu tu svoju. Takže to zkrátím na to nejjednodušší - jsi blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Není !! Jen se přidal na temnou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Talker zrovna konkrétně ne, ale skoro všichni ostatní fanoušci Chelsea jsou v tomhle prakticky na jedno brdo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě to smutný, že není, ale stejně už podlehl tomu, že je vlastně nakupovat za 25 mega 20 letý Brazilce v pořádku.

Reagovat
Talker

Za kolik přišel Nani nebo Anderson? Cca podobná částka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Do tohodle se opravdu pouštět nebudu, už se to tu řešilo asi bambilionkrát a ještě jednou navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

*Nani a Anderon

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl alespoň nějaký opravdu výjimečný Brazilec...

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs toto ale začali, a aj to bude budúci úpadok anglickej ligy. Tak sa tu na nič nehraj, gloryhunter.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je taky roztomila berlicka

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím? Veď mancs sú najväčší pokrytci :) to je milé pre mňa, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis ti, co to tvrdi, jsou nejvetsi zabednenci. Netusim, cim vam kwopor vymyl mozek, ale povedlo se mu to.

Muzu se zeptat, co je spatnyho na tom, ze si prosperujici klub za svoje vydelky poridil hrace?

Reagovat
smazaný uživatel

"Spis ti, co to tvrdi, jsou nejvetsi zabednenci. Netusim, cim vam kwopor vymyl mozek, ale povedlo se mu to. "

Netuším odkiaľ máš takúto hlúposť. A prečo si taký agresívny.

Toľko k tomu, nabudúce si budem ukladať diskusie, aby som mohol hneď kopírovať, nechce sa mi k tomu 100x vracať.

"Muzu se zeptat, co je spatnyho na tom, ze si prosperujici klub za svoje vydelky poridil hrace?"

A toto som nenapísal, myslím oveľa širšiu problematiku.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si po sobe svuj prispevek precist umim, nemusis mi ho rozkouskovat

Sirsi problematiku? Posloucham.

Reagovat
minoLFC

ovplyvnenie cien na trhu, platou a podobne(spolu s Realom)?

Reagovat
kiwwi

co s tou platou

Reagovat
smazaný uživatel

To si svou myslenku teda vyznamne rozsiril ti povim

V historii anglickyho fotbalu ma MU jenom dva vyznamny milniky - jako prvni dali hraci plat 50 000 tydne (o rok pozdeji dal Arsenal Campbellovi jako prvni pres 100 000, takze nic vyznamnyho pro vyvoj platu) a ani dnes nejsou hracum MU nabizeny nijak sileny platy, kdyz pominu tu mrdku Rooneyho, ale o nej ti stejne neslo, protoze v te dobe uz stejne aspon 3 hraci City dostavali vic. Druhy milnik je prvni anglicky prestup nad 30m liber, tzn. penize investovany do mladyho prvotridniho stopera, ktery dodnes v klubu pusobi a ukazalo se, ze se ta castka vyplatila. Rio navic prestupoval v dobe, kdy svetem litali stejny nebo jeste vetsi castky za Zidana, Figa, Buffona, Crespa, Ronalda, Mendietu, Vieriho, Rui Costu..., cili se sam dovtipis toho, ze MU asi nebyl zadnym velkym prukopnikem.

Oznacujes fanousky MU za pokrytce, aniz bys premyslel nad tim, co jim na Chelsea/Man City vadi. Nejsou to primo investovany penize, jde predevsim o puvod tech penez, coz vadi nepochybne i vetsine scouseru (ty dva kluby jsou hodne velkym duvodem, proc tak dlouho cekate na ucast v LM), jen si to v tomhle ohledu odmitate priznat, protoze byste si pak uz nemohli kopat do MU.

Taky maji tyhle dva kluby nejvetsi investice do agentu hracu, coz odsuzuje vetsina fotbalovych fanousku, s kterymi jsem mel moznost se kdy setkat, takze zadny naznak pokrytectvi. MU se neco podobnyho prihodilo v pripadu Bebe a sam vis, ze to sami fanousci MU zrovna neoslavuji.

Reagovat
kiwwi

"Taky maji tyhle dva kluby nejvetsi investice do agentu hracu"

tak tu ta musim opravit...v tomto je na vrchole prave pokrytecky Liverpool

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Nevieš absolútne o čom hovoríš. Ja som síce v tej dobe futbal tiežnesledoval, ale mám to od ľudí, ktorí áno. A nie je to len kwopor ty predsudkárko :).

Zajtra ti odpíšem, teraz nemám čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevieš absolútne o čom hovoríš.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Na prelome 80. a 90. rokov začali mancs rozmýšlať, ako sa ekonomicky posunúť vyššie, ako zlepšt svoj marketing, boli to akýsi vizionári a vyplatilo sa - to sa može brať aj ako pozitívny fakt.

2) Dá sa zjednodušene povedať, že priviedli do futbalu absolutizáciu komercie - teda už to nebude starý anglický futbal plný charakter. vlastnosti, ale bude to biznis.

3) A tak postupne začali do futbalu, a tým pádom aj do okolitých zárobkových činností prúdiť vačšie prachy .. .Trávnikar už nezarábal napr. 5 ale 50 libier, predavač hamburgeorv tiež .... Postupne sa pozvyšovali platy vo všetkých sférach týkajucich sa futbalu.

4) Na rad tak prišla v dalľšom období akásii lojalita voči tvorcovi myšlienky .... mancs boli dlhé roky odpúšťane niekdy malé fauly, kt. ale vyústili častokrát do gólov a pod.

Nikto nehovorí, že kedže mancs takto začali nazerať na futbal, že im rozhodcovia v každom zápase pomáhali, ale im nepísakli / pískali penalty a pod. (z oboch strán ihriska).

Ale pre úspech, kt. mancs v 90. rokoch dosiahli to bolo rovnako dôležité, ako mať na manažéra chlapa, kto. je vlastne génius v tom, čo robí (ferguson je síce moralne bahno, ale manažér skvelý), mať generáciu skvelých futbalistov (giggs, scholes, yorke, cole a další), mať v tíme správnu chémiu (mancs možu ruky a nohy bozkávať fergusonovi a royovi keanovi práve za to, aki boli/su. že proste za každých okolností šli za cieľom a dosiahli ho, lebo boli presvedčení, že ho dosiahnu - a pritom ani nemuseli mať naj káder z pohľadu hráčskej kvality)...

Takže povedať, že rozhdcovia, FA cčí ktokoľvek vykopal mancs tituly je hlúposť, ale rovnako taká je popierat, že sa z mancs z časti nestal ticho, v úzadí podporovaný klub.

To, že neskôr real, potom chelsea a dnes man city a PSG ponúkajú hráčoom ešte vyššie platy a zárobky nie je horšie, je to rovnako zlé a oni vlastne len využívajú to, že na to majú a hlavne to, že takýto systém nazerania na futbal sa tu pred rokmi zaviedol.

mancs nemajú tím s najväčšími výdavkami na platy, že nekupujú najdrahších hráčov je síce fakt, ale to, čo spravili pred zhruba 25 rokmi ich fanúšikov rozhodne v momente, kedy nadávajú na Citizens, PSG a pod., nerobí vôbec argumentačne silnejšími.

Ale boli prví a keď teraz nadávajú na city, PSG či chelsea, príde mi to smiešne, lebo ak sa raz niekto poserie na verejnosti a ľudia sa mu smejä, tak sa predsa nemá o pár chvíl smiať niekomu inemu, kto sa poserie tiež, ale naserie si do nohavíc ešte viac ... To len na margo súdnosti... ;)

Keď mi neveríš, spýtaj sa druhých starších fanúšikov. A hľadaj na internete. Neviem, na čo sa hráč obmedzenec.

Reagovat
smazaný uživatel

A Mindas ty čo? Ignorácia?

Reagovat
smazaný uživatel

Respektíve mancs neboli klubom, kt. začal dávať ako prvý vyššie výdavky na platy, ale urobili k tomu živnú pôdou. Priznal sa k tomu aj bývalý vysoko postavený predstaviteľ mancs v jednom rozhovore, kt, sa mi nechce hľadať. Keď ťa to zuajíma, tak pátraj, alebo sa len hlúpo smej...

Reagovat
kiwwi

tak toto je proste jeden obrovsky LOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Proc bych si mel na neco hrat? Ja ti napsal myslim dost smysluplny prispevek, ktery byl snadny k pochopeni, tys mi rekl, ze to neni pravda, ale pak to stejne nejses schopnej poprit. Naopak mi tu zacnes tvrdit, ze MUFC muze za to, ze Chelsea, MCFC nebo PSG dnes utraci hromadu penez, ktery si nikdy nejsou schopni vydelat

Ja nemam v planu se snizit na tvou uroven a ponizovat te nejakejma urazkama, protoze te respektuju, ale paneboze pochop, ze tu mluvis o nejpopularnejsim sportu sveta, je jasny, ze se z nej s prichodem globalizace a s neustalym rozvojem televize a dalsich medii stal fenomen, za ktery divaci a fanousci plati spoustu penez prostrednictvim vstupenek, suvenyru, sponzoru, TV prav a to se pak odrazi ve vsech aspektech toho sportu. MU udelalo tehdy uplne neco jinyho, nez co jejich fanouskum (a fanouskum tisicu dalsich klubu) vadi na chovani CFC, MCFC, Machackaly, Malagy, PSG, Salzburku... Stavis vedle sebe dve uplne rozdilny veci. Nebo jste vazne tak blahovi a cekali jste, ze fotbal se bude vzdycky hrat jen pro zabavu a o pivo, zatimco v ostatnich masovych sportech se zacnou tocit velky penize?

Reagovat
smazaný uživatel

"Ja nemam v planu se snizit na tvou uroven a ponizovat te nejakejma urazkama, protoze te respektuju, "

hrubas

25.07.2012 22:30

Spis ti, co to tvrdi, jsou nejvetsi zabednenci. Netusim, cim vam kwopor vymyl mozek, ale povedlo se mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam, ze ti, co to tvrdi... Ale jestli ses v tom nasel, tak nemam namitky

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
vodka

asi tak, tahat prvotridni fotbalisty do prumerneho klubu na prachy zacal blackburn a King Kenny, kdyz uz to budeme brat poradne...

Reagovat
kiwwi

inac aby som ta opravil, prvym mylnikom bol prestup Robsona a potom Keana...ale to asi v takej miere ako kebyze teraz je rekord 50 mil. a niekto to brejkne za 55 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, na nej jsem zapomnel. Ale je divny, ze si fanousci LFC nesypou popel na hlavu za to, ze kdysi za rekordni castku privedli Collymora

Reagovat
smazaný uživatel

Zbav sa už konečne toho dresu mancs.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už sa to tu riešilo. Písal som o tom ja a Mindas (pozdravujem ťa) minimálne.

Reagovat
smazaný uživatel

No lebo Tvoj argument ma nadchýna múdrosťou. Aké sú tie Tvoje argumenty o peniazoch? Povedať: "Mám argumenty ale nepoviem ich lebo predvídam..." je nehodné rétoriky a inteligencie regionálneho populistického politika z Ostrova nad Ohří...

Reagovat
kiwwi

200 mil. hore dole

Reagovat
smazaný uživatel

Modré.

Reagovat
Talker

Moc komentářů na mě po půlnoci.

V Azerbaijanu je pěkně, ale je tu vedro (52 stupnů na sluníčku v 5 odpoledne), průjem jak svin, jídlo skvělé, holky divné. To je asi tak souhrn, jak to tu vypadá.

K přestupu: Vedení věřím. Za těch 9 let pod Romanem se naučili nakupovat, za poslední roky není vyložený propadák v přestupech (od odchodu Scolariho), všichni hráči se zapracovávají a mají vliv na hru. Takže si nemyslím, že to je přestup, který odrovná buď jeho, nebo Matu.

Ohledně samotného hráče - co jsem slyšel a četl, tak ten hráč má slušnej potenciál něco dokázat. Jsem zvědavej, kam se s ním dlouhodobě počítá, jestli do ofenzivní trojice nebo na toho rozdávače pod nimi, který bude rozjíždět akce.

Celkově nehodlám tenhle přestup nějak hodnotit, protože toho hráče neznám, ale těším se na něj. Dobrou noc, 4 piva mi dneska stačily.

Reagovat
herbage

co tě tam zaválo?

Reagovat
Talker

Práce, jsem tady na rok (prozatím, ale čekám, že víc tu nevydržím )

Reagovat
herbage

a co děláš? Zní to lákavě

Reagovat
Talker

AIESEC, studentská organizace, dej google a najdeš toho dost.

Já osobně mám na starosti prvořadě firmy, projekty a NGOs z národní úrovně, k tomu ještě jako takový "vedlejšák" rozvoj lokálních poboček - yearflow, definice procesů, částečně i HR (z hlediska struktury a funkčnosti, ne náboru).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pri ich "rozvinutom" korporátnom svete a partnerskej štruktúre máte teda čo robiť Aj celý život strávený by tam bol málo

Reagovat
Talker

Přemýšlel jsem, že bych tě zesměšnil, ale pak mi to přišlo jako škoda času, protože bys stejně nepochopil, že tohle není díra, ale velkoměsto několikrát větší, než je Bratislava a s nerostnými zdroji, o kterých si Slovensko může nechat zdát, takže tu máš hromadu ropných společností typu British Petrol + tu máš stejné zastoupení, jako máš v jiných velkých městech, protože narozdíl od Bratislavy je Baku absolutním centrum své oblasti - tj Kavkazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroje sú všade, ale kamarát mi je MCP niekde tam pri nás a viem, že je to tam dosť na hovno

Reagovat
Talker

Odkud je? Vím, že byl nějaký Slovák v Turkmenistánu asi 3 roky zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

MCP AIESEC Kyrgyzstan

A na Bratislavu - metropolu na Dunaji a na veľkomesto strednej Európy nedám dopustiť :-* :-*

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten venkov bude solidní divočina ne ?

Reagovat
Talker

Hele nevím, o víkendu jsem byl v bývalém hlavním městě (osobně ho nazývám Chamakh, protože je stejná výslovnost) a bylo to tam v pohodě...

Reagovat
herbage

Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

hmm to zní hodně dobře no. A ty jsi si sám vybral Azerbajdžan nebo to bylo jediné volné?

Reagovat
Talker

Tak víceménně oboje, chtěl jsem původně Dánsko, ale tam byla hodně slušná konkurence (10 lidí, 2 pozice, navíc pro mě dost nevhodně postavené pro mě), takže jsem koukal a koukal a potom, co mi vypadlo Thajsko (chtěli na mojí pozici Asia-experienced) a Mexiko (Španělština na špičkové úrovni podmínkou), tak mi víceméně "zbylo" tohle. S tím, že jsem se po Dánsku zajímal o rozvojové země, které navíc nemají rozjeté neziskové projekty. Takže z toho vypadl Azerbaijan, ale s tím, že mě bylo relativně jedno, jestli to bude tady nebo v Jižní Americe.

Reagovat
herbage

to zní zajímavě. Vyplatí se za tu databázi platit? A je tam dostatek nabídek třeba pro technické obory? Myslím třeba v Rusku, Číně nebo Brazílii

Reagovat
Talker

Hele záleží na tobě, dej mi email nebo nějakej kontakt a můžem se pobavit, já dělám už 2 roky na opačné strany barikády (tj přijímám lidi, nevysílám) a nevím, jak se situace změnila.

Každopádně většina technických je směrem k IT atd, alespon byla 2 roky zpátky.

Reagovat
herbage

Jestli máš přístup do databáze, tak by to bylo skvělý jeybl@seznam.cz

Reagovat
Talker

Pošlu ti email, at na tebe nezapomenu, odepiš mi prosím, ale mrnu se na to až zítra, je tu 1 ráno a ráno mám schůzku

Reagovat
herbage

jj

Reagovat
Talker

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi alespoň u Kaspického moře? Nebo se touláš po divokém venkově?

Reagovat
Talker

5 minut pěšky od moře

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle toho, že máš připojení k internetu mi to mohlo dojít a jaké tam je ?

Reagovat
herbage

dneska máš přístup k internetu v kdejaké dědině

Reagovat
Talker

Hele nevím,rozkoukávám se, jsem tu týden (zkurvený víza, měl jsem tu být 2 měsíce ) - práce pohodová, lidi randomáci, strašně "fluffy", ale jinak příjemní a když potřebuješ, tak se snaží pomoct... Je to tu relativně drahý (hlavně alkohol), cena jídla v restauraci a doma je prakticky stejná, takže se nevyplatí vařit.

Jinak vedro, hodně slušná humidita (nevím, jak to nazvat česky, možná vlhkost?), ale když je větrno, tak je to pecka a člověk to nevnímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste tu mali nick Talkers?

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro titul Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílčanom pšenka moc v PL nekvitne a bude to aj jeho prípad

Reagovat
Miguel19

V Chelsea patří mezi nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílčanom sa darí v takých klubov ako FC Internazionale Milano 1908, AC, Real.

Reagovat
Miguel19

Luiz, Ramires...těm se nedaří?

Reagovat
smazaný uživatel

To je odrobinka oproti tým klubom, čo som vymenoval. A naviac, nie je to taká kvalita ako povedzme Silva

Reagovat
Talker

Všiml sis, že hrají trošku rozdílné posty?

Reagovat
smazaný uživatel

Silva a Luiz?

Reagovat
T44v3tt1

Ramires a Silva

Reagovat
Talker

Aha, ten Silva z PSG... Silva bude 28, Luizovi je čerstvě 25 Co porovnávat za 3 roky?

Reagovat
smazaný uživatel

Za 3 roky tam už bude stabilne náš Juan

Reagovat
Talker

Nevidím pointu v tom bavit se dále s takovým kusem lejna jako jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si si odpovedal na svoj príspevok a naviac nevidím jeden dôvod, prečo mi tikáte

Reagovat
Talker

V současnosti a v CFC máš Luize a Ramirese... V MU máš dvojčata.... Kdybys napsal ofenzivní, tak by se to dalo brát jako nějaký slušný argument.

Reagovat
T44v3tt1

Jen pro doplnění, v MU ještě Anderson

Reagovat
kiwwi

Anderson

Reagovat
Talker

A co jako? Zraněnej, nehraje, nebo nevím, moc se neprosadil. Ten by fakt měl jít o dům dál, aby naplnil svůj potenciál...

Reagovat
kiwwi

tym som prave chcel povedat, ze ten je z toho druheho sudka, co sa zatial nejak nevedia presadit

Reagovat
smazaný uživatel

Však Anderson ledva nakukol do BRA reprezentácie. To by ste už mohli pomaly vymenovať hocijakých iných no name hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

to už je dávno přežitej předsudek

Reagovat
kiciN

je mi z nich špatně, doufám že to nebude stačit ani na 5 místo a v LM vypadnou hned ve skupině, Modré lůzy

Reagovat
smazaný uživatel

Romanovi do jeho projektu chybí ještě jedna důležitá součástka - El Tigre. S ním by to byl válec jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba tak trenér?

Reagovat
smazaný uživatel

DM zatím určitě nevybouchnul. V krizi dokázal semknout mančaft a splnil maximum možnýho. Určitě si zaslouží šanci hrát s takhle fantastickým kádrem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bud RdM, nebo RM, ale ne DM, to je jako bys o Vaartovi psal VV

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdybych to napsal jako VK jako velkej klikař, tak ti do toho je houno. Víme.

Reagovat
Honza Matoušek

Ne. To je jako kdyby o Vaartovi psal DV.

Reagovat
herbage

who?

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao..

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Allen by se mohl stěhovat za manažerem Brendanem Rodgersem ze Swansea do Liverpoolu. Reds mají o 22letého záložníka zájem a podle některých informací se už oba kluby dohodly na přestupové sumě 13,5 milionu liber.

+ Borini za 11,5. Nákupy nic moc, 25 mil vyhozenejch za průměrný hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Santi do Arsenalu? Když už by měl odejít do Anglie, tak ten Arsík by byla bomba. Pro Wengera by to mohl bejt hodně důležitej přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

neco momi mííísu.. kdo myslite že kdyby sme byli mi na OH kdo by byli ti 3 hráči nad 23 let ?

Reagovat
madridcan

Pozeram, ze sa tu rozbehol nový obchod so suvenirmi www.bayernplus.wz.cz

Reagovat
smazaný uživatel

a rozdava zdarma, ma nejakou dobrou naladu

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

sledujete co sa deje na Olympiade na zenskom futbale?

hracky Severnej Korei odmietaju nastupit na zapas, pretoze na svetelnej tabuli pri skore svietila vlajka Juznej Korei!!

uz to opravili, ale aj tak odmietaju nastupit na zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší bylo jak té Kazachstánské vzpěračce? zahráli na oslavu vítězství Kazašskou hymnu z Borata.

Reagovat
Ligter

Vzhledem k tomu, že je 26. minuta, tak mají Kolumbijky vážně špatný útok.

Reagovat
herbage

nechtěl bych vidět co by se dělo, kdyby místo vlajky Slovenska tam dali vlajku Slovinska

Reagovat
kiwwi

to je na pravidelnom poriadku

Reagovat
herbage

tak nedejbože Maďarska

Reagovat
kiwwi

no to by bol trochu pruser, ale rozhodne nie taky ako KLDR dat vlajku JK

Reagovat
herbage

no, možná by se v Calais divili, až by tam přijel Slota v T-72 s tím, že se něco musí vyřídit v Londýně

Reagovat
herbage

jediné naše štěstí je, že Čečna nezískala samostanost

Reagovat
Ligter

Jako národ bychom nad tím jen mávli rukou.

Reagovat
Kaze

Ale ze strany organizátorů je to strašný fail, nemůže být zas tak těžké si ověřit vlajku/hymnu. Mě by to jako reprezentanta naštvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jim vůbec nedivím. Docela bych se v jejich kůži bál, že by mohli mít po příjezdu domů ... opravdu VELKÉ nepříjemnosti.

Ze strany organizátorů je to monsterfail.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč už Korea nenastupuje jako jeden stát?

Reagovat
Kaze

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Co se smějete? Vždyť tyhle snahy probíhajou už 20 let aby na Olympiádě reprezentovala Spojená Korejská výprava. V Pekingu to nevyšlo kvůli hádkám o procentách účasti, ale před pár měsícama sem četl že tohle už vyřešili a v Londýně by to mohlo konečně vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohl i Kypr třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

jj a ať netroškaříme, tak taky Jugoslávie a Československo

Reagovat
smazaný uživatel

eh, hodně mimo... měl jsem si to přečíst celé

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to se myslím podařilo jen jednou

Reagovat
smazaný uživatel

nasledujuca sezona by mohla byť chelsea proti manchester city a ostatní čo najväčší odstup

Reagovat
Ligter

Apokalypsa.

Reagovat
blade115

Chelsea fans -

- zítra bychom prý měli hrát v nových away dresech, je to pravda? A kdo bude taky koukat?

Reagovat
kiwwi

800. pre vyhoretie vsetkych nakupov Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
culé

Reagovat
A Seleção

Oscarovi s Marinem vyhoreni nepreju a i kdyz Hazard neni zadny sympatak,tak mu to taky nepreju..

Reagovat
mithro

to ja zas Hazardovi ano ost su mi viac menej ukradnuti

Reagovat
Kaze

Alkoholické OT: http://9gag.com/gag/4855890

Reagovat
stiflerovamama

Piroska preradeni do B-timu .

No bolo mu to treba jebat sa do toho Slovana ?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, perfektní čtení, demence znovu v celé své kráse Že se na to tady fanoušci CFC ještě nevysrali, je mi záhadou, já být neustále pod palbou tak tupých a ubohých komentů a narážek, tak to balím... Opravdu neskutečný, že ten klub někomu vždy tak zatemní mozek...

Reagovat
smazaný uživatel

JOOO!!! Založme jeden klub a tomu budem všichni fandit a všichni ho uctívat, na nic jiného se nebude nadávat a bude to ta největší zábava... (vím, že jsi to tak nemyslel, ale stejně jak tvůj, tak omezený je můj příspěvek)

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ono je rozdíl mezi tím nemít rád nějakej klub nebo se při každé vzpomínce toho klubu chovat jako debil, opakovat dokola pořád ty stejné žvásty a snažit se přesvědčovat jeho fanoušky, jak je ten jejich klub vlastně na hovno...

Pokud ti přijde, že jsou tady stejné diskuze i při jiných neoblíbených klubech, tak se rád nechám poučit...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
herbage

Mancity, PSG, Anži, Barca. U té se ale neřeší finance ale simulace

Reagovat
smazaný uživatel

Plus Salzburg. Jenom blbec by si nevšiml společného vzoru.

Reagovat
herbage

tak Evertonian je tak trochu záhadou. Díky výše jmenovaným klubům je jeho milovaný klub tam kde je, přesto kdyby tam přišel silný investor a začal nakupovat nejlepší hráče světa, tak by to jen uvítal

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodnoť mě, když o mě víš úplný hovno, díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty zase nehodnot, co si kdo mysli o Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidím v tom rozdíl, ale přít se s tebou nebudu, jsi ve svém zatemněném módu a nerad bych se hádal s někým, koho si normálně "vážím"...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mas rict nekdy neco k tematu, ne jen rict, ze diskuze o CFC jsou zumpa, ze mame zatemneny mozky a vic se tim nezabyvas

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetl jsem diskuzi a přešla mě chuť... Stejnak by zas přiběhlo stádo a začalo ze mě dělat fanouška CFC, debila a někoho, kdo staví byznys před sport... Prostě mě tu baví diskutovat o jiných věcech, abych tady stále dokola řešil to samé s těma samýma lidma, mě nebaví...

Reagovat
herbage

já tě nehodnotím, jen jsem zkrátil to, co jsi sám napsal

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle názorem jsem se setkal relativně u dost lidí, ale prakticky výlučně to byli liberálně smýšlející lidé kteří věřili ve volný trh, o fotbalu nevěděli skoro nic a ani o něm nic nechtěli vědět. Někdo holt chápe fotbal čistě jako byznys a ne sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani u jednoho z těch 3 to není takováhle žumpa... Naopak u City, pokud nejde o Téveze, bývají vcelku normální diskuze... Souboj Barca-Real je směšnej... A zmínka o Anži je trochu mimo, žádný sáhodlouhý diskuze se tu o ní nevedou...

Reagovat
herbage

tak to je spojeno s jejich nedávnými úspěchy. Já problém s jejich přestupovou politikou nemám, naopak je za poslední půlrok víceméně chválím (Marin, Hazard, Oskar). I toho Hulka jim přeju. Jen se mi nelíbí, jak hrobníkovi utekli z lopaty a jejich majitel mi bude vždy trnem v oku. Tím neřikám, že to má cenu stále řešit, ale pokud mi někdo bude tvrdit opak, nezůstanu mlčet

Reagovat
blade115

Tu posledni vetu nechapu. Kdyz to teda nema z tveho pohledu smysl porad resit, tak proc spolu se svymi spoluhatery zacinate prave vy tyhle otravne diskuze? ...

Reagovat
blade115

Tu posledni vetu nechapu. Kdyz to teda nema z tveho pohledu smysl porad resit, tak proc spolu se svymi spoluhatery zacinate prave vy tyhle otravne diskuze? ...

Reagovat
herbage

vždy jsem se připojil do již existující diskuse a třeba takový Rany93 nebo DominikMusil tady hlásali děsné bludy, takže bylo potřeba je usměrnit

Reagovat
blade115

Tak ja nerikam, ze tentokrat si to byl konkretne ty, ale vzdyt jsou to prakticky porad stejna jmena, ktera si vzdy s chuti kopnou. A opravdu bych necekal, ze hlavni pricinou teto diskuzni epidemie jsou vase serifovsky potreby reagovat na nejaky idioty...

Reagovat
herbage

já si měl potřebu kopnout hlavně během vaší jízdy LM, kdy jste mě opravdu nasrali a Barceloně i Bayernu velmi dlouho přeji a o to to bylo pro mě krutější. Navíc i neúčast Tottenhamu v LM jsem špatně nesl. Teď se na vás celkem těším, protože Di Matteo je sympaťák i i fotbal budete hrát úplně jiný. WBA vždy kousalo a hráči jako Mata, Marin nebo Hazard nemůžou hrát špatný fotbal. Všechny bych je bral do Arsenalu, což mě taky mrzí, že za normálních okolnostní by šli ti hráči k nám místo k vám

Reagovat
blade115

Ale jdi. Tohle neni otazka pul roku, tyhle debaty se vlecou skoro uz deset let. Ja nikomu nezazlivam negativni postoj vuci CFC, ale nesnasim, kdyz ho ma nekdo potrebu stale ventilovat.

Je fakt, ze konecne delame rozumne tahy a kdyz pomineme ty ceny, tak to jsou supr nakupy. Taky se tesim na predvadenou hru, to je ostatne hlavni priorita. Na titul stejne pocitam, ze zautocime az za rok. Koho z nove prichozich mimochodem tipujes, ze se prosadi nejvic?

Reagovat
herbage

Hazard, Oscar a pokud přijde Hulk, tak i on

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávist tu máš u spousty klubů. Ale já prostě nemám rád rozlišování na dobro a zlo, protože je to naprosto neobjektivní. Stejně tak jsem se odnaučil nadávat (ano, byl/jsem idiot) na hloupé lidi, prostě je respektuji. Klidně pro tebe můžu být hloupý člověk, nemám s tím problém, nazývej si mě jak chceš, máš na to právo (ne)stanovené anonymitou. Pokud chceš tvrdit, že Chelsea má nejhorší diskuze a nejhloupější fanoušky (tak jsem to z tvého příspěvku pochopil), dovolím si odporovat, blbci jsou všude a jen záleží na tom, který tým zrovna co vyhraje... Zajímala by mě statistika toho, kde teda ti největší blbci jsou, ale to, že o někom tvrdíš že je takový, či makový, tě nestaví do role lepšího člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjádřím se pouze k té tvé hlouposti o fanoušcích CFC. Já je tu naopak považuju za jednu z nejrozumnějších skupin (hodnoceno samozřejmě podle lidí jako vitasrp, arbiter, terry, miky10, blade, talker, ...)

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam takova tma jak se rika?

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný kecy, já si u nikoho nepotřebuju dělat "oko"... Prostě to tak je...

Reagovat
smazaný uživatel

Trapny je i to, jak vzdycky prijdes hodnotit diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš... A dělat "vždycky" asi ze 3 případů ke kumšt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja tomu nerozumim, co z toho mas. Pokud ti neco vadi, tak predpokladam, ze je to muj nebo vodkuv nazor, tak nam to mas napsat rovnou, ne mluvit o nejake treti osobe, pak to vypada, jako by sis chtel prihrat polivcicku u fanousku CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Egocentriku, fakt tu nepíšeš jen ty a vodka... A jo, když přijde řeč na CFC, chováš se jak dement...

Reagovat
terry

Jsou i světlý výjimky, kdy se s nim jde i o Chelsea bavit, ale to fakt musí bejt den.

Reagovat
smazaný uživatel

To musi byt den, kdy nejaci pitomci nezacnou tvrdit, ze ti, co nesouhlasi s prestupovou politikou CFC jsou zavistivi, ze MU dela vlastne to samy, kdyz utraci vlastnorucne vydelany penize a kdyz ti pitomci nezacnou vypisovat pokemony, ktery by jeste chteli do CFC.

Reagovat
herbage

zrovna tohle léto ale nakupují s rozumem a o žádný sběr pokémonů se nejedná. Jen dělají přestupy, které měli udělat už pár let zpátky, když rok co rok odsouvali obměnu kádru. Jak psal vitasrp, už jim do té skládačky chybí jen krajní bek a křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mluvim o fanouscich, ne o tomto obdobi. A zbytek chapes sam dobre.

Reagovat
herbage

jo tak. Tak to viz terry, to asi nemá cenu řešit. Navíc po dnešní exhibici Randyho s DominikemMusilem asi nemá cenu řešit s nima nějaké hospodaření klubu

Reagovat
kiwwi

njn, ked ti spadne lietadlo tak s tym nespravis nic

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
terry

Krajní bek je navíc jen otázkou času. A vše nasvědčuje tomu, že jsme se pořád nevzdali ani toho křídla. Máme náběh na suverénně nejlepší okno za poslední roky. A že jsme ho potřebovali jako sůl.

Reagovat
kiwwi

njn, kupit dvoch AM na poziciu, kde uz maju jedneho z najlepsich AM v lige je to najrozumnejsie, co som zo strany Chelsea videl

Reagovat
herbage

hádám, že s ním počítají na staženější pozici a do budoucna jako náhradu za Lamparda. Navíc Di Matteo by nepřiváděl hráče, které nepotřebuje, nemyslíš?

Reagovat
kiwwi

njn, v Chelsea to tak odjakziva fungovalo, manazer si nakupoval hracov podla seba a presne takych akych mu treba

Reagovat
herbage

no, Marina vedení Chelsea koupilo bez vědomí Di Mattea, tak těžko říci, co Hazard nebo Oscar Tam ta zodpovědnost byla vždy všelijaká. Chceš Ševčenka? Chceš Torrese? Ale jo To je tak, když Abramovič hraje FM

Reagovat
terry

Upřímně mě překvapuje, že to pořád řešíš. Tyhle věci v drtivý většině píšou zcela bezejmenní uživatelé, kteří ani nedokážou argumentovat, a ty pak kvůli nim nemluvíš ani s náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju si, ze bych mel s tebou nebo s mikym nekdy problem nebo konflikt Bohuzel to prave nepisou ti neznami.

Reagovat
terry

Však já nemluvim hned o konfliktu, možná ani ne o svý vlastní osobě, ale spíš celkově o tvý diskuzi na téma Chelsea. Ale to už jsme vyřešili.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis hned utocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl si abych se vyjádřil přímo k tobě... A po tvých zcestných kecech typu, že někomu lezu doprdele (proč proboha na internetové diskuzi, co bych z toho měl?), se ani nediv...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti rikam, ze to tak pusobi, nechapavko

Reagovat
smazaný uživatel

U tebe to zas působí, jako by ti Terry s Abramovičem vojeli holku

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na tuhle sracku mam asi tak napsat...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi napsal s tím řiťolezectvím... Nechme toho...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Prihrat polivcicku?Kdes tohle slysel ty uchyle?

Reagovat
terry

Upřímně si nemyslim, že by to měl zrovna Evertonian zapotřebí. Co tak pozoruju, on tu byl většinou sám za sebe, proti všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si prave taky nemyslim, ze to ma zapotrebi, to je prave to

Reagovat
Honza Matoušek

Tak u každý skupiny tu máš celkem slušnej počet rozumných fanoušků. Já si rád přečtu komentáře od těch rozumných z Chelsea, ale přijde mi, že těch s prominutím idiotů je tu z Chelsea taky nejvíc.

Reagovat
terry

No jo, takovej je úděl vítěze Ligy mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, teď mi nějak dochází, že jsi to třeba nemyslel tak zle, jak jsem to zprvu pochopil. Omlouvám se za svou reakci, řeším v poslední době osobní věci a tak si všechno nějak beru moc k srdci a uniká mi pravý smysl. Ještě jednou promiň, je to celé moje chyba.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
terry

Já to dneska taky asi po 200 příspěvcích zavřel a už jsem to ani neotevíral, což většinou nedělám, ale dneska už toho bylo trochu moc.

Ale co, přecházím to s nadhledem, a naštěstí se tu pořád najde pár jedinců, se kterýma se dá normálně bavit. I když ty diskuze dávají čím dál tím míň.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
herbage

Reagovat
A Seleção

Jj,myslim,ze to bylo uz vcera pod Rosou.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuha, talent môže mať aký chce, ale poďla mňa po dlhom čase odveci prestup..jak sme boli natešení z McEachrana že to je top talent svetového futbalu, tak teraz si ho sami zničíme

Reagovat
minoLFC

tak Top svetoveho formatu unho skutocne neznicite

Reagovat
smazaný uživatel

len aby

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Kdo je na eurofotbale TOP kreten diskusi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co na to vaši?

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojeni, že jsem to někam dotáhl...

Reagovat
smazaný uživatel

thats whats up

Reagovat
Miguel19

Reagovat
herbage

OT: koho si přejete na prezidenta? A je tu někdo, kdo by uvažoval nad někým z osy zla? (Vandas, Bobošíková, Karas, Jákl, Cibulka)

Reagovat
smazaný uživatel

At jsi Petr nebo Pavel,nah hrad patri Vašek Havel

Reagovat
terry

Zeman/Fischer. Podle mě stejně nikdo jinej nemá šanci.

Reagovat
herbage

Zeman/Fišer/Švejnar, z těch se rozhodne. A je mi víceméně jedno, kdo z nich to bude, všichni jsou přijatelní

Reagovat
terry

Švejnara nemusim, z těch zbylých dvou by mi asi ani jeden nijak zásadně nevadil, nicméně se čím dál tím víc přikláním k Zemanovi.

Reagovat
herbage

no, ten by mi nevadil, ale zase, jak by reprezentoval zemi v zahraničí? Jazyky neumí, jeho bonmoty by nikdo nechápal a snad by se tam moc neopil Navíc, poslední roky žije trochu v ústranní a prakticky nevím, jestli na něj už neleze senilita. To u Fišera se Švejnarem se tohodle člověk bát nemusí

Reagovat
terry

To máš pravdu. Ono má všechno své pro a proti. Když nás ale může v zahraničí reprezentovat spící kníže nebo zloděj Klaus, tak proč ne Zeman.

Reagovat
herbage

to je fakt. Ale snad Klaus nebude pokračovat v politice a uklidí se taky někam na Vysočinu

Reagovat
tomasinho

Já bych byl asi pro Fischera, osobně jsem ho potkal v Londýně v tramvaji či co to bylo. Přeci jen má nějaké ty zkušenosti let minulých, v zahraničí má fakt dobr kontakty.

Reagovat
herbage

"v tramvaji či co to bylo" To nevíš, v čem jsi jel? Pro toho bych byl tak, ale nepůsobí na mě moc jako silná osobnost. Umí 5 jazyků, vystupování má výborné. Nebyl bych proti, rozhodně bych nezklamal, ale netuším, co od něj čekat

Reagovat
tomasinho

No, nastupovalo se tam jako v metru jakože v podzemí, ale pak to jelo normálně jako vlak. A metro pak vypadalo jinak. Tak možná vlak jako MHD. Bylo to ráno po celodenní jízdě v buse s potřeštěnýma pubertálníma pičkama z prváku, takže jsem byl mimo. To, co píšeš, je asi jediné minus, v tomhle mají třeba Švejnar se Zemame trošilunku navrh.

Reagovat
terry

To je normální londýnský metro. Akorát to někdy vyjede i na povrch.

Reagovat
herbage

maj tam vlak i metro. Hlavně v periferiích je vlak nejčastějším prostředkem hromadné dopravy. O tramvaji jsem ale neslyšel A pokecali jste spolu?

Reagovat
tomasinho

Jojo, něco málo. Dělal tam tuším pro Evropskou banku, ukazoval nám svůj bejvák z okna. Prosklený obrovský věžákl, největší byt v podkroví. A když jsme se ho ptali, kolik stojí, tak řekl, že neví, že na účty raději nekouká. A bavili jsme o Londýně, o Brightonu, kam jsme jeli další de a že je příjemné slyšet v cizině tolik češtiny.

Reagovat
herbage

takže hádám, že ho nikdo z vás nepoznal, ale on jak slyšel češtinu, tak se s vámi dal do řeči, ne? Jinak Brighton je pěkný, hlavně v létě. Koupali jste se tam?

Reagovat
tomasinho

Já si sedl vedle něho a v té rychlosti jsem uvažoval, kam jej zařadit. Po chvilce jsem si uvědomil, že by to mohl být on, když jsem se otočil a viděl z profilu ten jeho frňák. Kámoš tež tak pokyvoval, tak jsem schválně začal česky a on se pak začal usmívat a dal se do řeči.

Reagovat
tomasinho

Mamka tvrdí, že bych měl zpeněžit fotku, jestli bude prezident.

Reagovat
herbage

to můžeš

Reagovat
tomasinho

Myslíš jako, že bych fakt za to něco dostal?

Reagovat
herbage

ne, ale machrovat před kamarády s tím můžeš Já zase na jeho jméno narazil náhodou na anglické wikipedii, kdy byl zmíněn jako představitel technokratické vlády

Reagovat
smazaný uživatel

z tech kandidatu bych bral jedine Jakla, ale volit nepujdu..

Reagovat
herbage

já věděl, že zrovna ty si z osy zla vybereš

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz mas na hlavu postavenou osu zla, tak se nemuzes divit..

osa zla - Svarcnberk, Fischer, Svejnar, Bobo.. zbytek je nemastnej neslanej..

Reagovat
minoLFC

Tomio nebude?

Reagovat
herbage

ten není ani favorit, ani v ose zla, tak nevím

Reagovat
minoLFC

no a bude kandidovat?

Reagovat
herbage

když sežene podpisy, tak asi ano

Reagovat
minoLFC

tak v tom pripade by som volil jeho

Reagovat
tomasinho

No ty vole, to by nám tak ještě scházelo.

Reagovat
minoLFC

ak chces rozumneho prezidenta, neposluhujucemu jedinej strane, neskazeneho(zatial) a nie senila, tak jedina rozumna volba

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, taky bych ho volil, kdyby kandidoval

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je ješitný víc než Klaus a má třetinu jeho rozhledu a politické obratnosti. On je populista až hrůza. V tomhle je jak Bobošíková.

Reagovat
Trand

Vandas chce kandidovat?

Reagovat
herbage

jj. Prý už má za půl roku asi 4000 podpisů. Dělnická třída holt vymírá

Reagovat
Trand

Ještěže tak, ale holt znám bezmozky, kteří by ho zvolili i teď, a to mě trochu straší. Pokud je to tak, jak říkáš, tak je to jedině dobře.

Reagovat
Trand

*volili, ne zvolili

Reagovat
herbage

no, to samé máš v diskusi na idnes. Sice v hlasování moc tihle kandidáti neposbíraj, ale maj ty nejkřiklavější stoupence, takže to vypadá, jako bychom byli národem idiotů. I tak mě zaráží, že by někdo dal hlas Vandasovi, Jáklovi, Bobošíkové či Karasovi. Třeba brácha by byl pro Karase, ale to je tím, že se dal ke katolíkům

Reagovat
Trand

Tak já se přiznám, že Karase neznám, politika jde celkem mimo mě(ano, vím ostuda ), ale pokud jsi ho zařadil do společnosti těchto lidí, tak to asi nevěstí nic dobrého.

Reagovat
herbage

to není ostudu, já o něm taky v životě neslyšel Nicméně je to nějaký bigótní katolík

Reagovat
Trand

Dal jsem do googlu "karas prezident" a našel jsem hned na první stránce, dokonce možná i v titulku "Karas, odpůrce potratů bude kandidovat na hrad".

Reagovat
minoLFC

tak Karas je bez sance ako Vandas, tych by som sa nebal

Reagovat
smazaný uživatel

Vandas je jenom taková figurka, toho by volili jenom největší blbečci.

Reagovat
Trand

Jinak já bych asi nejraději Švejnara, ale zas nemám takový rozhled, abych mohl hodnotit všechny. Ale ke Švejnarovi se z kandidátů, o kterých se mluví asi přikláním nejvíce.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho co je zatím nabízeno tak Zeman jako to nejmenší zlo. Švejnar neprojde což je dobře a Fischer neukázal nic na základě čeho by pro mě byl volitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

A Schwarzenberg nema vobec sancu? Mate aspon tu istotu, ze horsie ako my nedopadnete, co sa prezidenta tyka.

Reagovat
smazaný uživatel

ne. nejspíš Fisher

Reagovat
Eric_The_King

Mě je docela sympatická ta Roithová, i když obvykle lidovce vůbec nemusím. Akorát asi nemá šanci no. Z těch favoritů je asi nejmenší zlo Fischer, ale přijde mi takový nemastný neslaný.

Jednou jsem se setkal i se Sobotkou a mluvil docela rozumně, ale v televizi je to takový ten Topolánkovsko hulvátský typ politika.

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro totalni vyhoreni Torrese

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
kiwwi

staci, ked si udrzi formu z minulej sezony

Reagovat
terry

To bude gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

uz len pre takych ludi ako ty mu prajem aby mu to tam padalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je mi te lito...

Reagovat
kvasha16

nelutuj takych ludi, skoda mrhat citmi

Reagovat
Didier Drogba

už se stalo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
alcantara

PL bavi a to je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Tys tu chybel,drahy.

Reagovat
alcantara

Komu?

Reagovat
SunFells

Právě.

Reagovat
alcantara

A v com je konkretne problem? Ved je to uplne na smiech, tak preco to nenapisat.

Reagovat
Kaze

Reagovat
miky10

Reagovat
Infi

ještě je dobré že někteří(!) pak příjdou pod PD a začnou pi.ovat na diskuzi tam

Reagovat
Trand

OT: Sorry za něj, ale je to asi nejtčenější článek a tahle diskuze už asi nejde zkazit. Máte někdo zkušenosti s touto školou? Popřípadě jaké má tato škola renomé? Moc díky. http://www.vip-vs.cz/joomla/index.php/cz/o-skole

Reagovat
herbage

hm, školné Ale myslím, že tu školu vychodila Tatiána Kuchařová, tak na tom ta škola asi nebude tak slavně

Reagovat
Trand

Nechci Tatianu podceňovat, ale že by to té škole nějak přidávalo, to se zrovna říct nedá.

Reagovat
herbage

já bych jí zase nepřeceňoval

Reagovat
Trand

Popřípadě: http://fmv.vse.cz/ Tady mi nejde o renomé, ale jenom jestli má někdo zdejší s touto školou zkušenosti a mohl by je sdílet.

Reagovat
Kovi81

FMV je zrejme u nas nejlehci fakulta. Jednou si tam odbouchas ekonomii a potom uz o ni ani nezavadis (teda vlastne, je tam jeste mezinarodni eko), kamoska tam chodi na politologii a ani z ni nebude statnicovat, proste uz ji nikdy neuvidi. Obecne je o fmv znamo, ze je tam nejtezsi se dostat, ale naopak je nejlehci ji dodelat.

Reagovat
Trand

Ok, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne zacal Pacheco.

Reagovat
smazaný uživatel

pekná diskusia.

Reagovat
fenixLFC

Agent Gastona Ramireza: "Som v Londýne a rokujem o prestupe s klubom Premier League. Ramirez opustí Bolognu."

Reagovat
minoLFC

hmm, tak inde ako zlondyne nemoze byt ked sa zacina olympiada...snad sme to my

Reagovat
tomasinho

Hm, takže my padáme asi. Že by Spurs?

Reagovat
minoLFC

preboha preco? v londyne je s narodakom...zajtra zacina turnaj

Reagovat
tomasinho

Agent s ním musí být u repre akce nebo co?

Reagovat
minoLFC

mozno k tomu potrebuju aj hraca, priehladka a podpis a ide to teraz urobit len tam

Reagovat
tomasinho

Tak uvidíme, musel by od nás někdo přiletět z USA. Ale mohlo by to vyjít.

Reagovat
VALEN

Jsem zvědav jak to RDM vyřeší :-)matroš má super, až na útok podle mě možná měl koupit hrota, Torresovi moc nevěřím , ale ta záloha

takhle bych to tam pustil já

Čech

Ivanović - Cahill(D.Luiz) - Terry - A.Cole

Lampard - Ramires(Mikel)

Eden Hazard(Marin) - Oscar - Mata(Malouda)

Torres(Lukaku)

takhle to bude válec až se sehrajou, už se těším a Ramires to dozadu dá o to se nebojím byl by hřích ho nechat sedět

Chelsea gooo!!!!

Reagovat
minoLFC

Liverpool: Gulacsi, McLaughlin, Skrtel, Carragher, Enrique, Spearing, Shelvey, Aquilani, Cole, Eccleston, Sterling.

Subs: Jones, Agger, Flanagan, Adam, Suso, Morgan, Pacheco, Sama, Wilson, Lucas, Adorjan, Ward, Smith, Wisdom, Ibe.

Reagovat
smazaný uživatel

Eccleston? Toho tam ešte držíte?

Reagovat
tomasinho

Asi ho chceme zpěněžit.

Reagovat
herbage

sestavu AS bys prosím tě neměl?

Reagovat
fenixLFC

Lobont - Rosi, Burdisso, Castan, Taddei - Bradley, Tachtsidis, Pjanic - Lopez, Osvaldo, Totti

Reagovat
herbage

ta vypadá lépe než ta vaše, ale asi zápas vynechám

Reagovat
tomasinho

Jsem strašně zvědavý na Colea a Aquilaniniho, ten vlastně bude hrát proti mateřskému klubu.

Reagovat
ďuriLFC

Na polčas to zasa prestrieda kompletne?

Reagovat
ďuriLFC

Na polčas to zasa prestrieda kompletne?

Reagovat
smazaný uživatel

V jakem meste hrajete?

Reagovat
tomasinho

V Bostonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Boston Fenway park.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik obema

Reagovat
smazaný uživatel

Dajeee!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ej ten Lopez, 17 ka za AS? Viete niekto prosím vás?

Reagovat
minoLFC

Carra ho teraz sprasil, zatial hrame prd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

vidim iba utrzky a viem ze je skoro robit zavery ale pri tomto style nas kazda strata lopty moze velmi velmi mrziet

Reagovat
Maritazzi

Geniální Sabatiniho tah, přišel minulý rok z uruguayské soutěže za 300 tisíc euro, vyhrál se v primaveře a teď je jasn lepší jak Lamela.

Reagovat
smazaný uživatel

Vdaka.

Reagovat
minoLFC

waw sterling vie aj branit

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, či aj Luis.

Reagovat
smazaný uživatel

Gulacsi by mohol byť dvojka? Ten chlap sa mi pozdáva...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Spearo a Aqua.

Reagovat
smazaný uživatel

.....

Reagovat
tomasinho

Jonjo! Krásné 2 akce.

Reagovat
Mihi

Shelvey teraz nádherne

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ty branky jsou strasny.. pripominaji mi vodni polo

Reagovat
Mihi

Toto mohol byť parádny gól

Reagovat
tomasinho

Snad si Aquilaniho někde veme, protože je marný i v zápase v plážovém tempu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaale no.

Reagovat
tomasinho

Však je špatný jak zubatá s kosou. Jedna akce, jinak neviditelný a to je slabé tempo. S tímto v PL prostě neobstojí, Jonjo ho válcuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, v jeho pripade som trochu zaujaty, stale mu chcem verit, hoci...

Reagovat
smazaný uživatel

A ako je to s nim? Berie ten navrat ako za trest, alebo je spokojny?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna akcia stratenych synov. Aquilani, Cole

Reagovat
madridcan

aky bol kurz na liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

No idea.

Reagovat
fenixLFC

MostarLFC ‏@MostarLFC

So Liverpool is not the only club interested in Joe Allen. Spurs like him too or they just apply motto "Sign whoever Liverpool wants"

Reagovat
madridcan

1000 pre Dark Knight Rises

Reagovat
Mihi

netrafil

Reagovat
madridcan

som sa zakopal vlastnym prispevkom ...ale hlavne, ze netrafil ani ten podobnou. To je az velmi optimisticka tisícka a prakticky nemozna

Reagovat
fenixLFC

1000.pre rozumne nakupy LFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

ako napr. Caroll, Adam, Downing

Reagovat
ďuriLFC

woodwork challenge continues..

Reagovat
tomasinho

Jonjo je bůh prostě. Jestli jej pošlou hostovat, tak mě to vytočí doběla.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra vyborne, hlavne vidno, ze konecne hra sebavedomo, nie vyplasene ako minuly rok.

Reagovat
Mihi

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, nemozem si pomoct, ale mne sa tato zostava paci viac, ako ktorakolvek minulosezonna

Reagovat
minoLFC

polcas...najnebezpecnejsi Sterling a Shelvey, dobre momenty mal aj Cole...Aqua teda zatial sklamanie, takto sa o zotrvanie nebojuje

Reagovat
tomasinho

Cole jich měl víc než Sterling teda, ten měl jednu střelu, jinak nebezpečný nebyl.

Reagovat
minoLFC

Ale nahraval, napr. Shleveyho megasanca

Reagovat
Alberto Aquilani

Totti je jasne najlepší na place , AS sledujem pár rokov , asi od 2005/2006 , ale je v najlepšej forme , je ho plné ihrisko , útočí , bráni , neviem či stratil jedinu loptu za zápas ....

Reagovat
stiflerovamama

Tak zatial najlepsi Joe s Jonjom

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

Flano pekny center, skoda ze to Jonjovi este nepadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaas

Reagovat
tomasinho

Jonjo byl jednoznačně nejlepší náš hráč na place. A kdo teď u gólu zaspal? Adam.

Reagovat
Alberto Aquilani

Majklllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Inac sa mi paci Bradley cely zapas. Nechapem ako mohol za taky smiesny zapas prist do AS.

Reagovat
Alberto Aquilani

????

Reagovat
smazaný uživatel

*nie zapas, ale peniaz..vela hodin uz

Reagovat
Alberto Aquilani

chápu

Reagovat
Alberto Aquilani

KRAAASA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyuka zo strany Rima

Reagovat
smazaný uživatel

V com je vlastne dobry Adam? Okrem rubania dreva.

Reagovat
minoLFC

videl si teraz

Reagovat
Alberto Aquilani

keby Lobont nebol vreco , tak by to chytil

Reagovat
minoLFC

keby pes nesral, tak by ho roztrhalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Prenesenia hry a dlhé prihrávky ala Xabi, Scholes.

Reagovat
smazaný uživatel

No v tom pripade si tieto schopnosti stale setri, nevedno na kedy.

Reagovat
smazaný uživatel

V sezóne ich ukázal dosť a tri minulý zápas. Tento som zaspal

Reagovat
smazaný uživatel

Opat sa potvdrzuje relativita slovicka "dost".

Reagovat
smazaný uživatel

A nemám to presne spočítané :), ale na to, koľko odohral zápasov? Pomerne dosť, ale ukázal aj dosť zlých vecí. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Charlieeee

Reagovat
Trand

Nikdo nebude koukat, jak Chelsea dostane výprask?

Reagovat
minoLFC

jebat celski, idem spat

Reagovat
Trand

Kdo dal od vás góla?

Reagovat
smazaný uživatel

Adam.

Reagovat
Arbiter

já se koukat budu

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Máte celkem silnou setavu, hlavně obrana je dobrá. Ale na Thierryho stačit nebude.

Reagovat
Arbiter

no nevím, myslím, že to bude absolutně stačit

Reagovat
Trand

Hm. Zatím celkem nuda.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Trand

Jsem odeslal asi 5 vteřin před gólem.

Reagovat
Trand

Jinak od vás se mi zatím hodně líbí Yossi.

Reagovat
Arbiter

mi teda vůbec neměl vůbec hrát...

Reagovat
Trand

Buďte rádi, že máte takovýho univerzála, je to jeden z hlavních důvodů, proč jsme skončili 3.

Reagovat
Arbiter

no on stejně odejde...

Reagovat
Trand

Tak to pak nechápu proč hraje. Ale takový hráč se hodí každému týmu, nemusí být v základu, ale když naskočí, tak je spolehlivej, zahraje na více pozicích. Nevím, já bych ho třeba do Arsenalu bral.

Reagovat
Arbiter

tak jako kdyby nechtěl hrát permanentně, tak klidně ať u nás ten rok zůstane, ale jinak u nás nemá místo, no... Máme v týmu lepší hráče...

Reagovat
Trand

Tak to mi přijde, blbý, že jste si ho pořizovali, když ani moc nedostal šanci.

Reagovat
Arbiter

ale jo, on ty šance dostával, když nebyl zraněný, což byl hodně často...

Reagovat
Trand

Ok, no, mně se to nechce řešit. Pro něj bude lepší, když půjde někam do menšího klubu, kde bude hrávat pravidelně.

Reagovat
Arbiter

tak to rozhodně

Reagovat
Trand

A Marin by mohl více přihrávat, ale jeví se moc dobře, i když v PL budou jiní obránci, no.

Reagovat
Alberto Aquilani

No hlavne ze ste tu fuckovali Aquilaniho , ale že Charli Adam toho previedol za ten isty cas uplne ho.no (OK dal gol , sláva mu) je OK .....OK AA tam posral pár prihrávokk , čo je jemu typicke , ale dal tam 2 super nahravky za obranu , ako jeden z mala vedel zmeniť tempo hry a bol dobry do kombinacie , zato ostatny vaši stredopoliari , až na Shelveyho , ten hral fakt dobre predviedli kulove . Dnes som mal nato iny uhol pohladu , nesledoval som tak Aquilaniho , lebo som sledoval najma vykony hracov AS . Inak nič nepredviedol napriklad Cole , hral proti Taddeiovy , proti ktoremu vyniknu aj 2.ligovy hráči a Taddei si ho par krat pekne dal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim s tebou az na toho Cola, hral dobre.

Reagovat
Alberto Aquilani

hovorím , mozno to bdue tým , že ked hraju superovi hraci proti Taddeiovi vzdy vyniknu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

tak Adam priemer, ale Aqua bol este horsi

Reagovat
Arbiter

miky, koukáš se na Essiena? Pořád si myslíš, že na to nemá?

Reagovat
Trand

Teď hraje moc dobře, ale nemůžeš ho soudit podle zápasu s All Stars MLS. Snad bude v pohodě, po tom wrestlingu teď.

Reagovat
Arbiter

tak na DM prostě pořád má...

Reagovat
miky10

Nekoukám, teď jsem přišel. Uvidíme, třeba se ti ještě rád omluvím.

Reagovat
Error

Nejlepší hlavičkář opět v akci

Reagovat
kvasha16

Reagovat
M0rb1D4S

Tak nudný fotbal mi nestojí za to, abych byl ráno nevyspalý a v práci pořádně nic neudělal.. Marin by se aspoň mohl naučit střelit dál, než do nohy prvního hráče, který stojí před ním..

Reagovat
Arbiter

druhá půle slibuje lepší hru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Malouda, takže ne

Reagovat
miky10

Jéžiš, takovej blbej gól, já chtěl vidět penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, tak hurá zklamaný do práce

Reagovat
blade115

Zasranej budík... Fajn, docela jsem se těšil krom vlastního týmu i na Henryho, Beckhama a spol., ale pitomá elektronika mě o něj připraví. A projít světem internetu až k odkazu ke stažení zápasu a nedozvědět se přitom výsledek je nemožné... Kouknul jsem sice na highlights, ale přišel jsem o něco ze hry, vy, kdo jste koukali?

Reagovat
smazaný uživatel

Ráno jsem viděl jen góly na CNN, ale první gól, který jsme dostali jsem neviděl. Vyrovanl Terry z rohu hlavičkou - gólman byl bez šance. Pak jsem zápas otočili, kdy Rami perfektně po křídle poslat před vápno balón a protože ho nikdo netečoval ani gólman nechytil, tak Lamps na zadní tyči dorážel do prakticky prázdné branky. Pak asi cca v 75 min. bylo srovnáno prudkou ránou po zemi těsně k tyči po pravici gólmana. No a pak nešťastný gól v 91 min. na 3:2, kdy hráč střílel (buď by to šlo vedle nebo by to gólman chytil), ale odrazilo se to od našeho hráče (nevím přesně který) a spadlo to za gólmana. Takovej pitomej gól prostě. Sestavy nevím, ale chytal podle mě Turnbull a Hilario. Škoda, ale je to jen příprava. Odpoledne mrknu na nějakej sestřih. Na AC musíme dát to nejlepší, co teď v Americe máme

Reagovat
blade115

"...Kouknul jsem sice na highlights..."

Ale dík za snahu.

Reagovat
Arbiter

No moc nepřišel. Snad jen pár poznatků- Ess na to stále má (minimálně na pozici DM), Lamps s nim vytvořil pěknou dvojici. Lamps má pořád přehled a Marin, pokud se necpe do zakončení, ale rozdává pasy, tak je perfektní. Hazard byl strašný, Piazon neviditelný a De Bruyne také bůhvíjak nevynikal...

Reagovat
blade115

Error mi říkal, že Hazard ani moc dlouho na hřišti nebyl... O Essovi to tvrdím pořád, já chci dvojjku Essien - Lampard, ne tam cpát chudáka dřevěnýho Mikela. Piazón a De Bruyne tady nemusí vynikat, jejich kvality známe a oba se pravděpodobně budou muset snažit hlavně jinde... A Frank je borec.

Reagovat
Arbiter

No byl tam půl hodiny a byl prostě hrozný, nic mu nevycházelo. Co se týče Piazona, tak byl samozřejmě na, pro něj, nepřirozené pozici. Každopádně jsme hráli s relativně vysunutou obranou a docela dobře jsme presovali. Druhý gól byl buď z ofsajdu nebo Gary nedodržel ofsajdovou linii, ale spíš bych se přikláněl k tomu ofsajdu, první zase z liknavosti Terryho a z toho, že Braňo neměl úplně svůj den, takže aspoň se ukazuje, že s tou vysokou obranou hrát můžeme. A musíme zapracovat na finální fázi. Ale v dalších zápasech bude k dispozici Torres, takže jsem v tomhle směru docela klidný...

Reagovat
blade115

Nevíš, jestli bude během srpna ještě nějakej přátelák? Myslím, kde by třeba nastoupili už i Mata s Oscarem a případnými dalšími posilami... Docela by se to hodilo. Pak bych se teprve odhodlal k nějakým předčasným závěrům.

Reagovat
Arbiter

Mata po olympiadě určitě dostane volno a kdo ví, jestli bude připravený k prvnímu zápasu sezóny, Oscar se asi připojí k týmu co nejdřív, protože nehrál na žádném mistráku. A ještě jeden zápas po tour nás čeká, ale teď si přesně nepamatuju, s kým...

Reagovat
blade115

Bral bych někoho z Německa, do sbírky. Ať si vyzkoušíme během léta všechny země. Třeba Schalke.

Reagovat
M0rb1D4S

Myslím, že Brighton, ale nejsem si jistý

Reagovat
Arbiter

tak je to Brighton 4.8., což znamená, že tam nebudou s velkou pravděpodobnosti všichni olympionici. A tipuju, že s velkou pravděpodobnosti budou všichni chybět i na CS...

Reagovat
blade115

Hm, to ten zápas možná ani nikde nebude... CS nám asi unikne, protože já si prostě bez Maty nedokážu naši hru představit. Respektive dokážu, ale bude-li to i bez Oscara, tak tam bude jedinej Hazard, co bude schopen něco vymyslet. A to navíc je spíš typ hráče, který to radši vezme na sebe... Ale uvidíme.

Reagovat
kissak

tak jsem si včera stáhl demo PES 2013 a není to zase taková srágora, jak zde bylo zmiňováno. Hraji PES od série PES 6, která byla hodně dobrá. Vždy si nainstaluji demo nové Fify a Peska. Nevím zdali jsem zaujatej a nebo ne, ale stále mi přijde Pesko - reálnější co se týče v pohybu a chování hráčů (když nepočítám nějaký bugy), jak Fifa - arkáda, ikdyž graficky hezčí. Podotýkám, že jsem ještě neviděl novou Fifu 2013.

Reagovat
Kovi81

PES realnejsi co se pohybu tyce Vzdyt ty animace sou tam odporne.

Reagovat
Marosh16

Reagovat
Chazy

Hehe, solidní důvěra v RDM, že zrovna on má dávat dohromady tenhle tým

Reagovat
blade115

Zasloužil si ji.

Reagovat
Chazy

Jo, to nepochybně. Hlavně on s tím bude hrát ofenzivní a atraktivní fotbal, takže pro mě je CFC definitivně týmem, na kterej se po WAFC těším nejvíc.

Reagovat
blade115

Minimálně se o to bude snažit. Ale to už opravdu nevim, kdo jiný by měl hrát atraktivní fotbal než Hazard, Marin, Oscar, Ramires, Mata nebo Torres... Docela se těšim na první zápas, když to tak po sobě čtu.

Reagovat
Chazy

Tak vzhledem k tomu, co hrál s pitomým WBA, se fakt nebojím. Tehdy to byl prakticky nejhezčí fotbal v PL.

Reagovat
blade115

Už několikrát se ukázalo, že ve fotbale logika neplatí. Jestliže hraješ něco dobře se slabšími hráči, neznamená to, že to budeš hrát dobře i s kvalitními. Navíc v Chelsea. Ale uvidíme. Hlavně se musí poučit z AVB a rovnou se vykašlat na vysunutou obranu. Ale kdyby vrátil do hry presing, dynamiku a kolmice, tak by to byla paráda. Jsem zvědav, jak se toho ujme, přeci jen už ta taktika nebude jen o stavění autobusu.

Reagovat
kiwwi

tak sme si zaprehanali...

Reagovat
Chazy

A kdo teda tehdy hrál atraktivnějš?

Reagovat
blade115

Přece United ! ...

Reagovat
kiwwi

aj...aj Spurs, prave Chelsea pod Ancelottim, Everton, Fulham

Reagovat
Chazy

... no uvidíš sám. Doufám teda.

Reagovat
kiwwi

ale ja nevravim, ze nehral pekny futbal...s tym s tebou suhlasim, ze uz s tym materialom co mal vo WBA sa na to dalo celkom dobre pozerat...len som ti napisal, ze si si trocha zaprehanal no

Reagovat
Chazy

Hej, no ok, je to subjektivní. Mě prostě tehdy bavili nejvíc a co si pamatuju, tak jsem nebyl jedinej. Samozřejmě na tohle má každej svůj pohled, jen jsem to hloupě napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

este nevieme ako bude hrat, zatial sa vyjadruje velmi opatrne, v zmysle aby sme necakali velke zmeny zo dna na den, ze postupne uci hracov nove prvky v hernom systeme a pod. veci a predsa len, je rozdiel ukocirovat priemerny WBA a tym ako Chelsea, ale snad sa ukaze v dobrom svetle

Reagovat
Chazy

Roberto Martinez so proud of Joe Allen

Ale to hlavní!

Manchester City striker Santa Cruz eyes Wigan Athletic move

Reagovat
Chazy

A ten Ramis už je podepsanej.

Reagovat
Chazy

Hmm, tak ne, to se wiganský listy ustřelily, ale je to na dobrý cestě.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě nevím proč ho kupovali, tak ale snad se chytí... Co ten HULK a nějaký ten pravý či levý bek? Nějak se už o tom nemluví

Reagovat
j_mrazik

Kdy se ta Chelsea konečně naučí to dělat pořádně?

Reagovat
Chazy

Hm! V tom, co dělaj, podle mě absolutně nemaj konkurenci

Reagovat
j_mrazik

Mě by zajímao, jaký stylem vlastně Roman ty prachy uvolňuje. Jako že za ním někdo přijde a řekne, že potřebujou x mio na nákupy, a on dělá otrávenej xicht a podepíše papír. Nebo přijde k manažerovi, plácne ho po prdeli, dá mu kartu do ruku a řekne mu: Kup si něco pěknýho do kabiny. Fakt by mě to zajímalo.

Reagovat
blade115

Spíš si prohlídne album a něco prostě trenérovi koupí.

Reagovat
Chazy

Njn, jako menu v restauraci ... snad bude příloha k tomu Braziliánovi Moses za 10 mega.

Reagovat
blade115

9.

Reagovat
j_mrazik

Wigan už má vymyšlenou náhradu? Těch 10mio by nebylo špatný. Je třeba rozšířit ještě rezervu, když jsou u toho doplňování kádru. Divím se, že nejdou po Hoilettovi, který se mi líbil víc.

Reagovat
Chazy

Nevím, asi nemá. Ale za rok mu končí smlouva a ani v nejmenším nevěřím, že by prodloužil. Takže jako výchovný a nějak to investovat

Reagovat
herbage

ten je nenažranej. Chtěl moc velký plat na Gladbach, kde chtěl asi 4 mega euro ročně, tak hádám, že asi nebude nejlépe placeným hráčem Wiganu Vidím to spíš na QPR, kde mu tu kušnu zacpou prachama

Reagovat
Chazy

Tos to asi nepochopil, on myslel Hoiletta do CFC.

Reagovat
blade115

Tak jestli koupí Santa Cruze, tak to bude fajn... Sice to nebude přímá náhrada za Mosese, ale kádr to zkvalitní. Asi bych si ho šoupnul do fanty.

Reagovat
Chazy

To je fakt gigantická spekulace. Ale hrát 3-4-3 s útokem Boselli-Santa Cruz-Di Santo by bylo neuvěřitelně úsměvný.

Reagovat
blade115

Hm... Tak první zápas hrajete hned proti nám, bych se na tu krásu mohl alespoň hned podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
blade115

Aha, tak nic no...

Reagovat
herbage

jo Chelsea, pardon. Tak to jó

Reagovat
blade115

Však když by přišel Moses, logicky už nedojde žádné pravé křídlo.

Reagovat
herbage

spíš hraje FM, koupí si Shevchenka a pak Mourinhovi řiká: "hele, koupil jsem Shevchenka, dal během 3 let 120 gólů, vykopal nám titul v LM, to bude dobrá koupě. Nechceš ho?" A manager pak vždy jen kývne. To samé bych tipnul u Torrese i Hazarda

Reagovat
blade115

Tohle bylo teda ze všeho nejslabší.

Reagovat
j_mrazik

Ale nejpravděpodobnější.

Reagovat
blade115

To ani ne. Spíš vyberou pozici, kterou je třeba vyztužit a pak se prostě podívají na trh, co právě frčí, a někoho koupí. Ale bylo by fajn, kdyby za pár let nějaký trenér s pevnou pozicí mohl do všech přestupů vážně mluvit.

Reagovat
kiwwi

jak povedal Fergie, niekto s dobrym scoutingom zacne sledovat hraca, dozvedia sa to ine kluby a uz idu po tom hracovi, pricom predtym by o nom nemali ani paru...sa stavim ze v CHelsea o Osacorvi donedavna ani netusili ze existuje

a fakt mi teda chces povedat, ze AM bola pozicia, ktoru bolo treba vystuzit?

Reagovat
blade115

A proč si pořád meleš svou, že Oscar se kupuje na AMF? Vždyť je to univerzál, já očekávám, že na AMF se dostane až jako třetí varianta. Vidím v něm post vedle Essiena/Mikela. Podle mého se kupuje právě namísto nějakého Modriče nebo Moutinha. Ale těžko říct, jestli to s ním tak Roberto zamýšlí.

Reagovat
Miguel19

Protože je to kiwwi.

Reagovat
kiwwi

tak potom je tu super, ze na CM kupujete AM

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem Oscara asi v deseti zápasech, hrál buď CM nebo RW. Posty které potřebují vyztužit. Kde jsi vzal AM, wikipedie, transfermarkt?

Reagovat
Mindas

No ty si chtěl u vás taky zalepit absenci CM nákupem Sneijdera a ještě si tu hrozně rozkřikoval, jak by dokázal hrát v systému 4-4-2 s prstem v zadku, i když ti veliké procento místních tvrdilo opak, tak tu teď ze sebe nedělej pokryteckého blba.

Reagovat
kiwwi

lenze my sme nepotrebovali zalepovat, my sme potrebovali nasu hru dvihnut niecim novym

Reagovat
Mindas

Něčím novým? Do 4-4-2? To je prosím tě co? Chtěli jste ho jako náhradu za Scholese, který tehdy ohlásil konec. Pozici AM měl u vás nadále plnit Wazza.

Reagovat
kiwwi

pozri, aj som ho nechcel, akurat som vtedy povedal, ze urcite by bol Snaijder posila pre hociaky tim, aj pre nas a podla mna by dokazal zahrat aj stredaka v systeme 4-4-2...ale nechcel som ho, chcel som Modrica, ktory tam pasuje ovela viac aj ked neviem ci je to kvalitnejsi hrac ako Sneijder

Reagovat
Mindas

A o tom je řeč. Proč by neměl být schopný Oscar také zahrát středáka, stejně jako Sneijder? Sneijder je samozřejmě špička na tom ofenzivním středopolaři, ale je otázka, jak by hrál níž. Za mě rozhodně ne, a to nejen za mě. Naopak Modrič je zase špičkový CM. Tam jde o to, co praktikujete za styl, proto i pro mě by byla volba Modrič v ohledu na vás.

Reagovat
kiwwi

A o tom je řeč. Proč by neměl být schopný Oscar také zahrát středáka, stejně jako Sneijder?

ale ty si vravel, ze Sneijder stredaka nezahra

Reagovat
Mindas

Sneijder podle mě ne, Oscar nevím. Neznám ho. Ale když může hrát podle tebe Snijder CM, tak proč ne Oscar podle jiných? Proto tvoje reakce byla opět absolutně mimo.

Reagovat
kiwwi

Sneijder je natolko kvalitny, skuseny a vyspely hrac, ze by to podla mna zvladol...u Oscara je omnoho vacsie riziko + je to brazilcan, o europskom futbale nevie prakticky nic

ja nehovorim, ze to Oscar nemoze zvladnut, ale pozri sa naco som ja reagoval...

blade115

26.07.2012 11:02

To ani ne. Spíš vyberou pozici, kterou je třeba vyztužit a pak se prostě podívají na trh, co právě frčí, a někoho koupí.

to je teda vystuzenie CM, to ti teda poviem...keby napisal, obzerame sa po mladych hracoch s potencialom a variabilitou do buducnosti, nepoviem ani slovo

Reagovat
Mindas

Ale ty zase nevidíš, že kvalitních CM je na trhu neskutečně málo. Proto se snaží spoustu klubů tento fakt řešit kvalitním univerzálem. To se netýká jen Chelsea.

Reagovat
Talker

Teď teoreticky (hodně), řekněme, že Oscar přišel na CM. Na CM máme do základu Lamparda, který není nejmladší a vydrží jak dlouho? 2 roky? Takže vedle něj se bude zaučovat Oscar, budou se střídat a jakmile si Oscar zvykne na PL a bude podávat dostatečné výkony na CM (tj přeroste stárnoucího Lampse), tak se vymění role a Oscar bude jednička a Lampard bude dvojka.

Já nevidím úplnou nutnost přivádět Moutinha nebo Modriče v nejlepších letech, kdy budeme za 4-5 let přemýšlet, kdo bude náhrada, když se můžeme na rok-dva spolehnout na Lamparda a zaučit si mladíka, který nám tu pozici následně pokryje na 10 let.

Reagovat
kiwwi

ja vam to neberiem, prestup Oscara som vam schvaloval este pred prestupom

Reagovat
Talker

"to je teda vystuzenie CM, to ti teda poviem..."

Na tohle ti reaguju.

Reagovat
blade115

Kolikrát si ho viděl hrát? Vždyť o něm jdou reference, že má přehled o hře, skvělé přihrávky a dobře řeší situace pod tlakem. A je konstruktivní. Hráčovu pozici nedělá wikipedie nebo transfermarkt... Tohle je směšný.

Reagovat
Talker

Já ti nevím, ale mě ty naše přestupy přijdou většinou logické...

Když to vezmu od Granta:

Brano - jedna z opor současného kádru

Anelka - nejlepší střelec PL další sezonu, důležité goly, nahrávky, kombinace s Drogbou pod Ancelottim šlapala.

Bosingwa nejlepší RB na ostrovech hned první rok, pak se na rok zranil a šel do kopru, čehož byla škoda...

Deco - měl zkvalitnit zálohu, seděl do systému Scolarimu (který brzo letěl, ale že by byl nějak velkým zklamáním? Nevím, já od něj moc neočekával).

Belletti - RB, který se přetvořil na CM, pro mě pozitivní - náhradník, který si svoje splnil.

Zhirkov - často zraněný, fail

Studge - skvělej obchod, dostali jsme ho za nějakých 5 mega, kvalitní hráč, sice vysoký plat, ale vyplatil se za to - pokud neodejde zadarmo po sezoně.

Torres - cena a plat fail, na hodnocení kvality a významu si počkám po téhle sezoně

Luiz - drahý, ale kvalitní

Ramires - viz Luiz

Yossi - přišel, hrál dobře a zranil se

Mata - špička

Lukaku, Courtois, KdB, Piazon, Oriol - hodlám soudit za 2-3 roky

Meireles - svoje si odvedl, pomohl v LM

Cahill - kvalita za pár babek

**************

Hazard - špičkové LW, které jsme potřebovali, nemůžeme hrát dále s Maloudou a KalouemA

Marin - kvalita za mrzký peníz na posty, kde jsme potřebovali posílit

Oscar - nevím, uvidíme...

Celkově 14 hráčů (nepočítám letošní přestupy, protože nikdo neví, jak se prosadí) - z toho minimálně 6 špičkových hráčů, kteří se vyplatili, 5 průměrných hráčů, kteří se ale vyplatili a měli smysl a potom Zhirkov (fail), přeplacený Torres a Bosingwa, který spadl po první sezoně do kategorie brak z kategorie extratřída.

Reagovat
kvasha16

aj tak ti budu hovorit ze Chelsea zle nakupuje a neviem co... ale pekny suhrn to je

Reagovat
Talker

Víceménně jsem tím chtěl říct, že už nenakupujeme stylem "kupme cokoliv, co je kvalitní v FM", ale cíleně se vybírají kvalitní hráči, kteří zapadnou dobře do týmu. Alespon to tak vypadá podle úspěšnosti přestupů.

Reagovat
kiwwi

takto si dokaze obkecat vsetko aj City aj Real aj Anzi aj PSG

Reagovat
Mindas

To je trochu rozdíl. PSG a City začínali od nuly. Chelsea a Real byly už zajeté firmy.

Reagovat
Talker

Potřebujete Mouru? Ne. Chcete Mouru? Ano. Potřebovali jste Kagawu? Ne. Koupili jste Kagawu? Ano. Je to o přestavbě týmu.

Reagovat
kiwwi

nepotrebovali sme Kagawu? samozrejme ze sme ho potrebovali

Mouro existencne nepotrebujeme, to je pravda, ale raz za cas za nasetrene peniazky si mozme vyhodit z kopytka

Reagovat
Talker

Ani jednoho jste nepotřebovali (existenčně). My taky Oscara nepotřebujeme, ale hodí se do systému.

Reagovat
kiwwi

Shinjiho sme existencne potrebovali

Reagovat
vodka

Kagawa, nebo nekdo kreativni na stred potrebny teda byl

Reagovat
kvasha16

keby ste ich radsej dali na splacanie dlhu ... a ked uz o tom hovoris, tak Roman nemoze nasetrene peniazky vyhodit? a nezacni tocit o tom ze si MU zarobi, akokeby to bol jediny klub ktory zaraba €

Reagovat
kiwwi

co to preboha trepes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Tak nějakých 5-6 let se to učil viď, tak ještě aby se z těch chyb neponaučil. To už by hraničilo s paličatostí, či hodně sníženou inteligencí.

Reagovat
Talker

Ano, naučil se to a ty přestupy mají hlavu a patu O tom se přece teď bavíte, ne? CFC už nedělá randomácké přestupy jako za Mourinha, kdy se prosadila třetina hráčů. To je pozitivní, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba Bosingwa stal 20 mega Euro a zahral dobre jednu sezonu to je taky fail jako prase.

Ja vim ze fanousci Chelsea maj posunuty meritka a pro ne je hrac za 20 levny , ale pro me teda neni je to uz docela dost.

Reagovat
Talker

Ano, přesně to jsem napsal, Bosingwa je levný. Přesně tohle, Battlere. Přečti si moje odůvodnění, proč to neberu jako fail nákupu, skautování atd, ale prostě za fail "smůly" pro Bosingwu. Když ten hráč na rok vypadl ze hry, jeho pozici pokryl srovnatelný hráč a nepřepustil jí Bosovi zpátky. A když hráč 2 roky nehraje, z toho rok nemůže ani trenovat, tak těžko můžeš očekávat, že si výkony udrží.

Reagovat
blade115

Že ho vůbec řešíš, on se vždycky chytne nějaké nitky a dodělá si k tomu příběh, jak se mu hodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to trosku prehanis s tim dva roky nehraje a rok netrenuje to vubec neni pravda.

On si oznaceni fail zaslouzi , samozrejme to zraneni je vec neprijemna , ale neomlouva to ze hral posledni sezonu jako nejvetsi lempl to fakt ne.

Reagovat
kvasha16

tu ale ide o to, ze za to ako hra nemoze klub samotny, proste sa zranil a uz sa do toho nedostal, za to snad nechces vinit klub, ktory ho kupoval ked bol jednym z naj bekov

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka se taky v Realu zranil a drtiva vetsina fanousku tady na EF ti ho oznaci jako obrovsky fail ze strany Realu , tohle je neco jineho ?

Reagovat
Talker

Bosingwa přišel za standartní peníze (16M LB?) na post, kde jsme měli dlouhodobé problémy (2-3 roky, kdy tam hrával i Essien) a byl to náš nejslabší post. V první sezoně byl nejlepším RB ligy, patřil k oporám, pak se zranil a vrátil se o 10 měsíců později, takže minimálně půl roku si nečuchl k ničemu jinému než k chůzi a posilce, možná i déle. Proč je to takový fail vedení? V čem je to fail? Fail je to možná v jeho přístupu, možná v práci trenérů, ale rozhodně ne přestupové politiky - před zraněním byl extratřída a prokazoval to.

Kaká přišel za 65 mega, což je jedna z 5ti? 10ti? nejvyšších přestupových částek v historii, přišel jako 27miletý ofenzivní Brazilec, u kterých je vždycky otázka, jak na tom budou v budoucnu a přitom jim do "nového Realu" extra nepasoval, přišel jako marketingový tah, dostal obrovskou smlouvu na 6 let, což znamená do 33let - což moc Brazilců na úrovni, kterou potřebuje Real Madrid nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

S temito argumenty mas pravdu , ja tam samozrejme taky vidim ten rozdil ve velikosti toho failu Kaka x Bosingwa , ale asi to nebudem rozebirat dale.

Reagovat
vodka

standartní peníze za obránce 16 mega? oh come on...

Reagovat
Talker

Nevím, v současnosti mi to nepřijde jako nějak šílená částka za kvalitního křídelního obránce. Alves stál Barcu snad dokonce 40 mega, Real podepsal Coentraa za 25 mega, Kolarov přišel do City za 20, Baines taky nepůjde pod nějakých 12 mega, takže podobná částka...

Prostě špičkoví krajní obránci nejsou levným zbožím, jak tomu bývalo.

Reagovat
kiwwi

pfff mame troch za 8 mil.

Reagovat
Mindas

Kolarov byl taky za 16 mega. Tehdy to bylo slušně napálený, ale je to můj oblíbenec, takže u něj to ještě snesu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarova žerem.

Reagovat
smazaný uživatel

to vlastne každého takého technického brusiča lajny s výbornou kopacou technikou, Tabanou, Kolarov apod.

Reagovat
Mindas

Nesnáším místní oblíbené spojení "sympatický hráč", ale on je opravdu ohromný bourák. Neskutečný srandista, týpek a hlavně výborný fotbalista.

Reagovat
vodka

je to jeden z nejdrazsich nakupu krajniho obrance v historii, to neni obvykla, ani normalni suma...

Reagovat
blade115

Ne, je to totožná situace, kdy klub kupuje drahou posilu (jak píše vodka - 16 mega je na beka dost), která měla za sebou skvělou sezónu a v době nákupu se říkalo, že to bude super posílení. Jenže se hráč zranil a byla z toho chyba. Ale ne taková, která se dá klubu vyčítat, protože to nikdo vědět nemohl.

Reagovat
blade115

Omlouvat svou chybu tím, že ostatní ji dělají taky, je v pohodě? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil se 11/2009 a vratil se do akce 09/2010 celkove 10 mesicu do plnyho navratu do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

podle jména jasně do Barcelony tam by měli všichni hráči dostat svého Oscara

Reagovat
Infi

achachacha, ten tu ještě nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Válam sa po zemi od smiechu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K Olympiade zcela zdarma 4.800 Kc! pokud se zaregistrujete a vlozite alespon stovku

http://cz.10bet.com/sports/?r=BID_27299

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nejsem fanoušek Chelsea ale opravdu se mi líbí jejich poslední nákupy.Nepodporuji takové utrácení peněz ze strany klubů ale nakupují mladé talentované hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Od Torrese to věru nejsou zlé příchody.

Reagovat
kvasha16

pravda ale uz aj pre Torresom boli dobre prestupy, napr. Ramires, Ivanovic,...

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar: "Chelsea je skvělý klub zejména pro mladé hráče"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele