CHELSEA CHCE ALVARADA A TORESSE

04.02.2004, 15:47
Aktuality
Spekulace o nákupech Chelsea nepřestávají. Hned začátkem února se začalo mluvit o Rooneym, kterého láká i Arsenal. Dnes se prý, podle Sky Sports, Roman Abramovič zajímá o španělského obránce Realu Betis Juana Alberta Andeu Alvarada a o útočníka Atlética Madrid Fernanda Torrese.

Oba dva jsou velmi mladí hráči. Alvaradovi je 20 a Torresovi 19 let.

Alvarado momentálně hájí barvy Realu Betis. Minulou sezonu hrál spíše defenzivního záložníka, ale letos je jednoznačný obránce.

Ve Španělsku se ho snaží získat několik klubů. Dokonce i Arsenal měl o něj v jednu chvíli veliký zájem. Spekulace se nevyhnuly ani Manchesteru United, který to vzápětí rázně popřel. "Juan Alvarado je skvělý fotbalista, ale my se o něj nezajímáme," řekl Sir Alex Ferguson, manažer United.

Šéf "The Blues" Roman Abramovič nabízí za Alvarada 12 milionů EURO. Real Betis by prý v momentální chvíli tuto částku nepřijal.

"Jsou to veliké peníze. Jenže zatím žádná konkrétní nabídka nepřišla. Nemůžeme zatím hovořit o jednoznačné věci," říká Alvarado.

Alvarado není jediný španělský fotbalista, o kterého se Abramovič zajímá. Tím druhým je útočník Atlética Madrid Fernando Torres. A lidé ve Španělsku ho přirovnávají k Raúlovi.

"Zatím nějaká předčasná jednání kluby nevedly. Zřejmě se začne jednat až v létě," řekl Torres. "Chtěl bych přestoupit. Premier league je velmi zajímavá soutěž," netají.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1086)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele