Chci zase hrát Bundesligu, vyhlásil po přesunu Subotić

26.01.2017, 15:42
Aktuality
Neven Subotić má za sebou hodně složité období, nyní se však srbskému reprezentantovi opět začalo blýskat na lepší časy. Obránce Dortmundu odešel na půlroční hostování do Kölnu, kde by měl opět pravidelně hrát...

Rodák z Banja Luka na sebe poprvé upozornil v Mainzu, odkud si ho následně kouč Jürgen Klopp vytáhl do Dortmundu, kde se Subotić okamžitě zabydlel v základní sestavě.

To platilo po celých sedm sezón, načež se úspěšné spojení s Matsem Hummelsem rozpadlo, neboť německý reprezentant odešel do Bayernu a Subotić zamířil na marodku.

Po zranění kolena a trombóze už měl 28letý stoper před sezónou namířeno do Middlesbrough, na zdravotní prohlídce mu však bylo prokázáno zranění žeber a Subotić místo transferu musel na operační sál. Během podzimu tak nezasáhl do jednoho jediného zápasu.

Také proto stráví nadcházející měsíce na hostování v Kölnu, kde by měl znovu pravidelně hrát a sbírat tak chybějící herní praxi. "Všichni se těšíme na spolupráci s Nevenem. Jsme přesvědčeni, že během nadcházejících šesti měsíců může být pro náš tým důležitým hráčem," řekl trenér Peter Stöger. "Jsem za všechno vděčný BVB, nyní se ale plně soustředím na Köln. Chci znovu pravidelně hrát Bundesligu, to je něco, co mě žene kupředu," pronesl po přesunu Subotić.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kéž by se rozehrál a příští rok vykopnul Bartru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Frantszek

Zbozne prani

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je to vynikajuca posila do obrany pre jarnu cast. Snad hrat bude, mne by sa celkom pacila dvojca Maroh - Subotic. Velmi sa na neho tesim, snad sa u nas znovu rozohraje, je to neskutocny sympatak. Tak hned sa ti u nas dari

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smetos

snad Bartru vykopne kdokoli

Reagovat
Dufan

tak hlavně hodně zdraví

Reagovat
andrew96

Už to asi nevidím na návrat Ale super, že zůstává v Německu.

Reagovat
Noustress

skvelá posila pre Koln, mňa trošku mrzí, že to nevyšlo Boro :)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Leon Bailey z Genku je údajne na ceste do Leverkusenu.

Je to jeden z najväčších ofenzívnych talentov v Európe, už teraz by kvalitou rozhodne bojoval o základ, ale nepáči sa mi tá cenovka, Genk chce údajne 20 mega a to nie je za 19 ročného hráča pre klub ako Leverkusen zrovna málo. Ale ak by to mala byť náhrada za Bellarabiho či Brandta, tak by som ho bral hneď...

Reagovat
smazaný uživatel

...cize to by znamenalo, ze sa chystate Bellarabiho predat...

Reagovat
Ferguson6

Ten teda dopadol

Reagovat
cologneFC

Ako?

Reagovat
Ferguson6

Tak nič proti Kolínu, ale pred pár rokmi sa o ňom hovorilo v spojení s inými klubmi, ako priemer BL

Reagovat
cologneFC

Reagovat
smazaný uživatel

a to si vem, že on byl tím lepším stoperem v té legendární sezoně..

Člověk míní, život mění...

Reagovat
db18

Tak ale mluvilo se o průměru PL, takže to až takový rozdíl není...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele