CHARLTONA BECKHAM ZKLAMAL

15.01.2007, 12:00
Aktuality
Rozhodnutí Davida Beckhama odejít po letošní sezóně do Spojených států vyvolalo ve fotbalovém zákulisí hodně rozporuplné reakce. Podle mnohých anglický záložník udělal krok zpět a jedním ze zastánců tohoto názoru je i legendární Sir Bobby Charlton...

Beckham se v minulém týdnu rozhodl nepřijmout nabídku Realu Madrid na prodloužení smlouvy o dva roky. Před španělským velkoklubem nakonec dal přednost americkému týmu Los Angeles Galaxy, kde si během pětiletého angažmá vydělá 250 milionů dolarů. Proti tomuto kroku je ale legenda Manchesteru Sir Bobby Charlton, podle něhož si tak Beckham definitivně zavřel cestu do reprezentace, kam by se tak rád vrátil.

"Je to tak trochu ostuda. Stále má Anglii co dát, ale myslím si, že tohle je konec," lituje Beckhamova rozhodnutí Charlton. Ten sice má proti tomuto kroku výhrady po fotbalové stránce, sám ho však čekal. "Bylo mu předurčeno, že svou kariéru jednou ukončí v Hollywoodu. Je to velmi okouzlující prostředí a on žije atraktivním stylem, takže to shledávám vhodným."

Charlton není jediným, který má vůči Beckhamově chování nějaké výhrady. Zklamán je i trenér Realu Madrid Fabio Capello. "Podepsal smlouvu s Los Angeles, aniž by o tom věděl Real, to podle mě není správné," zlobí se italský kouč. Capello a celý "Bílý balet" se ale zařídili po svém a Beckhamovi již dali jasně najevo, že na Santiago Bernabeu sice bude trénovat, na zápasy se však bude koukat jenom z tribuny.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*nofan

Pobrečíme si, aby si v americe mysleli, že nám bude chybět. Kvalitu určitě má, to jo, ale busines je pro něho jaksi víc než vysedávat na střídačcce. V LA bude pan někdo a zahraje si i fotbal. Je to myslim nejlepší co mohl udělat. No a ještě vlastně manželka, ta bude jako v ráji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Mě zklamal spíš přístup Realu. Beckham tam něco odehrál a tak by si zasloužil důstojné rozloučení, ikdyž teď už na základ nemá. Připadá mi, že Real se mstí že odejde zadarmo. Trochu mi to připomíná českou mentalitu, tady ti naši rádoby odborníci co stojí ve vedení klubů taky hráče vyřazujou z týmu, když odmítne prodloužit kontrakt a rázem zapomenou jeho práci v předešlých letech. Že je to v Česku tak to chápu..., ale proč v Realu? Zvlášť když to vypadá že se vydal na správnou cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, podle mě si v LA moc nezahraje...vydělá, to jo, ale americký "soccer" se s evropským fotbalem nedá srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Realu nevadí, že odejde zadarmo, těch 7 nebo kolik mil., co jsme za něho mohli dostat, jsou ve srovnání se zisky z reklamy pakatel.

Reagovat
smazaný uživatel

ale co Real cekal? že mu nabidne novou smlouvu, Beckham ji podepíse a dal bude sedet na tribune jen proto, aby real mel za nej prachy z reklamy.. dyt o to jediný realu slo... mít beckhama kvuli penezum z reklamy a ne proto aby hral.. takže já se vubec nedivím že odchází, to že jde do USA je druhá vec, ale že odejde jsem cekal..ale spís jsem myslel že se vrátí do anglie, kde pak třeba bude mít i sanci na navrat do repre..

Reagovat
HOST*

By ho mohli poslat na půlroční hostování do Sparty...aby nemusel sedět na tribuně..

Reagovat
HOST*

Tam je Kisel

Reagovat
HOST*

To neva...tak by jenom střídal no...

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Real se vyznamenal, když dal najevo, že Beckhamovi neumožní ani rozlučku Že nehraje, to teď už asi Davida netrápí, prostě bude vydělávat miliony proto, že sedí na tribuně. Co ho ale asi mrzí, že se nebude moct rozloučit s fanoušky na Santiago Bernabéu

Reagovat
HOST*

Sou to debilové v tom Realu že ho už nechtěj...

Reagovat
HOST*Rebel

Proc o sobe mluvis ve treti osobe Davide ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele