Česko do Maďarska bez Coufala, kvůli zranění se vrací do Londýna

08.09.2023, 16:36
Aktuality

Od české reprezentace se před nedělním přípravným utkáním v Maďarsku kvůli lehčímu zranění odpojil obránce Vladimír Coufal. Trenér národního mužstva Jaroslav Šilhavý místo pravého beka West Hamu nikoho dalšího nepovolal, do Budapešti tak vpodvečer odletí 22 hráčů. Vedení reprezentace o tom informovalo na webu FAČR.

Coufal odehrál celých 90 minut čtvrtečního domácího utkání kvalifikace mistrovství Evropy proti Albánii, s níž reprezentanti v pražském Edenu remizovali 1:1. Na přípravný zápas po dohodě s klubem už k dispozici nebude.

"Vladimír Coufal má menší vleklý zdravotní problém. West Ham přesto souhlasil, že na sraz může dorazit. Nicméně jeho zdravotní stav se v průběhu týdne a po zápase nezlepšil, a tak s ním do přípravného zápasu nepočítáme. Proto dnes odletěl do Londýna," uvedl reprezentační manažer Tomáš Pešír.

Nikdo další z aktuální nominace před zápasem v Maďarsku nevypadl. Trenér Šilhavý tak bude mít k dispozici trojici brankářů a 19 hráčů do pole. Nedělní utkání má v Budapešti výkop v 18:00, v sobotu vpodvečer české mužstvo v Puskás Aréna čeká tradiční předzápasový trénink.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
inferno08

To je zajímavý, že se jeho vleklé zranění po zápase nezlepšilo.

Každopádně, že s ním není něco v pořádku mě napadlo hned, jak jsem viděl ty jeho libové centry, co letěly půl hodiny na vzdálenější číst.

Reagovat
doshcz

tak jesteze je tam Masopust

Reagovat
Nuno čomes

Masopust základ!

Reagovat
jester Radka Bejbla

Souček 90 min

Reagovat
Sosi

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

180, bude hrát i za Coufala.

Reagovat
Hasan Šáš

Černý 3 min + nastavení

Reagovat
Sigma Olomouc

jen nastavení

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Sigma Olomouc

Franco předčil moje očekávání

Reagovat
BrutusGargamel

Nejlepší možné posílení.

Reagovat
Pablos

Škoda slovenský děti v Gbelcích mohli mít nový mičudy po jeho kvalitních centrech.

Reagovat
icka

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Mass

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
smetos

Sance pro Celustu, mezi nahradniky je

Reagovat
Modi6

Tak snad to bude příjemnější podívaná než proti té Albánii.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele