České Budějovice posílí teplický Doležal a zřejmě i dva Slováci

18.09.2009, 12:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Benát a teď ještě Doležal. Asi dobré vztahy mezi kluby.

Reagovat
fabec1222

Kiss

Reagovat
Xavi8

to snad nemyslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

kiss je druhe najvacse brankarske drevo ake som kedy videl a mnohokrat sme vdaka nemu vyhrali derby,cernak ked bol mlady sa nepresadil v Spartaku,potom hraval nizsie sutaze a nakonec ho zobrali slovanisti a tam hral tez h....,aby si nemal iluzie o vasch posilach

Reagovat
domingo

A první je Vorel? :)

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem, že Černák bude pre České Budějovice posilou

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že na jeho pozici hraje většinou David Homoláč (35 let, původně stoper), tak bych to jako vylepšení viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to usudzujem iba podľa výkonov za Slovan v Corgoň lige. Na českú ligu už podľa mňa vo svojom veku (33 rokov) nemá. Jemu by skôr sedela druhá liga ako keď hrával svojho času v Zlatých Moravciach.

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pohodě, tu si zahraje příští rok

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Bakary3

Nechápu ty Teplice, to bych si radši nechal Doležala a nebral Kalivodu, je tam sice věkovej rozdíl, ale aspoň by ušetřili.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalič je lepší

Reagovat
Bakary3

Jednou za pět zápasů..

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte nepis priste k clanku o kterem vis uplny kulovy...jsi pak k smichu

Reagovat
Bakary3

Napiš důvod, jinak jsi zatim k smíchu jenom ty. A umim si přečíst, že chtěl Doležal odejít, tak je to pak o tom, že mu můžou dát šanci místo Kalivody, podle mě na to má. Tak mi to vysvětlete, pane odborníku.

Reagovat
smazaný uživatel

nikde jsem nepsal, ze jsem odbornik..delas ze sebe opet hlupaka...druha vec je, ze mluvis o hracich, ktery neznas jinak by jsi o Dolym nepsal tohle..Doly byval dobrej hrac a ted proste v teplicich na vic jak lavici nema..sel hostovat, protoze nekde ten zaklad hrat bude a ne pro to ze mu nekdo nedal sanci ty troubo!!!!!

Reagovat
Bakary3

Paráda, teď jsi mi to nandal Jo, promiň, nikde jsi nepsal, že jsi mi to nandal, zase ze sebe dělám hlupáka.. A myslim si tohle: Kalivoda se stejně neprosadí do základu, prostě podle mě by bylo lepší, kdyby spíš dali nějakou šanci Doležalovi a rozumně se s nim domluvit, že v jeho 32 letech by byl dobrej náhradník. Navíc, odchází na tři měsíce bez opce, což zrovna neznačí nějakou záruku sestavy, to nemá jistý nikde. Ty troubo!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

precti si to uplne dole

Reagovat
soukup

Kalič je lepší jedině, když má den, chce se mu hrát, nebo nemá nějaký bebí, u nás zapadl do průměru, hrál dost bez zájmu a jediný co se mi na něm líbilo sou standartky

Reagovat
Bakary3

On je dobrej, strašně mě mrzelo, když odcházel ze Slavie, výbornej hráč, ale pozor ! Vždycky jsem ho bral jako spolehlivýho náhradníka, nebo budiž, mezi základem a lavicí, nestěžoval si, i takový hráči jsou hodně potřebný. Ale on je takovej, jednou jo, pak ne, ani v těch Teplicích si nezíská pevnou pozici, jako Hrdlička v Boleslavi, teď třeba nebude hrát ani v Bohemce.. Tyhle hráči- flegmatici to tak prostě maj.

Reagovat
soukup

právě, jenže k nám přicházel jako hráč do základní sestavy, podle toho má nastavenej i plat, takže bylo zbytečný ho držet, když stejně zahraje i odchovanec, kterej bere 3x míň...

Reagovat
Bakary3

No jak řikám, nevěřil jsem mu, že v Brnu bude hrát prim a přišlo mi to docela naivní od brňáků

Reagovat
milan78

napiš vedení brna, protože pochybuju, že někdo jiný z brna tomu věřil kalivoda, předtím hyský..., brno je pro odchovance, hráče z okolí a možná i zbytečný brazilce jako je lira

Reagovat
soukup

pche, hlavně, že mezi nedávnejma a současnejma oporama sou samí odchovanci, nebo hráči z okolí třeba Polách, Trousil, Lejsal, Střeštík, Došek, Rabušic, Dvorník... a já třeba věřil, že bude hrát líp než tu nakonec hrál, nečekal sem sice žádný supr výkony, ale že si udrží základní sestavu a bude patřit k nadprůměru ano

Reagovat
smazaný uživatel

Cernak,Kiss

Reagovat
smazaný uživatel

kiš kiš kiš dano kiss kiss kiss (kiss citajte ako kiš)

Reagovat
smazaný uživatel

EŠTĚ MÁ PŘÍJÍT PALDAN CO BYL V AKEDEMII MANCHESTERU CITY Z TRNAVY NÉ?

Reagovat
smazaný uživatel

To sou posili jak STEHNO tohle

Reagovat
homeles8

Po dlouhý době článek o Dynamu.

Reagovat
smazaný uživatel

ano delas ze sebe hlupaka a cim dal vetsiho asi neprestanes psat blaboly a hovadiny co? cetl jsi co jsem psal? doly chce hrat proto jde pryc..nechce sedet na lavce...myslim ze bude mit vetsi sanci hrat zaklad v budejkach nez v teplicich..a pro priste si pamatuj mlceti zlato

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele