Češi tuší, že první místo ve skupině je nyní hodně vzdálené

02.04.2009, 00:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

rado, okamžitě táhni od repre!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

~Slováci podle něj měli štěstí. "Dali góly v podstatě po dvou našich chybách. To ani nebyly šance, spíš takové nákopy. V druhém poločase vlastně nic jiného ani neměli," ~

Za to my jsme si vytvareli jednu sanci za druhou......

ach jo

Reagovat
georgeo

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Čech Okrem tej tyče ste v podstate nič nemali, zato my sme dali 3 góly Zaslúžená výhra/prehra.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Prohra a jeste na spravnem stadionu, kam se soucasna repre opravdu hodi (nic proti sparta x slavia)

Reagovat
smazaný uživatel

přesně Čech je trapak... hlavně že ten náš gol byla krásna akce .... jestli tu mel nekdo při golu stěstí tak my....

Reagovat
Mindas

Co to meleš o Čechovi? To neumíš číst?! To o těch gólech z "nákopů" řekl Jarolím. Od Čecha je tam jen ten druhý odstavec, kde neřiká nic špatného, tak nevím o co jde!

Reagovat
smazaný uživatel

omluva samozřejmě ne Čech ale Jarolim mas pravdu

Reagovat
Mindas

V pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže je to částečně pravda. Slováci je leželi na zemi, zdržovali a bránili. Pak přišel jeden nákop a gól. Předtím měli Češi dvě velké šance.,,Každopádně celkově těch šancí nebylo, jak říkal Jarolím.

Reagovat
smazaný uživatel

ruku na srdce... to jak polehavali a zdržovali byl hnus... škrtěl směšny řezník... ale i my sme padali (Jarolim, Baroš) nemužeš to takhle brát... hrali sme trapně krome nejakých 15 minut v 2. pol. když sme je docela zatlacili... první gol využili zmatku v obraně a 2. gol nebyl z mojeho pohledu nejaky bezmyšlenkovity nákop ja to videl jako cíleny pas na hrače ktery utek obraně... další věc u prvního golu by možna i mel Čech když už se ho nekdo opováží nazvat nejlepším golmanem světa :D neco aspon zkusit udelat... ja vim že za to nemohl, vím že to bylo do protipohybu ale nemužu si pomoct on u tech golu vypada hrozně nemohoucně čech za obranou čukotky a za českou obranou je uplně jiný čech což je stara znama vec... delá ho obrana... ale prostě čekal bych od nej víc... u druheho golu dobry reflex ale takhle to vyrazit pred sebe? no ja nevim... nekritizuju... jenom si myslim že to je prostě málo ... tyhle jejich pozapasové kecy sou trapne rozhodla naše neschopnost a slovenská pohotovost, vychcanost a trocha stěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baroš a Jarolím jsou už odmalička šašci. Ta jejich trapnost je evidentní. Ale Slováci simulovali jen kvůli zdržování a mě to přijde ubohý od nějaké 30. minuty takhle zdržovat. Tohle jsem dlouho neviděl. Jde vidět, že cítí, jak jsou pořád kvalitně za námi. Každopádně si to narozdíl od nás zaslouží. S tím naším výkonem těžko můžeme bojovat o postup. A kecy, že jsme průměr prostě neberu. Bohužel za nás hrají klauni, kteří přijeli se bavit, bohužel ne fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

proc nehrali na slaviii.. treba by byla lesi atomska... nevim .... skoda

Reagovat
PJ

Jo, urcite by tam prisli jiny lidi, nez jaky prisli na Letnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Rada je na nic

Reagovat
zde73

chlapi pokud vse vyhrajem tak pujdem z 1.mista!!!jen vse vyhrat to bude kumst!vlastni goly si vsichni davat neumeji!

Reagovat
vanGomm

Řekl bych,že ani ty naše 4 výhry na 1.místo nestačí.Např.Slováci mají proti nám zapas (v červnu San Marino k dobru) pokud ho vyhrají pak na ně ztácíme 7 bodů.A to nám musí pak i ostatní zápasy hrát do karet (hodně remíz).Já si ale myslím,že ještě ztratíme.Navíc jeden co bude druhý baráž nehtaje.Zatím mame jen 5 bodů.Vzhledem k nestejnému počtu ve skupinach se zápasy se San Marinem mažou.Ve skupině č 9,kde jich je jen pět má druhé Skotsko již 7 bodů a to má proti nám o zápas méně.Mám dotaz:s kolegou se dohadujem,jestli by platil gól helmou?

Reagovat
PJ

Proc by neplatil? Byla by to normalni hlavicka, stejne jako kdyz das gola kolenem, ktery mas zavazany...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my všechny zápasy nevyhrajem myslimže tak jeden(san mario)

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci podle něj měli štěstí. ach ked chcete vyhrat treba dat aspon jeden gol :D vy ste ho nedali muzstvo co neda gol nemoze vyhrat aj ten jeden vam Skrtly zabezpecil cesi nesu co boli a MS ´10 nehrozia smola pepici :)

Reagovat
milan78

do afriky na černošky tým vyrazí, i když nepostoupí ps:platí rada

Reagovat
smazaný uživatel

Ako divaci maybe ak si zarezervuju listky :D

Reagovat
smazaný uživatel

naco tu rozoberat kto mal viac sanci a kto bol lepsi vysledok vidite sami Slovensko vyhralo huraaaaaa a podme chlapci....

Co tu hovorite o stasti o akom sak ste fakt dali ln tycku a to bolo vsetko nasa obrana bola 100% vyhrali sme 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

vypada drsne na te fotce

Reagovat
Bakary3

Nevim, co nadáváte Jarolímovi, vždyť jen řek, že byla škoda, že jsme nedali během první půlhodiny 2. pol. šance ( moc jich teda nebylo.. ) a že Slováci dali goly po dvou nákopech, což je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

mě nejvíc na tom sral ten slovenskej ***** co to komentoval

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky docela k smíchu... když sme naposled zrušili slováky 3:0 nikomu slovenský komentator nevadil ale včera to dopadlo blbě a hned to všechny sere... jako je to hovadina s tim komentatorem ale i tak je treba se zamyslet ...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protože fandil Slovákům? Kvůli tomu je *****?...Doufám, že jsi se aspoň pořádně poblil. Ale teď upaluj na kinderpárty.

Reagovat
soukup

dyť je to magor, tak ho ber trochu s nadhledem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele