Cerezo nepochybuje, že Torres se do Atlética jednou vrátí

10.04.2018, 14:55
Aktuality
Atlético Madrid po letošní sezoně už podruhé přijde o jednu ze svých hlavních tváří. Změnu dresu plánuje Fernando Torres, zkušený útočník neprodlouží končící smlouvu a pravděpodobně se vydá na další, tentokráte zřejmě exotickou štaci. Dveře španělského klubu se mu tím ale neuzavřou, prezident Enrique Cerezo ho jednou rád uvítá zpět jakožto člena vedení či trenérského týmu...

34letý Torres je odchovancem Atlética a do této chvíle za něj odehrál 330 zápasů a nastřílel 113 gólů. Už v minulosti vyslyšel volání Liverpoolu a po angažmá v Chelsea a AC Milán se do domovského celku vrátil.

V pondělí pak oznámil rozhodnutí o budoucnosti a ta už nebude spojena s Atléticem. Někdejší španělský reprezentant v červenci odejde jako volný hráč a dost možná zamíří do Číny, ve hře může být i angažmá v zámořské MLS.

"Jsem si jistý, že Torres se v budoucnosti vrátí do Atlética," nepochybuje šéf druhého týmu tabulky španělské ligy.

"Informaci o jeho odchodu jsem se dozvěděl až v jedenáct hodin, když Antonio Sanz svolal schůzi a sdělil nám to. Nemohl jsem se k celé situaci vyjádřit tak, jak bych chtěl. Co se mě týče, tak jsem to nečekal a mrzí mě to. S Fernandem jsem už mluvil a jsem si jistý, že se jednoho dne do klubu vrátí. A až k tomu dojde, přijmeme ho velmi dobře," slíbil Cerezo.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takovej plejer, ale nekdy po tricitce to uz neni ono no...

Reagovat
smazaný uživatel

u něj to neni ono už 8 let

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V MLS by jeste mohl byt celkem prospesny...

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu MLS, hlavně ne do Číny

Reagovat
Walter_Sobchak

El Nino

Reagovat
PropanbutanovaBomba

frajer

Reagovat
Houska

tvl s Villou v NY to by byla paradicka utok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele