Celtic v Manchesteru neuspěl. Soustředí se už na třetí místo

22.10.2008, 10:51
Aktuality
Celtic včera na půdě Manchesteru United svůj jednobodový zisk ze základní skupiny Ligy mistrů nerozšířil. Domácí Rudí ďáblové byli jasně lepší, skotský klub nejspíš bude s Aalborgem tvrdě bojovat o třetí příčku.

Manchester vyhrál tři nula díky dvěma brankám Berbatova a jedné Rooneyho. Spolu s Villarrealem má nyní ve skupině E po sedmi bodech, Celtic a Allborg mají jeden.

"Postoupit do osmifinále bude hodně obtížné, dva týmy mají náskok. Cíle máme vysoké, nejspíš ale budeme bojovat o Pohár UEFA," přiznává záložník Celtiku Aiden McGeady. "Z výsledku jsme zklamaní, ale oni prostě hráli dobře."

Sílu soupeře uznal i manažer Gordon Strachan, který vyzvedl útočníka United Wayna Rooneyho. "Je neocenitelný. Pokoušeli jsme se ho zastavit, ale museli jsme to vzdát. Je to hráč světové třídy," prohlásil.

"Manchester má skvělý tým, kromě Rooneyho má další špičkové hráče. Šanci na postup nemáme velkou, ale ještě zabojujeme. United máme doma, před fanoušky chceme minimálně předvést velmi dobrý výkon," doplnil Strachan.

Autor: Radim Šantrůček / tramtalk.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Berbatov se jevi jako fajn posila. SAF trefil opet do cerneho.

Reagovat
smazaný uživatel

No nerekl bych ze byl bez sance. Cele utkani poznamenala 1. branka , ktera zrejme padla z milimetroveho ofsaidu, stejne jako branka druha. Takze spise smula nez spatny vykon. A pokud dostanete na Old trafford gola z satny za stavu kdy prohravate, tak to hodne zmensi chut a odhodlani hraci dojit alepson za remizou. JInak celtic nebyl v 1.puli horsim tymem to az po 2. inkasovane brance.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto s tebou souhlasím. Podle mě spoustu článků dělá snad jeden člověk co se koukne na sestřihy. V první půli to nebyl nic moc fotbal a dá se říct, že Celtic měl větší šance. Podle mě celý zápas ovlivnily dva ofsajdový góly, což si myslím, že je na LM fakt ostuda a zvlášť ten druhý, kdy pomezní rozhodčí i blbě stál. Neříkám, že by Celtic jinak vyhrál, ale bylo by to otevřený a mohlo to dopadnout jakkoliv. To, že Rooneymu neuznal rozhodčí ten gól na 3:0 byla samozřejmě taky chyba, ale nic už to neřešilo, takže takový to shrnutí v novinách, že sice MU dal 2 góly z ofsajdu, ale jeden jim zase neuznal je akorát takový komentář k tomu, aby se dobře psalo, jak MU je v laufu....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí kluci, i ten pohár UEFA je dobrý, zvlášť když Rangers nejsou v Evropě vůbec : ). Důležité budou domácí zápasy s MU a VIL, tam musíme alespoň jednou vyhrát, doma jsme silní. Let´s go the hoops.

Reagovat
smazaný uživatel

Dimitar je bůůůůůůůůůůůůůůůh.........

Reagovat
smazaný uživatel

snaží se sesadit ofsajdového krále inzaghiho...ten hraje na hranici ofsajdu, dimitar už i za hranicí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pamataj, Inzaghi sa uz narodil v ofsajde

Reagovat
$dolar$

Jak MU nemam rad , tak jim par hracu zavidim napr. - Berbse, Fletchera a Andersona ( navic mi je lito Teveze) Jinak MU hraje pekne ale ty 2 goly z offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

který dal zrovna berbs...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tim teda myslíš berbatova...

Reagovat
$dolar$

An myslim , Berbatova a to ze dal oba ty goly on to vim taky, ale nejak nechapu tvuj prispevek

Reagovat
smazaný uživatel

narážim na to, že píšeš: je mí líto berbse...a příspěvěk končí tim, že si vlastně stěžuješ na ty góly zo berba dal

Reagovat
$dolar$

( navic je mi lito Teveze)

Reagovat
smazaný uživatel

mě je teda víc líto, že tam všichni musej strpět Ronalda

Reagovat
$dolar$

Mne neni lito ManU, ale Teveze !!! Protoze ho ManU kazi, jinak je mi ManU u z...u Ronaldo jeste dal

Reagovat
Tomanatura

Andersona? Kdybych měl moc na to, abych jej prodal, udělám to.

Reagovat
$dolar$

KDyz vy znicite jednoho z nejtalentovanejsich OZ a predelate ho na DZ

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele