Celtic hodlá udržet Bitona a tentokrát i včas posílit

25.05.2015, 18:14
Aktuality
Skotský Celtic si s předstihem a dle veškerých očekávání dokráčel pro další mistrovský titul a v těchto dnech se již manažer Ronny Delia i celé vedení začínají soustředit na příští ročník. Do něho v Glasgow rozhodně plánují vstoupit i s letošní kometou Nirem Bitonem a vybranými posilami...

Ačkoliv skotská hráčská asociace nedávno jako nejlepšího fotbalistu sezony ocenila Nora Stefana Johansena, v kádru Celtiku bychom našli ještě jednoho vhodného, brzy rovněž 24letého kandidáta - Izraelce Bitona.

A skvělé výkony metronomu zelenobílých neunikly ani skautům z Premier League, kam talentovaného středopolaře údajně vábí Sunderland. "Bylo by zvláštní, kdyby o něho nebyl zájem," nediví se manažer Delia. "Celtic je ale velkým klubem a máme před sebou zajímavé výzvy, jež chce zdolat i sám Nir."

Norský lodivod dále sebevědomě dodal, že izraelský tahoun v Glasgow skutečně zůstane a pomůže Celtiku kvalifikovat se do skupinové fáze Ligy mistrů. Tam se loni skotský gigant neprobojoval, což bylo zčásti dáno i jeho nulovou přestupovou aktivitou. Noví hráči začali přicházet až po předčasném vypadnutí Hoops rukama Mariboru.

Z loňského nezdaru se nyní v Glasgow chtějí poučit. "Mým přáním je, abychom vyztužili sestavu ještě před koncem června. Chceme dobré hráče, kteří nás opravdu posilní, a dotáhnout je míníme co možná nejdříve," nechal se slyšet odhodlaný Delia.

Autor: Tomáš Daníček / sport.stv.tv

Komentáře (6)

Přidat komentář
pawelFCB

Celtic nejlepší ve Skotsku...i.když po té Legii můj vztah k nim mírně ochabl

Reagovat
smazaný uživatel

Prozatím ještě jo

Reagovat
smazaný uživatel

co ti ranžers, jdou zpatky?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne se ve čtvrtek, respektive v neděli

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle, takže jsou ve finale play off. Snad se vrátí, je to nesympatické jak celtic nema konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

přesně - hrají s motherwellem jakoby baráž, ale říká se tomu finále play off

snad se vrátí, pomohlo by to celé skotské premiership

neméně důležitej je taky návrat hearts

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele