Čekám na zimní přestupový termín, prohlásil Milik

14.10.2020, 15:52
Aktuality
Arkadiusz Milik byl v uplynulých měsících opakovaně spojován s odchodem z Neapole, nakonec mu ale chystaný přestup nevyšel. Polský reprezentant nyní vyhlíží leden...

Rodák z Tychy za Partenopei nastupuje od roku 2016 a během té doby se i přes zdravotní problémy zařadil k oporám. Obě strany se však nedohodly na prodloužení smlouvy, proto byl Milik žádaný na přestupovém trhu.

Chystaný transfer do Juventusu se však neuskutečnil a úspěšně neskončily ani námluvy s AS Řím nebo Tottenhamem, proto 26letý útočník zůstává do ledna v Neapoli.

"Nyní čekám na další přestupové období a doufám, že kluby moji situaci pochopí," řekl směrem ke své budoucnosti Milik. "Fyzicky se cítím dobře, trénuji individuálně," uvedl.

"Budu hrát zápasy za reprezentaci. Během tří měsíců se to na mé formě příliš neprojeví," doufá Milik, jenž za Neapol odehrál 122 soutěžních utkání s bilancí 48 gólů.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
AjaxFans

Slušná statistika

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se vyřešilo Juventus - Neapol?

Reagovat
Kaka14

dnes by mal rozhodnut sportovy sud, bud kontumacia a pokuta pre Neapol, pripadne odpocitanie bodov, alebo odlozenie

Reagovat
smazaný uživatel

kontumacia tri nula a ako bonus nam este odobrali jeden bod ... Ani nemam chut tuto sezonu dalej sledovat

Reagovat
TheMally11

Juventrusu se vždy musí pomáhat

Reagovat
PH8

Já to nechápu. V lednu mu končí smlouva a Neapol ho postavila do té doby mimo tým?

Reagovat
FuckT

Chcel velky plat a klub mal svoje predstavy o tom, za kolko ho predaju. Nakoniec sa nikto nenasiel, on sam vystrajal, respektive jeho agent, a takto to dopadlo. Bol dopredu varovany, ze hrat nebude. Cakal na Juventus, ptm Rim ci koho, a nakoniec si kazdy nasiel alternativu a on zostane sediet, na tribune. Dalsi priklad novodobeho futbalu kde hraci riesia najviac peniaze a nic ine okrem toho ich poriadne nezaujima. Napr. taky Mertens aj vdaka jeho manzelke odmietol Cinu, ten sa aspon vedel zmierit s tym, ze bude milionar a zabezpeci svoju rodinu na 700 rokov namiesto 2300... Tento svet by sme uz nemali ani zachranovat asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol za něj chtěla absolutně nesmyslný peníze a Milik chtěl jít do Juve nebo nikam. Směřovalo to klasicky k tomu, že obě strany začnou ustupovat poslední týden mercata, jenže to už měli všichni potencionální zájemci tento post vyřešený. Nakonec mají obě strany, co si zasloužili. S De Laurentiisem se špatně vyjednává, bude zajímavý jestli si v zimě jedna ze stran postaví hlavu, tj. jestli bude chtít MIlik odejít zadarmo nebo zda zas budete chtít příliš a utřete.

Reagovat
FuckT

No to je mne uz jedno, moje peniaze to nie su, a DL je notoricky tvrdohlavy, takze sa to asi aj dalo cakat, teda aspon ti z nas to ocakavali, ktori videli Milikove spravanie. Bol 2 krat po sebe zraneny na dlhu dobu a ani raz nebol ten rozhodujuci utocnik, takze pytat stale len peniaze nie je na mieste a bolo jasne, ze DL sa radsej vyhodi do vzduchu ako by mu ich mal dat, alebo ho predat pod cenu. No teraz sa uvidi ako pojde, ci zadarmo alebo sa to nejak vyriesi.

Reagovat
YNWA__MSN

smlouva mu končí až v červnu ne?

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
PH8

díky

Reagovat
YNWA__MSN

Co mu v té Neapoli udělali?? Vždyt tam hrál tak dobře No nic počká si necelé 3 měsíce...to jeho formu nezničí...akorát nechápu, proč by měl chtít do AS

Reagovat
smazaný uživatel

On do AS právě nechtěl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele