ČECHOVA BEZESNÁ NOC

03.05.2007, 16:33
Aktuality
Petr Čech se v noci z úterka na středu nevyspal, zavřít oči mu nedovolilo čerstvé vyřazení ze semifinále Ligy mistrů. Chelsea v odvetě na Anfield Road nedokázala zúročit vítězství 1:0 z domácího zápasu a po penaltovém rozstřelu se jí sen o účasti ve finále milionářské soutěže opět, stejně jako před dvěma lety, rozplynul...

"Je to jedno z největších zklamání v mé kariéře. Hráli jsme 120 minut a byla v tom spousta emocí a stresu. Kvůli tomu jsem prožil bezesnou noc. Jsem unavený a velmi zklamaný. Taková porážka vás vždycky hodně mrzí," prohlásila česká reprezentační jednička.

Čecha v penaltovém rozstřelu překonali všichni čtyři střelci Liverpoolu. Recept na 24letého brankáře postupně našli Zenden, se štěstím Xabi Alonso, Gerrard a Kuyt, jehož trefa po minelách Robbena a Geremiho definitivně zpečetila osud londýnského klubu.

"Až dosud jsem během své kariéry vždy v penaltovém rozstřelu chytil minimálně dvě penalty. Měl jsem špatný den v ten nejhorší možný moment. Chci se za to moc omluvit, finále bylo tak blízko. Po tom, čím vším jsme si prošli, jsme si zasloužili být ve finále. Teď se přes to musíme dostat, život jde dál," snaží se Čech nemyslet na vyřazení.

Jedinou branku v normálné hrací době dal po přistrčení od Gerrarda dánský obránce Agger. Čech míči v cestě do sítě zabránit nemohl, na rozdíl od rozhodčího. "Mohli jste vidět v televizi, že Kuyt rukama blokoval Kaloua a ten se tak nemohl dostat k hráči, který skóroval. To bylo rozhodující," postěžovalsi trochu Čech.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*captain

nebreč Peti jo? nebreč zas tak dobří nejste abyste měli na finále tak tady prosimtě nekvič

Reagovat
HOST*rivera

..ale no tak..měl by sis zvykat ještě těch zklamání zažiješ dost pokud zůstaneš šmoulou

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele