Castillo půjde hostovat do ManCity

18.12.2007, 20:40
Aktuality
Manchester City na svých oficiálních stránkách v úterý večer potvrdil příchod mexické hvězdy Nery Castilla z ukrajinského celku Šachtaru Doněck. Castillo, který si dokonce sám zaplatil značnou část z pěti milionů eur, bude na City of Manchester Stadium hostovat jeden rok.

"Jeho touha hrát za náš klub byla neuvěřitelná," řekl k hráčovu finančnímu příspěvku výkonný ředitel City Alistair Mackintosh. "To, že zaplatil drtivou většinu ze svého, ukazuje, jak moc chce hrát v Anglii," dodal.

Manažer "Citizens" Sven-Göran Eriksson si díky tomuto může ověřit Castillovi schopnosti na hřištích anglické Premier League. Podle zákulisních informací je ve smlouvě obsažena klauzule, díky níž bude mít Manchester City předkupní právo.

Castillo ve své poslední sezóně v Řecku (2006/07) nastřílel dvanáct branek z pětadvaceti zápasů. Další tři góly vsítil v Champions League. Svými čtyřmi brankami navíc pomohl Mexiku do semifinále na turnaji Copa America. V létě zamířil do Šachtaru za 15 milionů liber.

Autor: Pavel Janega / ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele