Cassano: Sampdoria mi rozumí

09.01.2008, 08:47
Aktuality
Italský útočník Antonio Cassano se po nevydařeném angažmá v Realu Madrid znovu našel v Samdorii Janov. V klubu je však zatím jen na hostování z Realu, a tak se může stát, že bude muset opět měnit dres.

"Chci zůstat v Sampdorii na hodně dlouhou dobu, ale to záleží na klubu," uvědomuje si Cassano. Italskému reprezentantovi se v Janově líbí a věří, že tým může dosáhnout velkých úspěchů.

"Pokud ke mně vedení přivede ještě tři posily, myslím, že můžeme bojovat o neslýchané mety," věří mladý útočník. Sampdoria na začátku devadesátých let vyhrála Serii A a dostala se do finále PMEZ, o podobných úspěších si může dnes jen nechat zdát.

V současnosti bojuje o Pohár UEFA. A vydatně k tomu přispívá svými výkony i Antonio Cassano, který se snaží navázat na bývalou oslnivou formu. "Našel jsem tady to pravé prostředí. Dostal jsem důvěru a moc mi pomohli," říká.

"Ředitel Beppe Marotta pro mě byl slunečním paprskem mezi mraky. Měl jsem problémy se všemi lidmi, ale oni věděli, jak se mnou jednat," libuje si. S posilou je spokojeno i vedení, které přemýšlí, jak Cassana získat natrvalo.

Pro fanoušky Sampdorie je povzbudivé, že jsou v klubu ohledně Cassanova trvalého přestupu optimisté. "Jsme pyšní na to, jakou jsme s Cassanem udělali mimořádnou zkušenost. Je to mimořádný hráč a chceme ho udržet," prohlásil Marotta. "Výkupní částka je v našem dosahu, ale potom se budeme muset dohodnout na Antoniově mzdě."

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad to všechno klapne a Tonda tam přestoupí natrvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by zůstat, Sampdorii bych nějaký ten úspěch přál.

Reagovat
satan_666

snad jo,tak jako plno dalších se zakopal s vidinou peněz v realu... Sampdoria je ale docela sympatickej klub

Reagovat
smazaný uživatel

"Pokud ke mně vedení přivede ještě tři posily, myslím, že můžeme bojovat o neslýchané mety," Koukám, že chlapcovi seběvědomí nechybí

Reagovat
smazaný uživatel

už by se měl jít cassano zahrabat, od tý doby, co přestal hrát za AS Řím, už to de s klučíkem špatně

---

HTTP://fotbalovysvet.pise.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

jakou komedii třeba vyváděl proti myslím Fiorentině.. blázen

Reagovat
T:o:M

cekal sjem od toohto hrace vic......myslel sjme si ze bude hrat za nejaky vleky klub sice hral ale nemel tam jiste misto v zaklade....tady v janove aspon ma a muze se vyhoupnout mezi nejlepsi hrace italske ligy....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele